Θανατική ποινή

Θανατική ποινή

Λένε, λένε, γράφουνε, γράφουνε τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης για γυναικοκτονίες. Ό,τι μπούρδα μπορεί και δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Ούτε ένας δεν τόλμησε να πει το αυτονόητο. Γιατί αν το έλεγε, θα είχε μετά moratorium ή οριστική παύση από όλα τα συστημικά ΜΜΕ. Ποιο είναι το αυτονόητο; ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ. Ας επαναφέρουν την θανατική ποινή και να δείτε πως μειώνονται οι δολοφονίες γυναικών και ανδρών αλλά και άλλα εγκλήματα.

Δεν λέω ότι κάθε περίπτωση ανθρωποκτονίας θα πρέπει να τιμωρείται με την θανατική ποινή. Το δικαστήριο θα κρίνει ποιες είναι αυτές οι περιπτώσεις που αξίζουν την θανατική ποινή και ποιες αξίζουν ισόβια ή χαμηλότερη ποινή. Ένα άλλο σημείο είναι η διάρκεια των ισοβίων. Πρακτικά τα ισόβια μπορεί να είναι περίπου δεκαπέντε χρόνια. Ίσως αυτό να έπρεπε να αυξηθεί δηλαδή τα ισόβια να μειώνονταν σε είκοσι ή εικοσιπέντε χρόνια.

Το σωφρονιστικό σύστημα θα έπρεπε να λέγεται  αποτρεπτικό - τιμωρητικό - σωφρονιστικό διότι ο ρόλος του είναι τριπλός, σωφρονισμός, τιμωρία και αποτροπή. Ο σωφρονισμός είναι μόνο ένα από το τρίπτυχο. Όποιος εγκληματεί πρέπει να τιμωρείται. Η τιμωρία που περιμένει κάποιον, αν εγκληματίσει, ενεργεί αποτρεπτικά. Όμως πρέπει να είναι και λογική (η τιμωρία). Θεωρητικά αν μπουν πολύ ψηλές τιμωρίες, θα σταματήσουν τα εγκλήματα και οι παραβάσεις. Δεν μπορεί όμως να τιμωρούμε τροχαίες παραβάσεις με ισόβια, παρόλο που κάποιες φορές οι τροχαίες παραβάσεις στοιχίζουν την ζωή σε κάποιους ανθρώπους.

Είναι τελείως παράλογο να τιμωρείται με ισόβια όποιος περνάει με κόκκινο ή υπερβαίνει το όριο ταχύτητας. Θα πρέπει να υπάρχει διαβάθμιση με την ανώτερη τιμωρία για το ανώτερο έγκλημα που είναι η δολοφονία. Κατά την γνώμη μου, αυτή η τιμωρία πρέπει να είναι η θανατική ποινή. Σε κάθε περίπτωση οι νόμοι θα πρέπει να είναι δίκαιοι και να αντικατοπτρίζουν την λαϊκή βούληση και όχι την βούληση μιας σάπιας, εκμεταλλευτικής, καταπιεστικής νεοταξικής ψευτοελίτ.

Επιπλέον είναι και άλλα εγκλήματα που θεωρώ πως πρέπει να τιμωρούνται με θανατική ποινή. Συγκεκριμένα είναι η εσχάτη προδοσία, η πρόκληση τεράστιας εθνικής καταστροφής και η υπεξαίρεση μεγάλων ποσών δημόσιου χρήματος. Εσχάτη προδοσία είναι όταν υποστηρίζονται άλλα συμφέροντα από αυτά της χώρας. Οι περισσότεροι πολιτικοί και μιντιακοί διαπράττουν συστηματικά το έγκλημα αυτό διότι υποστηρίζουν τα συμφέροντα της Νέας Τάξης σε βάρος των συμφερόντων της χώρας.

Η Ελλάδα καταστράφηκε και υποδουλώθηκε. Είχαμε δεκάδες χιλιάδες αυτοκτονίες και αρρώστιες. Πάρα πολλοί άνθρωποι καταστράφηκαν οικονομικά. Πολλοί εξαθλιώθηκαν. Άλλοι κατάφεραν να ανακάμψουν αλλά όχι όλοι. Πάραυτα και αυτοί που ανέκαμψαν, πέρασαν ένα διάστημα εξαθλίωσης. Οι υπεύθυνοι δεν έχουν αναζητηθεί και ούτε έχουν τιμωρηθεί. Είτε η εθνική καταστροφή έγινε από πρόθεση δηλαδή έχουμε περίπτωση και εσχάτης προδοσίας είτε έγινε εξ αμελείας, πρέπει να τιμωρείται με θάνατο.

Επιπλέον κάποιοι έχουν κλέψει τεράστια ποσά από τα κρατικά ταμεία. Και η περίπτωση του Χρηματιστηρίου είναι παρόμοια. Δεν τα έκλεψαν από τα κρατικά ταμεία αλλά από τις τσέπες των επενδυτών. Όταν τα ποσά είναι πολύ μεγάλα, θα πρέπει να τιμωρούνται με θάνατο. Αλλά κανείς δεν μιλάει για θανατική ποινή γιατί δεν κολλάει στην προπαγάνδα τους. Γιατί ΝΤΠ - ΕΕ είναι κατά της θανατικής ποινής.

Γιατί όλα που λένε είναι με βάση την προπαγάνδα τους. Διαστρεβλώνουν διαρκώς την αλήθεια. Ενθαρρύνουν και ανταμείβουν την χρήση ναρκωτικών και την σεξουαλική διαστροφή. Και όταν η χρήση ναρκωτικών και η σεξουαλική διαστροφή οδηγεί στην εγκληματικότητα, πάνε να το ρίξουν στον τρόπο που μεγαλώνουν οι Έλληνες τα παιδιά τους, στην πατριαρχία, στην έλλειψη σεβασμού στις γυναίκες.

Τα πράγματα είναι απλά. Η συμμετοχή μας σε αυτή την καταραμένη ρημαδοένωση τα έχει κάνει δύσκολα και σχεδόν αδύνατα. Σκότωσες; Θα πεθάνεις! Είτε σκότωσες άντρα είτε γυναίκα είτε παιδί. Εκτός από τις περιπτώσεις που το δικαστήριο βρίσκει κάποια ελαφρυντικά που κρίνει ότι πρέπει να οδηγήσουν σε χαμηλότερη ποινή από την θανατική.

Μαρία

error: Content is protected !!
Scroll to Top