Στην θέση των Χρυσαυγιτών

Στην θέση των Χρυσαυγιτών

Για την απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής, μιλούν για καταδίκη του φασισμού και του ναζισμού, ιστορική απόφαση και άλλες μπούρδες και προπαγανδιστικές ηλιθιότητες. Λένε ότι κέρδισε η αλληλεγγύη, ο πολιτισμός, οι μέλισσες, η Δημοκρατία. Ποιοι τολμούν να μιλούν για δημοκρατία; Αυτοί που έχουν ήδη καταλύσει την Δημοκρατία με μία δημοκρατικοφανή Δικτατορία. Αυτοί που υπηρετούν την Παγκόσμια Δικτατορία.

Δεν ήταν δίκη για την δημοκρατία, τον φασισμό ή τον ναζισμό. Ήταν δίκη για συγκεκριμένα τρία αδικήματα που είχαν πολιτικά κίνητρα. Εδώ έγινε ένα δικαστήριο. Το ζήτημα είναι νομικό. Πως μπορεί ένας άνθρωπος χωρίς επαρκείς νομικές γνώσεις και χωρίς να έχει μελετήσει καλά την δικογραφία να εκφέρει μια άποψη στο αν η απόφαση ήταν σωστή η λάθος; Έχουμε δύο δικαστικούς που αναμφισβήτητα έχουν νομικές γνώσεις, να διαφωνούν. Η μία είναι η εισαγγελέας και η άλλη η πρόεδρος.

Τα σιχαμερά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης απέφυγαν να μπουν στην ουσία δηλαδή την υπόθεση διότι αν το έκαναν θα φαινόταν ξεκάθαρα ότι όλα ήταν ένα καλοστημένο επικοινωνιακό τσίρκο. Το δικαστήριο έκρινε τέσσερις υποθέσεις:

  • ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα με 18 κατηγορούμενους
  • η απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον των μελών του ΠΑΜΕ με 4 κατηγορούμενους
  • απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά των Αιγυπτίων αλιεργατών με 5 κατηγορούμενους
  • διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ή ένταξη και συμμετοχή σε αυτήν

 

Η εγκληματική οργάνωση αφορά τα τρία προηγούμενα εγκλήματα και όχι κάποια άλλα. Πέρα από τα τρία προαναφερθέντα υπήρχαν κάποιες κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία. Στην υπόθεση της επίθεσης εναντίον συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, οι δικαστές μετέτρεψαν την αρχική κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος τριών εκ των τεσσάρων θυμάτων. Για το τέταρτο θύμα, το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία σε απλή σωματική βλάβη και σταμάτησε την ποινική δίωξη λόγω παραγραφής.

Αντίθετα, στην υπόθεση των Αιγυπτίων ψαράδων, παρέμεινε η απόπειρα ανθρωποκτονίας και δεν άλλαξε σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, όπως η εισαγγελέας είχε προτείνει. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα δύο; Στη μία περίπτωση πάνε για να σκοτώσουν και στην άλλη για να τραυματίσουν ελαφρά ή βαριά. Η λογική λέει ότι όταν πας για να σκοτώσεις, πας με μαχαίρι ή πιστόλι, δεν πας με ξύλα.

Προκύπτει ένα λογικό ερώτημα. Γιατί να ρισκάρουν στην ΧΑ την στιγμή που ανεβαίνουν; Όταν έγινε η δολοφονία του Φύσσα, είχαν ξεπεράσει δημοσκοπικά το 15% και πλησίαζαν το 20%. Όλα δείχνουν να είναι μία προβοκάτσια. Το προδοτικό τόξο της Βουλής υπηρετεί την Παγκόσμια Δικτατορία. Ξεκίνησαν με τους Χρυσαυγίτες αλλά σε λίγο θα βρεθούμε εμείς οι άλλοι στην θέση τους που δεν είμαστε ναζιστές ή εθνικιστές. Θα κάνουν παράνομη όποια ιδεολογία ή άποψη δεν συμφωνεί μαζί τους και θα μας βάζουν φυλακή.

Ουσιαστικά τι έκαναν; Έβαλαν στην φυλακή τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Οι αριστεροί δεν τους γουστάρουν γιατί ήταν απειλή για αυτούς. Δύο από τα εγκλήματα, η δολοφονία του Φύσσα και η επίθεση στο ΠΑΜΕ ήταν κατά αριστερών. Ο Φύσσας ήταν αριστερός και αντιφασίστας. Για την Νέα Δημοκρατία, η Χρυσή  Αυγή ήταν διαφορετικού είδους απειλή. Τους έπαιρνε πολλές μονάδες και παραλίγο να τους αντικαταστήσει στην πρώτη θέση της κεντροδεξιάς. Όσο βρίσκονται στην φυλακή, γίνονται λιγότερο επικίνδυνοι. Όταν είναι έξω, θα μπορούσαν να ξαναδυναμώσουν το κόμμα. Η Νέα Δημοκρατία έχει στους κόλπους της πολλούς με παρεμφερή ιδεολογία με αυτή της Χρυσής Αυγής.

Όμως διαφοροποιούνται σε ένα βασικό σημείο. Όλοι στην Νέα Δημοκρατία υπηρετούν την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Δικτατορία ενώ η Χρυσή Αυγή ήταν αντίθετη σε αυτήν. Έβγαλαν από την μέση ένα εμπόδιο στην ακραία παγκοσμιοποίηση που θα καταργήσει την Ελλάδα και όλες τις χώρες και θα τις υποκαταστήσει με τέσσερις Ενώσεις, Ευρωπαϊκή, Ασιατική, Αμερικανική και Αφρικανική. Ποιοι το έκαναν; Οι Λουμινάτηδες (Illuminati) της Ελλάδας που βρίσκονται σε όλο το προδοτικό τόξο. Κάποιοι άλλοι εξαπάτησαν και κατέκλεψαν τον ελληνικό λαό, κατέστρεψαν την χώρα και τους πολίτες και κυκλοφορούν ελεύθεροι. Αυτοί όμως είναι με το μέρος των Λουμινάτηδων.

Δεν είμαι υπερασπιστής του φασισμού ούτε της βίας. Απλά πιστεύω ότι δεν έχουμε δημοκρατία αλλά δικτατορία όπου οι πολιτικοί αντίπαλοι οδηγούνται στις φυλακές. Κάποια στιγμή, αν δεν προσέξουμε, θα βρεθούμε και εμείς στην θέση των Χρυσαυγιτών. Εμείς που δεν είμαστε ναζιστές ή εθνικιστές αλλά δεν συμφωνούμε με τους Λουμινάτηδες. Δεν θέλουμε να καταργηθεί η Ελλάδα και να έχουμε Παγκόσμια Δικτατορία. Δεν θέλουμε να μας κάνουν όπως τους Πακιστανούς στο Πακιστάν, να δουλεύουμε για εκατό ευρώ τον μήνα.

Δεν κέρδισε ούτε η Δημοκρατία ούτε ο πολιτισμός ούτε η αλληλεγγύη ούτε οι μέλισσες. Κέρδισε η Παγκόσμια Δικτατορία και οι Λουμινάτηδες. Οι Λουμινάτηδες θέλουν να ελέγχουν όλο τον κόσμο για να εκμεταλλεύονται και να εξαπατούν τους ανθρώπους.

Μηνάς

Scroll to Top