Σου κατέστρεψαν την ζωή!

Σου κατέστρεψαν την ζωή!

Θα τα γράψω χοντρά γιατί δεν αντέχω άλλο. Λέμε ότι οι παλιάνθρωποι οι Νεοταξίτες κατέστρεψαν την χώρα. Υπήρξε τεράστια εθνική καταστροφή. Η Ευρωπαϊκή πορεία (ΝΤΠ = ΕΕ) οδήγησε στην οικονομική καταστροφή και στην υποδούλωση. Η χώρα δεν είναι κάτι το αφηρημένο, μακρινό από εμάς. Όταν λέμε καταστράφηκε η χώρα, αυτό σημαίνει ότι καταστράφηκε η ζωή ενός μεγάλου μέρους των πολιτών.

Κάποιοι έφυγαν από την ζωή, αυτοκτονώντας ή αρρωσταίνοντας από την μεγάλη στενοχώρια τους. Άλλοι είναι μακροχρόνια άνεργοι. Πολλοί δουλεύουν για πολύ χαμηλό μισθό ή παίρνουν πολύ χαμηλή σύνταξη που τους δίνει την δυνατότητα ίσα ίσα να κρατηθούν στην ζωή αλλά δεν τους επιτρέπει να ζήσουν σαν άνθρωποι. Άλλοι έχασαν τα σπίτια τους ή τα αυτοκίνητα τους.

Άλλων καταστράφηκαν οι επιχειρήσεις που ήταν κόποι μιας ζωής και πολλές φορές και προηγούμενων γενεών. Δηλαδή μια ζωή δούλευε, ο παππούς, ο πατέρας κι ο σημερινός ιδιοκτήτης για να έρθουν αυτά τα καθάρματα οι Νεοταξίτες να τους καταστρέψουν την επιχείρηση. Άλλοι έχουν περάσει απίστευτες καταστάσεις, σε σισσίτια, μένοντας στον δρόμο ή με συγγενείς, με πραγματική πείνα για την οικογένεια τους.

Όταν λέμε λοιπόν καταστράφηκε η χώρα, εννοούμε πως καταστράφηκε η ζωή σου, βλάκα και ηλίθια που δεν το καταλαβαίνετε. Όταν λέμε τεράστια εθνική καταστροφή δεν είναι κάτι αόριστο και μακρινό. Εννοούμε πως σου κατέστρεψαν την δική την ζωή και της οικογένειας σου ρε ζώο! Αν είσαι σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες και άλλες που δεν ανέφερα. Δεν είναι μόνο αυτές.

Εκτός κι αν είσαι του Νεοταξικού συστήματος. Κι εκεί υπήρξαν άνθρωποι που καταστράφηκε η ζωή τους αλλά είναι ένα απειροελάχιστο ποσοστό στο σύνολο των Νεοταξιτών. Σε γενικές γραμμές, οι σιχαμεροί Νεοταξίτες κατόρθωσαν να περάσουν πιο ελαφρά την τεράστια εθνική καταστροφή και μάλιστα πολλοί από αυτούς τους παλιανθρώπους βελτίωσαν το επίπεδο τους.

Αυτοί λοιπόν που κατέστρεψαν την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων δεν πρέπει να τιμωρηθούν πολύ σκληρά; Εννοείται πως αυτό που τους περιμένει είναι εκτέλεση δηλαδή θανατική ποινή. Βασικοί ύποπτοι είναι αυτοί που κυβερνούσαν δηλαδή ο Σημίτης, ο Καραμανλής και αρκετοί μεγαλο-υπουργοί τους. Μένει να αποδειχθεί ποιοι φταίνε. Κανένας αθώος δεν θα τιμωρηθεί αλλά σίγουρα κάποιοι φταίνε! Δεν μπορεί να μην φταίει κανένας. Φταίει και αυτό το σατανικό δημιούργημα η Ένωση του Διαβόλου ή αλλιώς Ευρωπαϊκή Ένωση.

Βαθύ και άσβεστο μίσος είναι η υγιής στάση για αυτούς που σου κατέστρεψαν την ζωή. Για ποια ενότητα μιλάνε; Μας περνάνε για τελείως ηλίθιους; Ενότητα με αυτούς που μας εξαπατούν, μας καταπιέζουν, μας εκμεταλλεύονται; Ενότητα με αυτούς που μας έχουν καταστρέψει την ζωή και συνεχίζουν τον δρόμο της καταστροφής επειδή αυτοί ωφελούνται ενώ η χώρα και η πλειοψηφία των πολιτών καταστρέφεται; Η οργή και το μίσος είναι απόλυτα φυσιολογικά όταν είναι δικαιολογημένα. Είναι απόλυτα δικαιολογημένα όταν σου έχουν καταστρέψει την ζωή.

Η έλλειψη οργής και μίσους είναι προβληματικό όταν έχεις υποστεί μεγάλη ζημιά από κάποιους ανθρώπους. Πες το λοιπόν δυνατά, «μου κατέστρεψαν την ζωή τα καθάρματα». Βγες στο μπαλκόνι και φώναμε το. Θα νοιώσεις πολύ καλύτερα. Βοήθησε και τους γύρω σου να το καταλάβουν συγγενείς, φίλους, γείτονες, συναδέλφους. Θα νοιώσουν και εκείνοι καλύτερα. Πολλοί άνθρωποι τα ρίχνουν στον εαυτό τους. Το Νεοταξικό σύστημα προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να φορτώσει τις ευθύνες σε αυτούς που δεν φταίνε, στους Έλληνες πολίτες.

Καλό είναι να κάνει ο άνθρωπος αυτοκριτική και σε κάποιες περιπτώσεις φταίει ο ίδιος ο άνθρωπος για άσχημα και αναποδιές που συμβαίνουν στην ζωή του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν έχεις καμία απολύτως ευθύνη για την καταστροφή της ζωής σου. Φταίνε αυτοί που ψήφιζες. Φταις που τους ψήφιζες και φταις ακόμα περισσότερο αν συνεχίζεις να τους ψηφίζεις. Φταίνε αυτοί που κυβερνούσαν, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία. Φταίει η ΝΤΠ - ΕΕ. Φταίει το Νεοταξικό ευρώδουλο σύστημα σιχαμερών υπανθρώπων.

Σου κατέστρεψαν την ζωή βλάκα και ηλίθια και συνεχίζουν να σου την καταστρέφουν κι εσύ συνεχίζεις να τους ψηφίζεις!

Στέλιος

Scroll to Top