Στο εκτελεστικό απόσπασμα

Στο εκτελεστικό απόσπασμα

AUDIO

Ο θείος Καραμανλής, όταν έβαλε την Ελλάδα στην ΕΕ χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού, πίστευε ότι θα είναι μια Ένωση ισότιμων χωρών και οικονομικά ωφέλιμη για την χώρα. Σαφέστατα έκανε πολύ κακή εκτίμηση. Όμως ο Σημίτης και ο ανιψιός Καραμανλής έβλεπαν ξεκάθαρα ότι δεν είναι έτσι. Το θέμα δεν τελείωσε αλλά συνεχίζεται. Υπάρχουν δύο σοβαρά ζητήματα. Το ένα είναι αν η συμμετοχή μας στην ΕΕ καθιστά την χώρα υπό την Γερμανία δηλαδή υπόδουλο έθνος σε μια ξένη δύναμη. Το άλλο είναι αν η συμμετοχή είναι οικονομικά επιζήμια.

Αν ισχύουν και τα δύο, πράγμα που συμβαίνει, τότε όποιος υποστηρίζει την συμμετοχή σε αυτή την ΕΕ και ενεργεί για αυτόν τον σκοπό πιθανώς να διαπράττει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας. Όσον αφορά το αν η Γερμανία έχει κυριαρχήσει, το ξέρουν όλοι. Το παραδέχονται με καμάρι και οι Γερμανόφιλοι. Το οικονομικό θέμα είναι λίγο πιο δύσκολο να εξηγηθεί γιατί είναι επιστημονικό. Χρειάζονται γνώσεις οικονομικών για να το καταλάβει κανείς. Η καταστροφή είναι η απόδειξη και μιλάει από μόνη της.

Εμείς θα το αποδείξουμε με εμπειρογνώμονες οικονομολόγους σε μια ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Το Δικαστήριο δεν είναι κανάλι όπου μπορεί ο κάθε άσχετος ή προπαγανδιστής να πετάει ελεύθερα ότι μπούρδα του κατέβει. Στο Δικαστήριο χρειάζεται τεκμηρίωση με στοιχεία για κάθε τι. Επιπλέον θα βάλουμε ανθρώπους μας να γράψουν βιβλία όσο το δυνατόν πιο κατανοητά. Τώρα δεν έχει νόημα να κάνουμε ούτε το ένα ούτε το άλλο. Το ευρώδουλο σύστημα ελέγχει τη Δικαιοσύνη και θα θάψει ότι βιβλία γραφτούν που εξηγούν πόσο επιζήμια οικονομικά ήταν και εξακολουθεί να είναι η συμμετοχή μας στην ΕΕ.

Ο Σημίτης και ο Καραμανλής ότι ζημιά έκαναν έκαναν. Συνεχίζουν να προκαλούν ζημιά παρασκηνιακά και με δηλώσεις τους. Όμως πλέον δεν είναι αυτοί στην καρέκλα του πρωθυπουργού και δεν έχουν αυτοί την ευθύνη. Την ευθύνη την έχει ο Μητσοτάκης. Πρέπει να προσέξει πάρα πολύ διότι μπορεί να βρεθεί και αυτός μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα. Ειδικά επειδή η κυριαρχία της Γερμανίας είναι πλέον προφανής και η οικονομική καταστροφή αποδεδειγμένη. Οι ενδιάμεσοι πρωθυπουργοί εξαιρούνται διότι λόγω συνθηκών δεν είχαν περιθώρια κινήσεων.

Το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας είναι διαρκείας. Όσο δια μέσου της ΕΕ συνεχίζεται η υποδούλωση της χώρας στην Γερμανία και είναι οικονομικά επιζήμια, διαπράττεται το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας. Δεν αφορά μόνο τον Μητσοτάκη. Αφορά καθέναν που από την θέση που έχει θα έπρεπε να γνωρίζει και τα δύο και πάραυτα ενεργεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο υπέρ της ΕΕ. Αφορά όλους όσους συνωμοτικά προσπαθούν να καταργήσουν την Ελλάδα ως κράτος.

Εμείς δεν παίρνουμε στα σοβαρά ούτε το Σύνταγμα ούτε τους νόμους ενός άθλιου συστήματος. Ότι έχει φτιάξει το άθλιο πολιτικό σύστημα είναι άθλιο. Απλά προσπαθούμε να κινούμαστε τυπικά εντός νομιμότητας μόνο και μόνο για να μην έχουμε συνέπειες. Εμείς παίρνουμε στα σοβαρά την βούληση του ελληνικού λαού. Αυτή έπρεπε να εκφράζεται στο Σύνταγμα και στους νόμους αν είχαμε πραγματική Δημοκρατία. Αυτό θα γίνει αν ο λαός πάρει πίσω την εξουσία που του έχει αφαιρέσει η παρακμιακή, παρασιτική, τυραννική μειοψηφία.

Νόμος πρέπει να είναι η βούληση του ελληνικού λαού και όχι η βούληση μιας παρακμιακής, εκμεταλλευτικής, καταπιεστικής μειοψηφίας. Ρωτήστε δέκα ανθρώπους : «Αν δια μέσου της ΕΕ υποδουλώνουν την χώρα στην Γερμανία και κάνουν ζημιά στην ελληνική οικονομία είναι εσχάτη προδοσία;» Αν δεν πουν ναι και οι δέκα θα πουν οι εννέα.

Μας έχουν ζητήσει να βάλουμε στο δημοψήφισμα την επαναφορά της θανατικής ποινής για εσχάτη προδοσία και θα το κάνουμε. Πιθανολογούμε ότι δεν θα περάσει αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί. Σε αυτή την περίπτωση θα βρεθούν εκατοντάδες προ του εκτελεστικού αποσπάσματος. Πλέον στις ΗΠΑ εφαρμόζεται η μέθοδος της θανατηφόρας ένεσης. Όταν όμως έχουμε εκατοντάδες, πρακτικά δεν είναι εφικτή αυτή η μέθοδος και αναγκαστικά θα χρησιμοποιηθούν εκτελεστικά αποσπάσματα.

Αν δεν περάσει στο Δημοψήφισμα η επαναφορά της θανατικής ποινής για εσχάτη προδοσία, θα μείνουν για την υπόλοιπη ζωή τους στην φυλακή. Αυτό θα είναι εξαιρετικά κοστοβόρο όταν έχουμε εκατοντάδες ενόχους εσχάτης προδοσίας να τους πληρώνει ο ελληνικός λαός για το υπόλοιπο τις ζωής τους διατροφή και διαμονή. Από οικονομική άποψη σαφέστατα συμφέρει η θανατική ποινή. Μπαμ και κάτω. Ξεμπερδεύουμε μια και καλή με όλους. Ίσως να είναι και ένας λόγος που θα κάνει τους πολίτες να ψηφίσουν υπέρ της επαναφοράς της θανατικής ποινής.

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Ο μόνος τρόπος μήπως όλοι αυτοί ελαφρύνουν την θέση τους και ίσως την γλυτώσουν είναι να αλλάξουν τελείως την στάση τους και να τα ρίξουν όλο το φταίξιμο στην ΕΕ. Δεν θα είναι εύκολο να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα αλλά σίγουρα θα ελαφρύνουν την θέση τους. Μπορεί να ζητήσουν την επιείκεια τόσο του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα όσο και του Δικαστηρίου και να ισχυριστούν ότι ενεργούσαν καλοπροαίρετα.

Αυτά όλα ας τα σκεφτούν πάρα πολύ καλά γιατί τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν μέσα σε χρόνο dt. Πολλές φορές πάει η στάμνα για νερό αλλά πάει και δεν γυρίζει. Θέλει δεκάδες ή εκατοντάδες σταγόνες για να γεμίσει το ποτήρι αλλά μία για να το ξεχειλίσει. Μπορεί από τα έδρανα της Βουλής και τα τηλεοπτικά στούντιο να βρεθούν σύντομα απέναντι στο εκτελεστικό απόσπασμα και να μην μπορούν να καταλάβουν ότι έγινε κάτι τέτοιο. Τότε θα είναι όμως πολύ αργά για να κάνουν οτιδήποτε. Πρέπει από τώρα να φροντίσουν να δικαιολογήσουν την στάση τους, να προσπαθήσουν να ρίξουν όλο το φταίξιμο στην ΕΕ και να ισχυριστούν ότι ενεργούσαν καλοπροαίρετα.

Scroll to Top