Θα καίγεστε στην Κόλαση

Θα καίγεστε στην Κόλαση

Όλη μου τη ζωή ψήφιζα Νέα Δημοκρατία, μέχρι την χρεοκοπία και τα Μνημόνια. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ μου ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ. Δεν πρόκειται ποτέ να ψηφίσω κόμμα της κεντροαριστεράς αλλά επίσης δεν πρόκειται ποτέ να ψηφίσω Νέα Δημοκρατία ξανά. Αισθάνομαι απέραντη ντροπή για ανθρώπους που έχουν την ίδια ιδεολογία με μένα και θα το εξηγήσω.

Μετά το ατύχημα στα Τέμπη, αισθάνομαι οργή για όλους αυτούς τους ομοϊδεάτες μου που εξακολουθούν με την ψήφο τους να στηρίζουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και να τους συντηρούν στην εξουσία. Δεν είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι οργή. Οργή και μεγάλο θυμό αισθανόμουν και τότε με τις αυτοκτονίες και τους ανθρώπους που έτρωγαν στα σισσίτια και από τα σκουπίδια.

Ό,τι συνέβη πρόσφατα στα Τέμπη είναι απλά μια συνέχεια των βασανιστιρίων στα οποία υπόκειται ο ελληνικός λαός λόγω ανίκανων ή/και προδοτών πολιτικών ηγετών. Είναι προφανές πως το ατύχημα δεν θα είχε συμβεί, ακόμα και με το λάθος του σταθμάρχη, αν υπήρχε έστω και μία από τις τρεις δικλείδες ασφαλείας. Και είναι προφανές πως ο λόγος που δεν υπήρχαν ήταν οικονομικός, αναγκαίες περικοπές στον προϋπολογισμό.

Αυτό συνέβη επειδή κάποιοι κατέστρεψαν οικονομικά την χώρα. Αυτοί οι κάποιοι δεν είναι άγνωστοι. Είναι οι πρωθυπουργοί και κυρίως αυτοί που προηγήθηκαν της καταστροφής δηλαδή Καραμανλής και Σημίτης. Είναι επίσης οι κυβερνήσεις τους και κυρίως οι υπουργοί, υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς των οικονομικών υπουργείων. Και σίγουρα είναι τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν επί δεκαετίες δηλαδή Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.

Όταν αποδεδειγμένα, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή, τι σόι άνθρωποι είναι αυτοί που μετά την χρεοκοπία και τα Μνημόνια εξακολουθούσαν να ψηφίζουν αυτά τα κόμματα; Είναι τελείως ασυνείδητοι άνθρωποι. Για όλους αυτούς που συνέχισαν να ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, μετά την χρεοκοπία έχω κάποιες ερωτήσεις.

Αν ο αδελφός, ο γιος, ο ανιψιός, ο πατέρας σας, αυτοκτονούσε επειδή δεν άντεχε άλλο την οικονομική καταστροφή που του προκάλεσαν, θα ψηφίζατε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ; Δεν νομίζω να ψηφίζατε! Αν ένας δικός σας άνθρωπος έμενε άστεγος ή/και έτρωγε από τα σισσίτια και τα σκουπίδια, θα ψηφίζατε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ; Δεν νομίζω να ψηφίζατε!

Μπορεί αυτά να έτυχαν σε κάποιο πιο μακρινό συγγενή, σε έναν γνωστό και όχι φίλο. Όλοι εσείς που εξακολουθήσατε να ψηφίζετε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ είσαστε ασυνείδητοι άνθρωποι. Επειδή εσείς και οι δικοί σας είσαστε ψευτοβολεμένοι, αδιαφορείτε για τον πόνο και την δυστυχία των άλλων που προκλήθηκε από τα δύο κόμματα που κυβερνούσαν την χώρα, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.

Η τελευταία πράξη του δράματος της οικονομικής καταστροφής της χώρας και της εξόντωσης των Ελλήνων παίχτηκε στα Τέμπη. Αν εσένα ασυνείδητε παλιάνθρωπε που θα πας να ψηφίσεις Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, ήταν το δικό σου το παιδί που κάηκε ή εξαϋλώθηκε στο τρένο, θα πήγαινες σε λίγο καιρό να τους ψηφίσεις; Όχι βέβαια αλλά επειδή δεν ήταν το δικό σου το παιδί, μάλλον θα πας να τους ψηφίσεις, τώρα σε λίγο που θα έχουμε εκλογές.

Όλοι εσείς που στηρίξατε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, μετά την αποδεδειγμένη καταστροφή που προκάλεσαν, έχετε ευθύνη για τους θανάτους των παιδιών. Την μεγάλη ευθύνη την έχουν αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα αλλά ευθύνη έχετε και όλοι εσείς οι παλιάνθρωποι που τους στηρίζετε ενώ αποδεδειγμένα μας καταστρέφουν.

Δεν ξέρω αν υπάρχει Θεός. Ελπίζω πως υπάρχει Θεός, πιστεύω πως υπάρχει Θεός αλλά δεν είμαι σίγουρος. Εσείς όμως να είσαστε σίγουροι για ένα πράγμα. Αν υπάρχει Θεός... αν λέω... να είσαστε σίγουροι πως θα ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, μαζί με όλους αυτούς που υποστηρίζετε, όπως κάηκαν τα παιδιά στο τρένο.

Αισθάνομαι μεγάλη πίκρα γιατί αυτοί που ιδεολογικά και όχι ανθρώπινα υποτιμώ, αυτοί που θεωρώ πως έχουν εσφαλμένη ιδεολογία, είχαν την πολιτική ωριμότητα να σκεφτούν πως δεν έπρεπε να συνεχίσουν να ψηφίζουν αυτούς που αποδεδειγμένα κατέστρεψαν την χώρα και επέλεξαν ένα άλλο κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένα μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, φάνηκαν πιο ώριμοι από τους κεντροδεξιούς και κατάλαβαν πως μόνο μεγαλύτερη καταστροφή μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς που μας κατέστρεψαν.

Δυστυχώς οι δικοί μου, αυτοί με τους οποίους συμφωνώ, φάνηκαν σε μεγαλύτερο ποσοστό ασυνείδητοι. Αν δεν ήταν τόσο ασυνείδητοι και είχαν βγάλει ένα άλλο κόμμα στην κεντροδεξιά, ίσως όλα αυτά τα παιδιά που χάθηκαν, να ζούσαν τώρα. Για να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο, για να πάει η χώρα μπροστά, πρέπει να φύγουν αυτοί που μας κατέστρεψαν και εξακολουθούν να μας καταστρέφουν. 

Δημήτρης

Scroll to Top