Τα φασιστόμουτρα οι προοδευτικοί

Τα φασιστόμουτρα οι «προοδευτικοί»

Ένα βιβλίο της Ακρίτα κατά λάθος διάβασα, με κάποιον υπουργό. Έπεσε στα χέρια μου, χωρίς βέβαια να το αγοράσω και το διάβασα για να δω τι γράφει. Ωραιοποιούσε και υμνούσε το φαύλο σύστημα που την ανέδειξε, αποφεύγοντας να δείξει τα στραβά του. Δηλαδή τους έγλειφε για να συνεχίσουν να την «ταΐζουν».

Αυτοί οι «προοδευτικοί» ή έχουν απόλυτη σύγχυση και είναι «τρελοκομεία» σκέτα ή δουλεύουν για την παγκόσμια δικτατορία όπου εκτός από μια κυβέρνηση και μία θρησκεία θα υπάρχει μία άποψη, μια ιδεολογία και μια νοοτροπία. Πολεμούν και προσπαθούν να εξαφανίσουν όλες τις διαφορετικές απόψεις. Ήδη τις έχουν εξαφανίσει από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που ελέγχονται από τους «προοδευτικούς» της αριστεράς και της δήθεν δεξιάς.

Η κόντρα με τον Σεφερλή είναι καιρό. Ο Σεφερλής δεν διακωμωδεί τους gay, τους χοντρούς, τους κοντούς αλλά ΟΛΟΥΣ και πάνω από όλα τον εαυτό του. Αν της Ακρίτα δεν της πηγαίνει αυτό το χιούμορ δεν την υποχρεώνει κανείς να πάει να δει τον Σεφερλή. Σε πολλούς τους αρέσει αφού γεμίζει πάντα τα θέατρα. Άρα έχει το κοινό του που μάλλον δεν είναι «προοδευτικοί» του στυλ της Ακρίτα.

Έχει φιλικές σχέσεις με αρκετούς ομοφυλόφιλους αφού ο καλλιτεχνικός χώρος είναι γεμάτος. Δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι κάνει διάκριση γιατί δεν θα συναναστρεφόταν με gay. Κάποιοι gay λένε ότι είναι gay αλλά μάλλον προσπαθούν να του βγάλουν επίτηδες βρώμα επειδή έχουν επηρεαστεί από κάτι «προοδευτικούς».  

Η Ακρίτα, έχει δικαίωμα να εκφράσει την άποψη της και δεν θα πρέπει να γίνονται μηνύσεις σε όποιον εκφράζει την άποψη του. Βέβαια κάπου ξέφυγε στην κριτική της για τον Σεφερλή αλλά δεν χρειαζόταν να καταλήξει στο δικαστήριο η υπόθεση και τα δικαστήρια δεν πρέπει να καταδικάζουν όποιον εκφράζει την άποψη του.

Ο νόμος μπορεί να υποχρεώσει να μην υπάρχουν διακρίσεις στην εργασία και να έχουν ίσα δικαιώματα. Δεν μπορεί να υποχρεώσει όλους τους ανθρώπους να θεωρούν την ομοφυλοφιλία κάτι φυσιολογικό. Η Ορθόδοξη Εκκλησία το θεωρεί αμαρτία και οι πιστοί πηγαίνουν σύμφωνα με τις διδασκαλίες της θρησκείας. Δεν μπορεί κανένας να τους υποχρεώσει να μην το θεωρούν αμαρτία.  

Η Ακρίτα ζήτησε από τους φίλους της στο Facebook να κάνουν αναφορά στην σελίδα που είναι ενάντια στην χρήση της μάσκας. Της έκαναν αναφορά αυτοί και της έριξαν την σελίδα. Δηλαδή κατά την Έλενα Ακρίτα, αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την άποψη τους, γιατί η άποψη τους είναι διαφορετική από των «προοδευτικών».

Το να απαγορέψουν την άποψη ενάντια της μάσκας ή αυτή που υποστηρίζει την συνωμοσία του covid 19, είναι ο μεγαλύτερος φασισμός που υπάρχει. Η κυβέρνηση μπορεί να επιβάλει με νόμο την χρήση μάσκας και να έχει συνέπειες για όσους δεν το τηρούν. Αυτό είναι μέσα στην δικαιοδοσία της αλλά θα υποστεί το πολιτικό κόστος των πράξεων της.   

Είπε μια κoτσάνα κάποιος στο Big Brother για βιασμό και ξεσηκώθηκαν όλοι οι «προοδευτικοί». Επίσης έκανε κάποια σχόλια του θεωρήθηκαν απαξιωτικά για τις γυναίκες. Ο σεβασμός δεν απαιτείται αλλά κερδίζεται, από γυναίκες και άντρες με τις πράξεις τους. Δεν μπορεί να το εννοούσε για τον βιασμό, απλά του ξέφυγε μια βλακεία. Ο βιασμός είναι αναμφισβήτητα εγκληματική πράξη και πρέπει να τιμωρείται.

Το ότι η κοτσάνα που πέταξε κάποιος αποτελεί προτροπή προς το έγκλημα είναι πάρα πολύ τραβηγμένο. Αν αυτό είναι προτροπή προς το έγκλημα, τότε είναι πολύ μεγαλύτερη προτροπή οι βιασμοί, οι ληστείες, οι δολοφονίες που δείχνουν στις ταινίες και στις σειρές οι «προοδευτικοί» του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Με την ίδια λογική πρέπει να απαγορευτεί η προβολή κάθε εγκληματικής ενέργειας στην τηλεόραση.

Το κατά πόσο το επίπεδο του Big Brother είναι χαμηλό, είναι ένα άλλο θέμα. Κατά την άποψη μου είναι χαμηλό αλλά γενικά είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο των περισσότερων εκπομπών. Τώρα αν υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει, καλά κάνουν και το βλέπουν. Επίσης καλά κάνουν και ασκούν κριτική αυτοί που δεν τους αρέσει.

Οι προοδευτικοί διεκδικούν την ελευθερία του λόγου για τους εαυτούς τους και υποστηρίζουν την αποδοχή της διαφορετικότητας. Δεν επιτρέπουν στους άλλους να έχουν διαφορετική άποψη και να την εκφράζουν. Προσπαθούν να βρουν τρόπους ώστε εκτός από το ότι έχουν αποκλείσει τις άλλες απόψεις από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, να κάνουν και παράνομη την έκφραση της διαφορετικής άποψης, ισχυριζόμενοι ότι δήθεν είναι κατά της δημόσιας υγείας ή ότι δημιουργεί μίσος ή ότι είναι προτροπή σε εγκληματική πράξη. Δηλαδή ψάχνουν για δικαιολογίες του κώλου, για να εξαφανίσουν τελείως την διαφορετική άποψη.

Αυτή η πλύση εγκεφάλου που γίνεται τα τελευταία χρόνια από τους «προοδευτικούς», μας έχει κάνει το μυαλό «μαρμελάδα». Δεν αντέχεται άλλο! Κάποιοι έχουν αγανακτήσει τόσο πολύ που εύχονται στην Ακρίτα και τους παρόμοιους «προοδευτικούς» πράγματα που δεν θα έπρεπε. Οι «προοδευτικοί» είναι τόσο προοδευτικοί που έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Άλλα ισχύουν για αυτούς και άλλα ισχύουν για τους άλλους. Τα μεγαλύτερα φασιστόμουτρα είναι οι «προοδευτικοί» της αριστεράς και της δήθεν δεξιάς.

Γιώργος

Scroll to Top