Τα πάνω κάτω

Τα πάνω κάτω

Έχει πέσει τρόμος στο Καθεστώς γιατί πολλοί πρώην Καθεστωτικοί έχουν έρθει με το μέρος της Αντίστασης και δίνουν πληροφορίες και στοιχεία για άλλους Καθεστωτικούς. Κάποιοι προσπαθούν να το έχουν δίπορτο επειδή το Καθεστώς δεν γνωρίζει πως είναι με την Αντίσταση. Πιστεύουν πως θα είναι «καλυμμένοι» σε κάθε εξέλιξη.

Αν γίνει ανατροπή του Καθεστώτος, θα έχουν έρθει ήδη με την Αντίσταση και θα επιβιώσουν και ίσως ενδυναμωθούν. Αν δεν πετύχει η ανατροπή του Καθεστώτος, θεωρούν πως το Καθεστώς δεν θα μάθει πως είχαν περάσει στην αντίθετη όχθη και θα συνεχίσουν να το παίζουν Καθεστωτικοί. Όσοι Καθεστωτικοί έρθουν με το μέρος της Αντίστασης θα εξαιρεθούν.

Όχι μόνο θα «επιβιώσουν» αλλά και πιθανώς να ενδυναμωθούν καθώς θα πάρουν μερίδιο κοινού, αγοράς, ψηφοφόρων ή τις θέσεις των υπόλοιπων Καθεστωτικών που θα έχουν πολύ άσχημη κατάληξη. Είναι αυτό δίκαιο; Η θρησκεία από την μεριά της δέχεται την μετάνοια και την άφεση αμαρτιών. Όμως άλλο θρησκεία άλλο Δικαιοσύνη.

Δεν είναι δίκαιο αλλά είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην ανατροπή του Καθεστώτος. Θα αποδοθεί όμως Δικαιοσύνη σε μεγάλο βαθμό. Προέχει η ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ. Αν δεν ανατραπεί το Καθεστώς, όχι μόνο δεν θα τιμωρηθεί κανείς αλλά θα εξακολουθούν να κάνουν τα ίδια, να κλέβουν, να κοροϊδεύουν, να συνωμοτούν, να προδίδουν, να καταστρέφουν.

Καταλαβαίνω πως όσο το Καθεστώς ευρώδουλων Νεοταξιτών επιμένει στο σατανικό σχέδιο ΕΕ - ΝΤΠ, τόσο οι Αντικαθεστωτικοί, η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ θα πηγαίνει σε πιο ακραίες λύσεις. Σε πόσα και ποια ακραία σενάρια θα φθάσουν δεν μπορώ να το ξέρω. Πιθανώς στα πιο ακραία. Ένας εκφοβισμός ή μία προειδοποίηση για να είναι αποτελεσματική πρέπει να μπορεί να πραγματοποιηθεί. Αλλιώς δεν τα παίρνουν στα σοβαρά.

Οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες είναι ακόλαστοι αμοραλιστές, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό να κλέψουν, να εξαπατήσουν, να προδώσουν, να καταστρέψουν. Γιατί οι αντίπαλοι, οι Αντικαθεστωτικοί ή η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ θα πρέπει να έχουν ηθικούς φραγμούς στην αντιμετώπιση τους; Δεν πρέπει αν θέλουν να υπερισχύσουν και χρειάζεται επιλεκτικός αμοραλιστμός, μόνο απέναντι στο Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ και όχι στους υπόλοιπους.

Μας έχουν καταστρέψει τις ζωές οι παλιάνθρωποι και μας έχουν φορτώσει με χίλια δύο προβλήματα ενώ αυτοί είναι μία χαρά. Ζουν μέσα στον πλούτο και την χλιδή από τα κλεμμένα και δεν έχουν προβλήματα. Διότι αυτοί δεν έχουν τα προβλήματα του μέσου πολίτη, ζουν σε ένα δικό τους κόσμο, σε ένα γυάλινο κλουβί. Έχουν κρύψει τα κλεψιμέικα σε ασφαλείς κρυψώνες.

Μετά την ανατροπή του Καθεστώτος θα υπάρξουν τεράστιες αλλαγές, θα έρθουν στην κυριολεξία τα πάνω κάτω. Πολλοί από τους επάνω θα βρεθούν στη φυλακή και θα κατασχεθεί η περιουσία τους (και τα κρυμμένα). Κάποιοι από αυτούς μάλιστα ενδέχεται να εκτελεστούν. Όπως έχει εξηγηθεί αυτό θα γίνει για εγκλήματα που έχουν διαπράξει και όχι για τις πολιτικές απόψεις τους ή επειδή είναι πολιτικοί αντίπαλοι. Οι χαμηλότερου επιπέδου Καθεστωτικοί δεν θα μπουν στην φυλακή, αν δεν έχουν διαπράξει εγκλήματα αλλά θα κατακρημνιστούν επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά.

Τα κακόβουλα έθνη, οι κατακτητές Γαλλία, Γερμανία (και Ιταλία) στηρίζονται σε ένα μεγάλο δίκτυο πρακτόρων που έχουν δημιουργήσει. Ένα μέρος της ΕΥΠ δουλεύει για γαλλικές και γερμανικές μυστικές υπηρεσίες. Όμως και η Αντίσταση έχει διεισδύσει μέσα στην ΕΥΠ. Επίσης έχει όλα τα ονόματα των πρακτόρων των κατακτητών και πολλά στοιχεία εναντίον τους. Αυτή τη στιγμή η Αντίσταση έχει το καλύτερο δίκτυο πληροφοριών γιατί συμμετέχουν πολλοί πολίτες που αγωνίζονται για Ελευθερία, Δημοκρατία, Ανεξαρτησία.

Δεν ζητούν ανταλλάγματα όπως κάποιο μισθό ή άλλα. Για αυτούς το βασικό αντάλλαγμα είναι η αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της Ανεξαρτησίας. Όμως μετά την ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ-ΝΤΠ πολλοί από αυτούς θα αντικαταστήσουν τους Καθεστωτικούς που έχουν πάρει όλες τις καλύτερες θέσεις σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Οι πράκτορες των κακόβουλων εθνών Γαλλίας, Γερμανίας (και Ιταλίας) θα καταδικαστούν σε θάνατο για εσχάτη προδοσία.

Αυτοί είναι εκατοντάδες και έτσι θα χρησιμοποιηθούν εκτελεστικά αποσπάσματα. Θα δημιουργηθεί ειδικό Νεκροταφείο προδοτών κοντά στον χώρο της εκτέλεσης. Ακόμα και οι προδότες δικαιούνται ταφή αλλά δεν τους αξίζει να ταφούν δίπλα σε Έλληνες πατριώτες. Η θανατική ποινή θα παραμείνει, με λαϊκή έγκριση μέσω δημοψηφίσματος αλλά μετά την εκτέλεση των προδοτών θα γίνεται με θανατηφόρο ένεση.

Κώστας

Scroll to Top