Στο Μπαγκλαντές οι νεοταξίτες

Στο Μπαγκλαντές οι Νεοταξίτες

Είναι οι ίδιες οικογένειες που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές στην Κατοχή. Αυτοί που συνέβαλαν στην υποδούλωση και στον πόνο και στην δυστυχία των συγγενών μας που έζησαν και κάποιοι πέθαναν κατά την διάρκεια της Κατοχής. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα παιδιά τους, τα ανίψια τους, τα εγγόνια τους συνέβαλαν στην καταστροφή, στην υποδούλωση της χώρας στην σημερινή εποχή. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι προκάλεσαν πάλι τεράστια δυστυχία και ασύλληπτο πόνο.

Αυτοί είναι μια ανοιχτή πληγή. Δεν είναι μόνο της Ελλάδας γιατί αντίστοιχοι προδότες και συνωμότες υπάρχουν και σε άλλες χώρες. Από αυτούς πρέπει να απαλλαγούμε οριστικά. Δεν τους εκτελέσαμε μετά την Κατοχή και τώρα το πληρώνουμε πολύ ακριβά. Αν τους είχαμε εκτελέσει όλους τους προδότες δεν θα φθάναμε στο σημείο που φθάσαμε σήμερα. Αυτό προς γνώση και συμμόρφωση.

Αυτοί θα συνεχίσουν τα ίδια και τα ίδια μέχρι να το καταφέρουν. Πρέπει να ξεριζώσουμε το κακό από την ρίζα του. Ο ένας τρόπος είναι μαζικές εκτελέσεις. Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες. Ίσως να μην είναι εύκολο κάτι τέτοιο, με την έννοια ότι θα υπάρξουν έντονες και πολλές αντιδράσεις. Τους νεοταξίτες τους γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια. Αλλά θα αντιδράσουν και πολλοί μη νεοταξίτες.  

Γίνονται όσες εκτελέσεις μας παίρνει και τους υπόλοιπους τους διώχνουμε με τις κλωτσιές μαζί με τις οικογένειες τους. Πρέπει να εκτελεστούν αρκετοί και οι υπόλοιποι να εξοριστούν αφού κατασχεθεί όλη η περιουσία τους. Δεν θα τους έχουμε στη φυλακή να τους πληρώνουμε να τρώνε και να πίνουν. Να πάνε στην Αφρική με μια βαλίτσα και μετά «ας κόψουν τον λαιμό τους στρογγυλά» για το τι θα κάνουν. Ας πρόσεχαν!

Δεν είναι μόνο στην Αφρική οι φτωχές χώρες. Στη λίστα με τις πιο φτωχές χώρες του κόσμου οι περισσότερες είναι πράγματι Αφρικανικές. Όμως βλέπουμε επίσης Αϊτή, Αφγανιστάν, Μικρονησία, Υεμένη, Τατζικιστάν, Νεπάλ, Κιργιστάν, Μπαγκλαντές, Πακιστάν κλπ. Δηλαδή όχι μόνο θα φύγουν πολλοί Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί από την Ελλάδα αλλά μπορεί να στείλουμε και πολλούς Έλληνες στο Πακιστάν και στο Μπαγκλαντές. Το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές είναι μια καλή επιλογή για να στείλουμε χιλιάδες εξόριστους προδότες, συνωμότες, κλέφτες, λωποδύτες, αλήτες, νεοταξίτες.

Επειδή υπάρχουν ήδη πολλοί Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί στην Ελλάδα που θα φύγουν, θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους Έλληνες νεοταξίτες στην εγκατάσταση τους σε αυτές τις χώρες. Συμφωνούμε ότι όσοι ξένοι χρειάζονται για δουλειές που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κάνουν Έλληνες, θα μείνουν. Οι χώρες που θα δεχτούν τους εξόριστους, ίσως να μην τους θέλουν μόνο με μια βαλίτσα. Έτσι μπορεί να τους αφήσουμε λίγα που όμως για εκεί θα είναι πολλά καθώς είναι φτωχές χώρες.

Ούτως η αλλιώς υπάρχει σχεδιασμός για προσέγγιση push αντί για pull. Δηλαδή αντί να έρχονται στις αναπτυγμένες χώρες μετανάστες, θα πηγαίνουν στις υποανάπτυκτες κάτοικοι από τις αναπτυγμένες για να τις βοηθήσουν να αναπτυχθούν. Το ερώτημα είναι ποιοι θα κάνουν κάτι τέτοιο. Δύσκολα θα το κάνουν κάποιοι από μόνοι τους. Διώχνοντας με τις κλωτσιές από την χώρα, όλους τους προδότες νεοταξίτες, κάνουμε καλό στον κόσμο και στις πιο φτωχές χώρες.

Ποιοι είναι οι προδότες νεοταξίτες είναι γνωστό. Είναι όλοι αυτοί που υποστήριξαν φανατικά τα Μνημόνια και την ΕΕ. Όλοι πρέπει να φύγουν. Δεν μιλάμε για τον απλό πολίτη που είχε παρασυρθεί από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Μιλάμε για τους προπαγανδιστές και τους ανθρώπους του νεοταξικού συστήματος.

Τι έλεγε η Γιαννάκου; « Με την παγκοσμιοποίηση πήρε ο Ινδός παπούτσια». Τώρα θα πάει στο Μπαγκλαντές για να βοηθήσει τον Μπαγκλαντεσιανό να πάρει κι άλλα πράγματα αφού τόσο πολύ ενδιαφέρεται. Όλοι οι συνωμότες και προδότες του Καραμανλή, να κάνουν τους μάγκες και τους δήθεν φιλάνθρωπους, με κόστος δικό τους, όχι δικό μας. Για να πάρει ο Ινδός παπούτσια πρέπει να αυτοκτονήσουν χιλιάδες Έλληνες; Όχι, για να πάρει ο Μπαγκλαντεσιανός παπούτσια και άλλα πράγματα, θα πάει η Γιαννάκου και όλη η Νέα Δημοκρατία στο Μπαγκλαντές. Μερικές χιλιάδες είναι τα ενεργά μέλη της Νέας Δημοκρατίας. Υπάρχει λίστα.

Αυτοί όλοι μαζί με τους υπόλοιπους προδότες, συνωμότες, κλέφτες, λωποδύτες, αλήτες, νεοταξίτες θα βρεθούν στο Μπαγκλαντές ή στο Μπουρούντι, σε όποια τέλος πάντων χώρα τους δεχτεί. Με προδότες και συνωμότες μέσα στα πόδια μας, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να ορθοποδήσουμε. Αυτοί πρέπει να εκτελεστούν ή να φύγουν. Ούτε θα τους πληρώνουμε κερατιάτικα να τρώνε και να πίνουν στις φυλακές. Πρέπει να τους στείλουμε το γρηγορότερο δυνατό, στο Πακιστάν και στο Μπαγκλαντές ή όπου τους δεχτούν.

Σταμάτης

Scroll to Top