Θα πεθάνουν για ΕΕ-ΝΤΠ;

Θα πεθάνουν για ΕΕ - ΝΤΠ;

Μίλησα με μια πηγή που έχει επαφές με κύκλους της Αντίστασης σε ΕΕ - ΝΤΠ. Δεν μου ξεκαθάρισε αν οι επαφές ανήκουν στην Αντίσταση ή γνωρίζουν ανθρώπους της Αντίστασης. Μεταφέρω τις πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη. Από εδώ και πέρα καθώς μπαίνουμε σε επικίνδυνες περιόδους, για λόγους ασφαλείας, η Αντίσταση θα επικοινωνεί με τη κοινή γνώμη μέσω τρίτων. Το σχέδιο Ανατροπής του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ έχει ξεκινήσει από το 2010. Η Ανατροπή του Καθεστώτος με καθαρά πολιτικές διαδικασίες δεν είναι εφικτή καθώς το Καθεστώς έχει κόψει τα καλώδια στις δημοκρατικές διαδικασίες, με τον συνωμοτικό έλεγχο των ΜΜΕ.

Ο σκοπός της Αντίστασης είναι η αποκατάσταση της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της Ανεξαρτησίας. Η Αντίσταση έχει πλήρη γνώση των συνωμοτικών σχεδιασμών και όλου του εύρους των ενεργειών του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ, αρκετά από τα οποία έχουν εξηγηθεί εδώ αλλά και σε άλλα σημεία στο Ίντερνετ. Το γεγονός πως τα ΜΜΕ αποκρύπτουν την αλήθεια δεν σημαίνει πως δεν την ξέρει κανείς. Αντιθέτως τα ξέρουν πολλοί και ενεργούν ώστε να ανατραπεί το δικτατορικό Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ.

Η ελληνική Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ συνεργάζεται με οργανώσεις, δίκτυα, ομάδες, άτομα σε γειτονικές χώρες, στην Ευρώπη αλλά και παγκόσμια. Επειδή το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ έχει την υποστήριξη των χωρών της ΕΕ και κυρίως Γαλλίας και Γερμανίας, είναι επιβεβλημένη η στήριξη της Ανατροπής από κάποιες άλλες ξένες χώρες. Αλλιώς δεν είναι δυνατή η Ανατροπή του Καθεστώτος. Οι Αντιστασιακοί είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν αν η χώρα θα προσεγγίσει την AUKUS, την Ρωσία ή κάποια άλλη χώρα μετά την Ανατροπή του Καθεστώτος. Αυτό που δεν συζητούν είναι η διατήρηση της προσέγγισης Γαλλίας - Γερμανίας - ΕΕ. Αυτό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Αν η AUKUS υποδείξει την παραμονή στην ΕΕ, τότε η προσέγγιση της αποκλείεται και θα αναζητηθεί συνδρομή στην Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ από την Ρωσία ή/και κάποιες άλλες χώρες. Αυτονόητο είναι πως μετά την Ανατροπή θα γίνει προσέγγιση των χωρών που συνέλαβαν σε αυτή. Ο σκοπός της Αντίστασης είναι να ανατρέψει το Καθεστώς με τον ηπιότερο δυνατό τρόπο. Όμως είναι έτοιμη να ακολουθήσει τον πιο ακραίο δρόμο, αν είναι η μόνη διέξοδος Ανατροπής του Καθεστώτος. Η Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ θα περιλαμβάνει ένα σύνολο ενεργειών ήπιων, μετρίων και ακραίων.

Ελπίδα της Αντίστασης είναι πως το Καθεστώς θα ανατραπεί με ήπιες ή μέτριες ενέργειες και δεν θα χρειαστούν οι ακραίες. Όμως η Αντίσταση θα έχει προετοιμαστεί να προχωρήσει ακόμα και στις πιο ακραίες ενέργειες, αν δεν καταστεί αλλιώς εφικτή η Ανατροπή του Καθεστώτος. Οι υψηλόβαθμοι Αντιστασιακοί και άλλοι που θα συμμετέχουν σε «επικίνδυνες αποστολές», είναι έτοιμοι να θυσιάσουν την ζωή τους ή να περάσουν την υπόλοιπη στην φυλακή για Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Δημοκρατία. 

Είναι κάτι που τους έχει προβληματίσει για πολύ καιρό και έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Θεωρούν πως έφθασε η ώρα να προβληματιστούν πολύ σοβαρά οι Καθεστωτικοί, αν είναι έτοιμοι να πεθάνουν ή να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους στην φυλακή για ΕΕ - ΝΤΠ. Θέλει η Αντίσταση να καταλάβουν πολύ καλά οι Καθεστωτικοί πως ο θάνατος είναι μία κατάσταση μη αναστρέψιμη.

Αν κανείς χάσει την περιουσία του μπορεί να ελπίζει να την αποκτήσει πάλι όλη ή ένα μέρος. Αν κανείς μπει στην φυλακή, μπορεί να ελπίζει πως θα βγει κάποια στιγμή. Αν κανείς χάσει τις εκλογές, μπορεί να ελπίζει να τις ξανακερδίσει. Ακόμη και στην Ανατροπή του Καθεστώτος, μπορεί να ελπίζουν οι Καθεστωτικοί πως με κάποιο τρόπο θα ξανά έρθουν στην εξουσία, αν και η Αντίσταση θα το κάνει σχεδόν αδύνατο. Πάντως ακόμα και σε αυτό υπάρχει μια απειροελάχιστη ελπίδα.

Στον θάνατο δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι, είναι ένα γεγονός οριστικό και αμετάκλητο. Οι πιθανότητες με τα σημερινά δεδομένα να γυρίσει ξανά κανείς στην ζωή αφού έχει πεθάνει δεν είναι απειροελάχιστες αλλά μηδενικές. Στις ακραίες καταστάσεις θα υπάρχουν απώλειες και από τις δύο πλευρές. Η Αντίσταση, μέσα σε δέκα και πάνω χρόνια που σχεδιάζει την Ανατροπή του Καθεστώτος, έχει ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να αποτύχει. Ακόμη κι αν αποτύχει, τι να το κάνει κάποιος Καθεστωτικός αν έχει φύγει από την ζωή;

Κάποια στιγμή θα τελειώσουν οι προειδοποιήσεις και οι νουθεσίες από την πλευρά της Αντίστασης. Θα ξεκινήσει μια αλυσίδα γεγονότων που θα προχωρήσει από τις πιο ήπιες και δεν θα σταματήσει μέχρι την Ανατροπή του Καθεστώτος. Ίσως δεν χρειαστεί να φθάσει η Αντίσταση στις πιο ακραίες ενέργειες, ίσως και να χρειαστεί. Σε κάθε περίπτωση υψηλόβαθμοι και άλλοι Αντιστασιακοί θα είναι έτοιμοι να το φθάσουν μέχρι τέλους και να θυσιάσουν την ζωή τους ή να περάσουν την υπόλοιπη στην φυλακή. Είναι οι Καθεστωτικοί έτοιμοι να πεθάνουν για ΕΕ - ΝΤΠ;   

Ιωάννης

Scroll to Top