Σχέδιο κατάκτησης

Σχέδιο κατάκτησης

«Θα τους πούμε δήθεν πως θα ανέβη το οικονομικό τους επίπεδο για να πέσουν στην φάκα. Μετά θα χρηματοδοτούμε τους πολιτικούς τους για να τους ελέγχουμε, με δικά τους λεφτά και δια μέσω των πολιτικών θα ελέγχουμε την χώρα. Θα χρησιμοποιήσουμε εγχώριους προδότες που θα τους πάρουμε με το μέρος μας. Θα αποκτήσουν οι προδότες οικονομική δύναμη με τα δικά τους τα λεφτά.

Θα την μετατρέψουμε σε πολιτική και μιντιακή δύναμη. Με τον έλεγχο των ΜΜΕ θα τους κάνουμε πλύση εγκεφάλου και θα τους χειραγωγούμε και θα αποκλείουμε ανθρώπους και απόψεις που δεν είναι υπέρ μας. Θα διαλύσουμε την βιομηχανία τους και την βιοτεχνία τους και θα την συγκεντρώσουμε εμείς μαζί με τους φίλους μας τους Κινέζους για να τους εκμεταλλευόμαστε και να τους ελέγχουμε.

Θα τους αφήσουμε μόνο τον τουρισμό και την γεωργία που δεν μεταφέρονται. Θα τους δίνουμε και καμία επιδότηση για να νομίζουν πως τους βοηθάμε. Αναπόφευκτα θα επέλθει κάποια στιγμή οικονομική καταστροφή. Αυτό θα είναι μία ευκαιρία να αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στην χώρα. Θα ελέγχουμε ήδη τα ΜΜΕ και θα κάνουμε το άσπρο - μαύρο. Θα τους πείθουμε πως η καταστροφή τους είναι το καλό τους. Θα τα ρίχνουμε όλα σε αυτούς. Θα το πιστέψουν γιατί θα έχουμε αποκλείσει όλες τις άλλες απόψεις από τα ΜΜΕ». Πως σας φαίνεται το παραπάνω σχέδιο κατάκτησης; Δεν είναι γελοίο;

Κι όμως αυτό το γελοίο σχέδιο έχει πετύχει. Κι όμως υπάρχουν ακόμη υπάνθρωποι σε αυτή την χώρα, στην κυριολεξία ζώα που δεν το έχουν αντιληφθεί. Το σχέδιο των κατακτητών, Γερμανίας και Γαλλίας, έχει στεφθεί με επιτυχία γιατί στηρίζεται στις ανθρώπινες αδυναμίες. Χρησιμοποιούν στο έπακρο τις ανθρώπινες αδυναμίες. Δημιουργούν μία τάξη εγχώριων προδοτών που τους ελέγχουν με καρότο και μαστίγιο. Τους δίνουν χρήματα, τα δικά μας χρήματα και αξιώματα, τα δικά μας αξιώματα για τα οποία εμείς οι Έλληνες πολίτες θα έπρεπε να αποφασίζουμε.

Στηρίζονται στην ανηθικότητα, στην βλακεία και στην απάθεια. Ξέρουν ότι ένα τμήμα των ανθρώπων, μικρό, είναι ανήθικοι. Τους αρκεί όμως και με αυτούς δουλεύουν. Κάποιος που δεν είναι ανήθικος, δεν εξαγοράζεται για να προδώσει την πατρίδα του, τους συμπατριώτες του, τους συνανθρώπους του. Δεν κλέβει και εξαπατά αυτούς που τον τιμούν με την ψήφο τους. Αν δεν υπήρχαν παλιάνθρωποι, δεν θα μπορούσε να πετύχει το σχέδιο των κατακτητών, της Γερμανίας και της Γαλλίας. Όμως δεν αρκεί να υπάρχουν μόνο παλιάνθρωποι. Χρειάζεται να υπάρχουν και ηλίθιοι και απαθείς.

Αν δεν ήταν ηλίθιοι, με το που ήλθε η οικονομική καταστροφή, θα καταλάβαιναν πως κάτι δεν πάει καλά. «Μας υπόσχονταν οικονομική ευημερία και αντί για αυτό καταστραφήκαμε οικονομικά. Μας υπόσχονταν ισότητα μεταξύ χωρών και Γερμανία Γαλλία έχουν κυριαρχήσει. Κάτι μου βρωμάει εδώ. Κάτι δεν πάει καλά». Έτσι σκέφτηκαν όσοι δεν είναι τελείως ηλίθιοι. Όμως δυστυχώς υπάρχει ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων που είναι τελείως ηλίθιοι και δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν την παραμικρή σκέψη. Αυτά τα ζώα, οι υπάνθρωποι, απλά χάβουν σαν χάνοι ότι τους σερβίρουν οι προδότες οι πολιτικοί και τα προδοτικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.

Όμως και πάλι δεν θα πετύχαινε το σχέδιο των κατακτητών, της Γαλλίας και της Γερμανίας, αν δεν υπήρχε και η απάθεια του μεγαλύτερου μέρους των πολιτών. Αυτοί καταλαβαίνουν περίπου τι γίνεται, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο. Παραμένουν όμως απαθείς και δεν κάνουν τίποτα, εκτός από το να ψηφίζουν ή να μην ψηφίζουν. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ. Είμαστε μία υπόδουλη χώρα. Οι κατακτητές, Γερμανοί και Γάλλοι, έχουν εφαρμόσει με επιτυχία το σχέδιο τους, με την βοήθεια εγχώριων προδοτών.

Πρέπει να αντιδράσουμε για να επανέλθει η Δημοκρατία και η Ανεξαρτησία. Το πρώτο είναι να ξυπνήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ηλίθιοι και να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει. Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι προσπαθούν να πετύχουν ό,τι δεν κατάφεραν με τον Χίτλερ και τον Ναπολέοντα, να υποδουλώσουν την Ευρώπη και με την βοήθεια των Κινέζων την ανθρωπότητα. Το δεύτερο είναι οι απαθείς να συνειδητοποιήσουν ότι το να ψηφίζουν ή να μην ψηφίζουν δεν αρκεί για να επανέλθει η Δημοκρατία και η Ανεξαρτησία.

Μετά χρειάζονται και άλλα πράγματα που θα τα μάθουν όσοι μπουν στους κόλπους της Αντίστασης. Η Αντίσταση έχει συμμάχους ένα μεγάλο μέρος της ομογένειας των ΗΠΑ και των άλλων αγγλόφωνων χωρών που αντιλαμβάνονται το παιχνίδι που παίζουν Γερμανία, Γαλλία και Κίνα. Η AUKUS ήταν μία πολύ θετική εξέλιξη για την ελληνική Αντίσταση γιατί δημιουργείται έτερος πόλος στην Δύση από τον Άξονα Γερμανίας - Γαλλίας. Όπως στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο οι Σύμμαχοι θα συμβάλουν στην απελευθέρωση της Ελλάδας από τον Άξονα.

Ηλίας

Scroll to Top