Συνωμοσία της γελοιότητας

Συνωμοσία της γελοιότητας

Μία λέξη μου έρχεται στο μυαλό όταν βλέπω τον Μακρόν. Γελοίος! Ο άνθρωπος είναι γελοίος με όλη την σημασία της λέξης. Σωστά γράφτηκε πως είναι επιπόλαιος παρλαπίπας. Ο Μακρόν μαζί με τον Ντράγκι είναι δύο «αστέρια» της ευρωπαϊκής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Είναι και οι δύο γελοίοι. Το ερώτημα είναι ποιός από τους δύο υπερισχύει σε γελοιότητα. Είναι δύσκολο ερώτημα να απαντηθεί. Ο λόγος είναι πως έχουν διαφορετικά είδη γελοιότητας.

Να το πάρουμε από την αρχή, το 1963. Τότε πρωτοεμφανίστηκε ο επιθεωρητής Ζακ Κλουζώ, στον «Ροζ Πάνθηρα». Αν και ήταν πάντοτε σοβαρός, το κοινό γέλαγε μέχρι δακρύων. Ο Πήτερ Σέλλερς ήταν μεγάλο ταλέντο που ανέδειξε την γελοιότητα της σοβαροφάνειας, όχι μόνο στον ρόλο του Κλουζώ αλλά και σε άλλους ρόλους όπως του Ινδού ηθοποιού Χρούντι Μπάκσι, στην ταινία «Το πάρτι».

Αμφιβάλλω αν γνώριζε τον Ντράγκι καθώς αυτός το 1963 που ξεκίνησε ο κινηματογραφικός χαρακτήρας του Κλουζώ ήταν δεκαέξι χρονών. Επίσης δεν πιστεύω πως ο Ντράγκι είχε σαν πρότυπο τον Κλουζώ. Όμως μοιάζει αρκετά στον Κλουζώ, τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στην γελοιότητα της σοβαροφάνειας που είχε ο Κλουζώ.

Η γελοιότητα του Μακρόν είναι διαφορετική. Είναι η γελοιότητα του λιμοκοντόρου, του τζιτζιφιόγκου, του παρλαπίπα, με στοιχεία από Λουί ντε Φινές και Τσίτσο - Φράνκο. Επομένως είναι δύσκολο να πούμε ποιος είναι γελοιότερος από τους δύο, ο Μακρόν ή ο Ντράγκι; Όμως σύμφωνα με την δική μου άποψη, ο Μακρόν είναι γελοιότερος του Ντράκγι και άρα του Κλουζώ στον οποίο μοιάζει ο Ντράγκι.

Και οι δύο προέρχονται από τον χρηματοπιστωτικό χώρο. Ο Ντράγκι σπούδασε οικονομικά και ο Μακρόν φιλοσοφία και δημόσια διοίκηση. Έχουν τριάντα χρόνια διαφορά, γεννημένοι το ‘47 και ‘77 αντίστοιχα. Όπως και ο Κλουζώ, ο Μακρόν έχει διατελέσει Επιθεωρητής (Οικονομικών). Η ΝΤΠ έχει τοποθετήσει δύο γελοίους στην ηγεσία της Γαλλίας και της Ιταλίας.

Μετά την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ, είναι στις τρεις ισχυρότερες χώρες της μαζί με την Γερμανία. Γιατί οι Νεοταξίτες έχουν τοποθετήσει δύο γελοίους σε δύο από τις τρεις πιο ισχυρές χώρες της ΕΕ; Να μην ξεχνάμε πως η ΕΕ είναι το πείραμα πάνω στο οποίο θα στηριχτεί η ΝΤΠ δηλαδή η ΝΤΠ θα είναι η εφαρμογή του Ευρωπαϊκού μοντέλου σε Αμερικανική, Ασιατική και Αφρικανική Ένωση.

Επομένως είναι πολύ σημαντικές χώρες για τους Νεοταξίτες. Οι Νεοταξίτες έχουν τοποθετήσει δύο γελοίους, γιατί δεν το καταλαβαίνουν πως είναι γελοίοι. Δεν το καταλαβαίνουν πως είναι γελοίοι γιατί και οι ίδιοι οι Νεοταξίτες είναι γελοίοι. Ένας γελοίος δεν θεωρεί έναν άλλο γελοίο, γελοίο. Τον θεωρεί φυσιολογικό. Έτσι και οι γελοίοι Νεοταξίτες θεωρούν τον Μακρόν και τον Ντράγκι κανονικούς και όχι γελοίους.

Δεν πρέπει να αισθανόμαστε δέος για τους Νεοταξίτες επειδή είναι γελοίοι με όλη την σημασία της λέξης. Όμως επειδή συνωμοτούν κατά της ανθρωπότητας εδώ και δεκαετίες, αν αφεθούν ελεύθεροι να συνεχίσουν να συνωμοτούν, θα πετύχουν τους στόχους τους. Χρειάζεται μια μεγαλύτερη συνωμοσία από αυτή των γελοίων Νεοταξιτών, από τους Αντινεοταξίτες.

Δεν μπορεί ο κόσμος στην Ελλάδα να μένει αδιάφορος και παθητικός σε όσα συμβαίνουν γιατί οι γελοίοι θα κατακτήσουν τον κόσμο και θα υποδουλώσουν την ανθρωπότητα. Δεν πρέπει να υπάρχει αδιαφορία στην συνωμοσία των γελοίων σε καμία χώρα, ειδικά δε στην Ελλάδα που καταστράφηκε από την συνωμοσία ΕΕ - ΝΤΠ. Ποια είναι η συνωμοσία έχει εξηγηθεί αναλυτικά σε προηγούμενα άρθρα.

Η συνωμοσία της Νέας Τάξης είναι η συνωμοσία της γελοιότητας δηλαδή μια γελοία συνωμοσία. Αν όμως δεν υπάρξει αντίδραση και αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ, η γελοία συνωμοσία θα πετύχει, οι γελοίοι θα κυβερνούν τον κόσμο, θα εξαπατούν, θα εκμεταλλεύονται και θα καταπιέζουν όλους τους μη γελοίους. Το βλέπουμε και στην Ελλάδα.

Στα νεοταξικά ΜΜΕ και στα νεοταξικά κόμματα, οι περισσότεροι είναι γελοίοι. Οι γελοίοι όμως συνωμοτούν εναντίον των υπολοίπων και οι υπόλοιποι αντί να πουν «άντε φύγε ρε γελοίε που μου θέλεις και να συνωμοτείς εναντίον μου» τους αφήνουν να συνεχίζουν την συνωμοσία τους και να παίρνουν όλες τις καλές θέσεις. Ξυπνήστε ζώα γιατί οι γελοίοι θα μας υποδουλώσουν και εξαθλιώσουν τελείως.

Άρης

Scroll to Top