Τελειωμένη η ΕΕ

Τελειωμένη η ΕΕ

Για ποια ΕΕ μιλάτε δεν καταλαβαίνω. Την τελειωμένη; Η ΕΕ σε αυτή τη μορφή έχει τελειώσει. Κατ’ αρχάς, αν βγει ο Τραμπ τον Νοέμβριο, ΗΠΑ, Αγγλία και Ρωσία θα την μοιράσουν όπως έκαναν στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Για αυτό η Νέα Τάξη έριξε τον ιό. Πριν εμφανιστεί ο ιός, ο Τραμπ ήταν πάρα πάρα πολύ πιθανό να βγει. Μετά θα επακολουθούσε το μοίρασμα της ΕΕ. Ο ιός ήταν μια απελπισμένη ενέργεια της Νέας Τάξης για να εμποδίσει τον διαχωρισμό. ΕΕ και Νέα Τάξη είναι το ίδιο πράγμα γιατί η ΕΕ είναι ένα σημαντικό βήμα της Νέας Τάξης.

Τώρα δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα για τον Τραμπ. Βέβαια ανέβηκε η δημοτικότητα του όπως έγινε και με άλλους αρχηγούς κρατών. Όμως χάλασε το πολύ δυνατό χαρτί του, η οικονομία. Ήταν η καλύτερη οικονομία που είχαν στην Αμερική εδώ και δεκαετίες. Σε κάθε περίπτωση, πάλι οι πιθανότητες είναι υπέρ του να κερδίσει αλλά δεν είναι τόσο σίγουρο πλέον.

Εάν κερδίσει, θα γίνει γρήγορα το μοίρασμα όπως με την Συμφωνία της Γιάλτας, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν θα έχει άλλη θητεία γιατί ο Πρόεδροι στην Αμερική δεν επιτρέπεται να εκλέγονται για τρίτη θητεία. Δεν θα τον ενδιαφέρει αν θα εκλεγεί ξανά αλλά η παρακαταθήκη του, τι θα αφήσει πίσω και πως θα μείνει στην Ιστορία.

Ακόμη και να μη γίνει έτσι, αυτό το έκτρωμα δεν μπορεί να διατηρηθεί. Για πόσο θα βάζουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί και για πόσο θα κοροϊδεύουν τον κόσμο με προπαγάνδα; Ο Καραμανλής και ο καθένας που έχει την φωλιά του πολύ λερωμένη θα πρέπει να προσέχει. Αν γυρίσει ο τροχός, θα ζορίσουν τα πράγματα για όλους αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα για να σώσουν την ΕΕ.

Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Καραμανλής είναι να πει την αλήθεια. Δεν θα πει κάτι καινούριο, απλώς θα επιβεβαιώσει το κοινό μυστικό, αυτό που ξέρουμε όλοι. Η συμμετοχή στην ΕΕ και την Ευρωζώνη κατέστρεψε οικονομικά την Ελλάδα. Επιπλέον οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν ένα μεγάλο πλήγμα στην ελληνική οικονομία. Ποιος έφερε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα; Ο Σημίτης αλλά τους είχε ξεκινήσει ο Μητσοτάκης. Με τους Ολυμπιακούς φάγανε το καταπέτασμα γαλάζιοι και πράσινοι. Όλα για τη μάσα γίνονται και τίποτα για το καλό της χώρας.

Μιχάλης Δ

Scroll to Top