Σκεφτείτε το καλά

Σκεφτείτε το καλά

AUDIO

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι θρησκευόμενοι που είναι έτοιμοι να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία. Άλλοι δεν είναι τόσο πολύ θρησκευόμενοι αλλά πιστεύουν σε μια ανώτερη δύναμη και στην μετά θάνατον ζωή. Ας το σκεφτούν πολύ καλά πριν το κάνουν.

Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά θα ψηφίζουν. Μέσα στο παραβάν μπαίνουν μόνοι τους. Ακόμα και σε στενά συγγενικά τους πρόσωπα μπορεί να μην πουν την αλήθεια για το τι ψήφισαν.

Το ξέρει όμως ο Θεός γιατί ο Θεός τα ξέρει όλα. Θα έρθει η στιγμή που θα κριθούν. Τι θα απαντήσουν; Γιατί ψήφισαν ένα κόμμα που έφερε τόσο πόνο, τόση δυστυχία, τόση καταστροφή; Ένα κόμμα που οδήγησε στην αυτοκτονία χιλιάδες αθώους συμπολίτες μας. Οι ψυχές των πεθαμένων ζητούν δικαίωση. Οι ψυχές των πεθαμένων θα στοιχειώνουν για πάντα όσους ψηφίσουν αυτούς που τους οδήγησαν στην αυτοκτονία. Πριν πάνε να ρίξουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ας σκεφτούν την ώρα της κρίσης τους από τον Δημιουργό τους. Να μας πουν και οι διάφοροι ιερωμένοι που κρυφά ή φανερά υποστηρίζουν Νέα Δημοκρατία. Είναι άνθρωποι του Θεού ή του Διαβόλου; Δεν βλέπουν την καταστροφή, τον πόνο και την δυστυχία που προκάλεσε η Νέα Δημοκρατία, για να πάρουν τις καρέκλες και να γεμίσουν τους λογαριασμούς τους στο εξωτερικό με λεφτά;

Στη Νέα Δημοκρατία δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιήσουν το ιερό μυστήριο του γάμου για να πάρουν τις καρέκλες. Ο γάμος δεν μπορούσε να γίνει δυο μήνες πριν ή δυο μήνες μετά τις εκλογές; Έπρεπε να γίνει παραμονές εκλογών; Η προβολή που έγινε στο θάνατο του Μητσοτάκη δείχνει πόσο πραγματικά αδίστακτοι και πορωμένοι είναι. Εκμεταλλεύονται ακόμη και τον θάνατο για την εξουσία. Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια προβολή σε κανένα. Εάν δεν ήταν ο Μητσοτάκης αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα γινόταν.

Υπάρχουν άνθρωποι δημοκράτες που είναι έτοιμοι να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία. Ας το σκεφτούν πολύ καλά. Η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα αντιδημοκρατικό, κρυφοφασιστικό και κρυφοαριστοκρατικό. Η ονομασία Νέα Δημοκρατία είναι παραπλανητική. Πως μπορεί ένας δημοκράτης να ψηφίσει ένα κόμμα που έχει αντιπρόεδρο τον Άδωνι Γεωργιάδη; Είναι τόσο δημοκράτες που το πρώτο πράγμα που θα κάνουν είναι να επαναφέρουν τον Μουσολινικό νόμο του 1924 για το μπόνους εδρών του πρώτου κόμματος. Είναι τόσο δημοκράτες που έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα του 2015. Όπως είπε και ο Καραμανλής, η ΝΔ όρθωσε το ανάστημα της απέναντι στην βούληση του ελληνικού λαού. Κατά την δική τους αντίληψη η λαϊκή βούληση είναι άνευ σημασίας. Αυτό που έχει σημασία είναι η βούληση μιας εκμεταλλευτικής και καταδυναστευτικής ψευτοελίτ, μιας ανώτερης τάξης ψευτοαριστοκρατίας και ψευτοαρχόντων που είναι προορισμένοι εκ γενετής να κυβερνήσουν την Ελλάδα. 

Όποιος ψηφίζει Νέα Δημοκρατία αποδέχεται ότι ανήκει σε μια κατώτερη φυλή και μια ανώτερη γερμανική φυλή θα την διατάζει. Επίσης αποδέχεται ότι μέσα στην κατώτερη φυλή, ανήκει σε μια κατώτερη κάστα. Υπάρχει μια ανώτερη κάστα ψευτοαρχόντων και ψευτοαριστοκρατίας που είναι εκ γενετής προορισμένοι για να κυβερνήσουν τους πληβείους. Όποιος ψηφίζει ΝΔ αποδέχεται ότι τα όνειρα του πρέπει να είναι περιορισμένα και δεν επιτρέπεται να έχει απαιτήσεις από τη ζωή. Για τα σπουδαία πράγματα, για τα ανώτερα αξιώματα, για τις ανώτερες θέσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, είναι προορισμένη η ανώτερη κάστα. Ο ίδιος ή άνθρωποι σαν αυτόν δεν μπορούν να γίνουν πρωθυπουργοί και υπουργοί. Αυτό το δικαίωμα το έχει μόνο μια τάξη υπερανθρώπων, οι Μητσοτάκηδες, οι Καραμανλήδες και τα τζάκια.

Scroll to Top