Συνήθεις πρακτικές

Συνήθεις πρακτικές

Έγινε πολύ κατατοπιστική εξήγηση για τα σεξ πάρτι σε προηγούμενο άρθρο. Θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι που ίσως έχει σημασία για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης. Είναι πάρα πολλές οι παραλλαγές των σεξ πάρτι. Στο πιο «αθώο» μαζεύεται μια παρέα από ζευγάρια, σε ένα σπίτι, μια σουίτα ξενοδοχείου ή ένα σκάφος. Κάνουν πάρτι με αλκοόλ, ναρκωτικά, μουσική. Η διαφορά από το συνηθισμένο πάρτι (με ναρκωτικά) είναι πως επιπλέον κάνουν σεξ τα ζευγάρια σε δωμάτια, αν πρόκειται για σπίτι, σε καμπίνες στα σκάφη και σε άλλα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Μετά πάμε στις λιγότερο «αθώες» παραλλαγές. Μπορεί να υπάρχει ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων οπότε γίνεται swingers που είναι ένα είδος σεξ πάρτι. Να διευκρινίσω πως υπάρχουν swingers club που είναι κάτι διαφορετικό. Εκεί συνήθως δεν γίνεται σεξ πάρτι αλλά μαζεύονται ζευγάρια που ψάχνονται για ανταλλαγή συντρόφων και πηγαίνουν αλλού για την ερωτική πράξη. Στο club γίνεται η γνωριμία μόνο.

Στα σεξ πάρτι που είναι όλα μέσα, βρίσκονται και swingers. Μπορεί όμως να είναι εξειδικευμένο σεξ πάρτι, μόνο για swingers. Στα swingers club δεν γίνεται απαραίτητα και σεξ πάρτι αλλά ίσως και να γίνεται. Ο χώρος των club δεν προσφέρεται συνήθως για σεξ πάρτι, εκτός αν είναι ειδικά διαμορφωμένος για αυτό το σκοπό οπότε είναι σεξ κλαμπ. Για αυτό συνήθως τα σεξ πάρτι γίνονται σε σπίτια, γιωτ, ξενοδοχεία.

Εκτός από ανταλλαγή παρτενέρ, μπορεί να περιλαμβάνει σεξ σε κοινή θέα ή ομαδικό σεξ. Το ομαδικό μπορεί να είναι σε κοινή θέα ή κατ’ ιδίαν. Δηλαδή κάποιοι μπορεί να επιδοθούν σε ομαδικό σεξ μπροστά στα μάτια των υπολοίπων ή να πάνε σε έναν άλλο χώρο, μόνοι τους. Επειδή δεν είναι σίγουρο πως θα βρει κάποιος/α ερωτικό παρτενέρ, συχνά τα ζευγάρια που έχουν πάει στο πάρτι, καταλήγουν να κάνουν σεξ μεταξύ τους.

Δηλαδή δεν υπάρχει εξασφάλιση πως κάποιος/α θα συνευρεθεί ερωτικά σε ένα σεξ πάρτι. Η μόνη εξασφάλιση είναι αν α) πάει ζευγάρι και τελικά καταλήξει με τον/ην παρτενέρ της/ου που πήγε στο πάρτι αν δεν βρεθούν άλλοι β) πληρώσει. Για αυτό συνήθως φροντίζουν να πηγαίνουν ζευγάρια ή να υπάρχουν εκδιδόμενες/οι επίσης ώστε να μην ξεμείνει κανένας/καμία. Ακόμα και να καταλήξουν να κάνουν σεξ με τον/ην σύντροφο τους, «φτιάχνονται» από τον ερωτισμό στην ατμόσφαιρα και το ότι κάνουν σεξ και άλλοι στον ίδιο χώρο είτε σε κοινή θέα είτε ιδιωτικά.

Επομένως οι τρεις με τους οποίους καταγγέλλει η κοπέλα πως είχε σεξ, είναι στις συνηθισμένες πρακτικές των σεξ πάρτι είτε της ανταλλαγής παρτενέρ ή του ομαδικού σεξ. Βέβαια κάποια που πηγαίνει σε σεξ πάρτι δεν είναι υποχρεωμένη να δεχτεί τις πρακτικές αλλά πραγματικά δημιουργεί απορία τι γύρευε η 24χρονη Γεωργία σε σεξ πάρτι, όπως φαίνεται πως ήταν αυτό που έγινε. Εκεί θα χρειαστεί να δώσει κάποιες πειστικές απαντήσεις όπως και γιατί ενώ έφυγε από το ξενοδοχείο που γινόταν το σεξ πάρτι, τελικά ξαναγύρισε.  

Επιπλέον να συμπληρώσω πως όλοι κατονομάζονται στο Διαδίκτυο και κάποια ονόματα αναφέρθηκαν στη zougla.gr που βγήκε η κοπέλα με τον Τριανταφυλλόπουλο. Η κοπέλα είναι η Γεωργία Μπίκα. Ο γνωστός της είναι ο Μάκης Παπαδόπουλος που είναι μαιτρ στο Αχίλλειον. Αρκετοί κατονομάζουν αυτόν ως διοργανωτή ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται πως διοργανωτής ήταν ο Κώστας Πετρογιαννάκης, από τον Πειραιά, γιος εφοπλιστή και γνωστός κοσμικός της Αθήνας.

Το πάρτι έγινε στο δωμάτιο 401 που ήταν κλεισμένο στο όνομα του Πετρογιαννάκη από 30/12 έως 2/1 με κόστος 1300 ευρώ. Η κοπέλα βρέθηκε στο δωμάτιο 602 που ήταν κλεισμένο στο όνομα του Βασίλη Λεβέντη της οικογένειας Δαυίδ-Λεβέντη (Coca Cola). Παρών στο πάρτι ήταν ο αδελφός του Ευαγόρας και στην παρέα επίσης αναφέρεται ο Βασίλης Τραφάλης.

Ένα ερώτημα είναι τι γύρευε η κοπέλα σε σεξ πάρτι, αν τελικά ήταν, κάτι που όπως φαίνεται ισχύει. Κανείς δεν το παραδέχεται γιατί δεν τους συμφέρει ούτε την κοπέλα ούτε τους κατηγορούμενους. Μετά ανοίγουν και άλλα προβλήματα όπως κατηγορίες παράνομης πορνείας, μαστροπείας, διακίνησης ναρκωτικών κλπ. Εκτός από το ερώτημα τι γύρευε η κοπέλα σε σεξ πάρτι γεννάται και ένα άλλο ερώτημα.

Γιατί τα κανάλια δεν ενημερώνουν το κοινό για τα σεξ πάρτι ώστε οι τηλεθεατές να μπορέσουν να καταλάβουν γενικότερα τι γίνεται και ειδικότερα στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας; Μήπως δεν ξέρουν για τα σεξ πάρτι; Κάθε άλλο! Μάλιστα υπάρχουν άνθρωποι, γυναίκες και άντρες της τηλεόρασης που έχουν συμμετάσχει σε σεξ πάρτι. Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ έχει τα ονόματα, λεπτομερείς περιγραφές και στοιχεία.

Σταύρος

Scroll to Top