Στοχοποιημένος ο Καραμανλής

Στοχοποιημένος ο Καραμανλής

Οι δυνάμεις του Άξονα πάλι θα ηττηθούν από τους Συμμάχους. Επίκειται Νέα Συμφωνία Γιάλτας και μοίρασμα της ΕΕ. Ο Καραμανλής έπρεπε να είχε πει την αλήθεια εδώ και πολύ καιρό. Απλά θα επιβεβαιώσει αυτό που όλοι ξέρουμε. Η οικονομική καταστροφή επήλθε από την συμμετοχή στην ΕΕ και την Ευρωζώνη. Η Γαλλία και η Γερμανία φρόντιζαν τα συμφέροντα τους και να υποδουλώσουν χώρες όπως η Ελλάδα. Στην ΕΕ μας έβαλε ο θείος του. Ο ίδιος περηφανεύεται ότι μας κράτησε το 2015, μετά το δημοψήφισμα.

Ο Καραμανλής είναι στοχοποιημένος. Είναι ο πρώτος που θα την πληρώσει όταν γυρίσει ο τροχός. Δεν θα είναι ο μόνος αλλά θα είναι ο πρώτος. Δεν έχει να κάνει με προσωπικούς ή κομματικούς λόγους. Είναι καθαρά και μόνο εξαιτίας των γεγονότων. Ήταν ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας. Αυτός οδήγησε την χώρα στην χρεοκοπία. Ξέρει τι έχει γίνει πραγματικά με το έλλειμμα.

Ήταν ο μακροβιότερος πρόεδρος της ΝΔ, από το ’97 μέχρι το ’09. Στην εποχή Σημίτη ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θα πρέπει να ήξερε πολύ καλά τι γίνεται στη χώρα. Ήταν για χρόνια αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και θα πρέπει να ξέρει καλά τι γινόταν μέσα στην ΕΕ.

Επιπλέον ήταν ο πρωθυπουργός των Ολυμπιακών Αγώνων. Η προετοιμασία έγινε από τον Σημίτη αλλά αυτός είδε στη συνέχεια τις καταστροφικές συνέπειες στην οικονομία. Η Ελλάδα ήταν πολύ μικρή χώρα για να αναλάβει από μόνη της Ολυμπιακούς Αγώνες. Έπρεπε να τους συνδιοργανώσει με γειτονικές χώρες, να αναλάβει η καθεμία ένα μικρότερο κόστος. Η τελευταία φορά που μικρή χώρα ανέλαβε τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν το 1952 με την Φιλανδία αλλά τότε δεν ήταν τόσο μεγάλο γεγονός.  
Ο Καραμανλής έχει λίγο καιρό ακόμη να το σώσει. Επί τη ευκαιρία να μας πει την αλήθεια για το Χρηματιστήριο που την ξέρει πολύ καλά. Το να βάζουν τις κοπελίτσες, την Λουκέρη και την Βαρβιτσιώτη, να θολώσουν τα νερά είναι ντροπή. Αυτός παρίστανε τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Έβαζε τις συνθέσεις του Σπανουδάκη, «Αλέξανδρος» και «Θα ‘ρθεις σαν αστραπή». Αυτοί ήταν ανδρείοι. Η μόνη πράξη ανδρείας που χρειάζεται να κάνει είναι να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Δεν είναι επιλογή του αλλά υποχρέωση του. Αλλιώς θα μείνει στην Ιστορία ως ένας άνανδρος προδότης.

Ανδρέας Λ

Scroll to Top