Συμφωνία ή πανωλεθρία

Συμφωνία ή πανωλεθρία

Έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές μια Ανώνυμη Παγκόσμια Οργάνωση που τμήμα της συμμετέχει στη Νέα Τάξη. Θα ήταν πιο ακριβές αντί για ανώνυμη να χαρακτηριστεί ακατανόμαστη. Ξέρουμε και ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι. Ξέρουμε και ξέρουν ότι ο ρόλος τους στη Νέα Τάξη είναι κομβικός. Ξέρουμε και ξέρουν ότι η συμπεριφορά τους είναι άκρως προδοτική. Ξέρουμε πολύ περισσότερα από όσα γράφουμε από το 2013. Ξεκινήσαμε με το Δέκα, μετά με την Νέα Αρχή και το ΔΕΚΑ. Τώρα γράφουμε στο Πραγματικά όπου φιλοξενούνται όλες οι απόψεις.

Το ότι δεν έχουμε αποκαλύψει το όνομα και πολλές λεπτομέρειες για την Ανώνυμη Παγκόσμια Οργάνωση δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνουμε ποτέ. Ότι δεν θέλουμε να το κάνουμε δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνουμε. Σταματήστε να μας αγνοείτε γιατί θα συμβούν πολύ χειρότερα από την αποκάλυψη. Όλα στη ζωή έχουν συν και πλην. Αν είναι να σωθεί η Ελλάδα και οι Έλληνες, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα. Προχωράμε από τα πιο ήπια στα πιο ακραία. Ποιοι είμαστε; Κοιτάξτε στις μεγάλες αίθουσες χωρίς παράθυρα που συναθροίζεστε κάθε βδομάδα. Κοιτάξτε στον Βορρά και στον Νότο και θα μας δείτε. Ακόμα και στην Ανατολή θα μας δείτε σε κάποιες περιπτώσεις.

Κοιτάξτε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ και των άλλων νεοταξικών κομμάτων. Είναι γεμάτα προδότες αλλά δεν είναι όλοι προδότες. Κοιτάξτε στην Υπηρεσία Πληροφοριών, στην Αστυνομία, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στα Δικαστήρια. Και εκεί υπάρχουν πολλοί προδότες αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που δεν πουλήθηκαν στη Νέα Τάξη για μια χούφτα ευρώ. Υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή την χώρα που έχουν ηθικές αξίες. Δεν θα αφήσουν να καταστραφεί μια χώρα ολόκληρη και δέκα εκατομμύρια άνθρωποι για μια ηλιθιότητα που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση, για την ακραία παγκοσμιοποίηση και για τα σατανικά σχέδια της Νέας Τάξης ενώ μπορεί να υπάρξει ήπια, ωραία και εύκολη εναλλακτική παγκοσμιοποίηση.   

Στην Ανώνυμη Παγκόσμια Οργάνωση εφαρμόζετε και διακηρύσσετε τον ορθολογισμό. Ορίστε ένα ορθολογιστικό πρόβλημα. Ας υποθέσουμε ότι έχετε δύο εναλλακτικές. Ποια από τις δύο διαλέγετε; Η μία είναι να παραδώσουν οι προδότες και οι κλέφτες την εξουσία και ένα μεγάλο μέρος από τα κλεμμένα. Η άλλη είναι να υπάρξει μια περίοδος αστάθειας και ανωμαλίας που θα οδηγήσει στην κατάρρευση της Νέας Τάξης. Στην συνέχεια θα υπάρξει σκληρή και παραδειγματική τιμωρία των προδοτών, συνωμοτών, κλεφτών, λωποδυτών, αλητών, νεοταξιτών. Θα είναι σκέτη πανωλεθρία.

Οπωσδήποτε θα υπάρξουν δεκάδες εκτελέσεις. «Μα η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι κατά των εκτελέσεων», θα έλεγε κάποιος αφελής. Ένας λόγος παραπάνω να γίνουν εκτελέσεις επειδή η μισητή Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εναντίον τους. Θα εκτελεστούν ή θα τιμωρηθούν με βαριές φυλακίσεις όλοι οι προδότες, συμπεριλαμβανομένων αυτών σε Υπηρεσία Πληροφοριών, Αστυνομία, Ένοπλες δυνάμεις, Δικαστήρια κλπ. Οι νεοταξίτες μας δημιούργησαν έναν εφιάλτη. Ο δικός μας εφιάλτης τελειώνει τώρα και ξεκινάει ο δικός τους.

Εσείς στην Ανώνυμη Παγκόσμια Οργάνωση θεωρείτε ότι είσαστε αόρατοι. Δεν είσαστε καθόλου αόρατοι. Είσαστε πάρα πολύ ορατοί όπως είναι ορατές οι ενέργειες και οι πράξεις σας. Ενδεχομένως να μην είναι ορατές στο ευρύ κοινό. Αν δεν υπάρξει συμφωνία, θα έρθει η στιγμή που θα μάθει το ευρύ κοινό τα πάντα με λεπτομέρειες. Και θα υπάρξει βέβαια και πολύ σκληρή τιμωρία.

Δεν είναι μόνο όσα είναι γνωστά μέχρι στιγμής. Κατά την διάρκεια των δικών (δικαστηρίων) της Νέας Τάξης θα αποκαλυφθούν πάρα πολλά. Ας υποθέσουμε ότι ένας προδότης, συνωμότης, κλέφτης, λωποδύτης, αλήτης, νεοταξίτης αντιμετωπίζει σοβαρά το ενδεχόμενο της θανατικής καταδίκης. Αν του υποσχεθούν να μετατραπεί η θανατική ποινή σε αρκετά χρόνια φυλάκιση, θα τα ξεράσει όλα. Όλοι θα αρχίσουν να κελαηδάνε όταν βρεθούν κοντά στον θάνατο.

Στη Γιουγκοσλαβία ζούσαν ειρηνικά για πολλές δεκαετίες. Μέσα σε μικρό διάστημα, ο ένας γείτονας πυροβολούσε τον άλλο που έμενε δίπλα σε όλη του τη ζωή. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και εδώ. Μπορεί ο ένας γείτονας να πυροβολεί τον άλλο, μεταφορικά ή κυριολεκτικά. Εκεί ήταν θρησκευτικές και φυλετικές οι διαφορές. Εδώ από την μία θα είναι οι άνθρωποι με ηθικές αξίες που δεν προδίδουν την πατρίδα τους και από την άλλη τα πουλημένα τομάρια της Νέας Τάξης. Για να μην φτάσουμε εκεί, πρέπει να γίνει άμεσα συμφωνία με παράδοση της εξουσίας και μεγάλου μέρους των κλεμμένων. Αλλιώς περιμένει τους νεοταξίτες πανωλεθρία.

Γεράσιμος

Scroll to Top