Θάνατο ή ζωή;

Θάνατο ή ζωή;

Καραμανλή φτηνά την γλύτωσες μέχρι τώρα! Κάτσε καλά, συμμορφώσου προς τας υποδείξεις και θα ανταμειφθείς. Μέχρι και Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα γίνεις. Όλα όσα έχουν γραφτεί εδώ μέσα και αλλού θα ξεχαστούν. Θα μείνει ότι ήσουνα πρόεδρος της ΝΔ, πρωθυπουργός, σύμβουλος προέδρου του κόμματος, σύμβουλος πρωθυπουργού, Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Καθόλου άσχημα! Εξαιρετική πορεία! Αν πας να κάνεις τίποτα κολπάκια, θα τα πληρώσεις όλα μαζεμένα, όσα έχεις κάνει. Τα μαθαίνουμε όλα από γνήσιους πατριώτες που αγαπούν πραγματικά την Ελλάδα. Δεν αρκεί να κάτσεις μόνο εσύ φρόνιμα αλλά και όλοι όσοι επηρεάζονται από εσένα που είναι πολλοί και το ξέρουμε.

Η πιο κρίσιμη περίοδος της ζωής δεν ήταν τα δώδεκα χρόνια στην προεδρία της ΝΔ ή τα σχεδόν έξι στην πρωθυπουργία. Η πιο κρίσιμη περίοδος της ζωής σου είναι τώρα. Έχεις δύο επιλογές, την ζωή ή τον θάνατο. Αν επιλέξεις την ζωή πιθανότατα να συνοδεύεται με κάποια αξιώματα όπως σύμβουλος του προέδρου του κόμματος, σύμβουλος πρωθυπουργού και Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Νομίζετε στην Νέα Δημοκρατία ότι έχετε τον έλεγχο. Σας φαίνεται αλλά κάνετε τεράστιο λάθος. Πάντα υπάρχει τρόπος για καθετί. Πάντοτε υπήρχε τρόπος. Απλά ο δύσκολος τρόπος συνοδεύεται με κόστος για την χώρα. Ο δρόμος που οδηγεί στον θάνατο σου περνάει από δύσβατα μονοπάτια για την χώρα. Η ευρωπαϊκή πορεία έχει τελειώσει. Ούτε καν να το σκέφτεσαι. Εσύ το μόνο που πρέπει να σκεφτείς είναι εάν προτιμάς την ζωή ή τον θάνατο. Μην σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου. Σκέψου τον Αλέξανδρο και την Αλίκη. Δεν είναι μόνο ότι ο πατέρας τους δεν θα είναι πια κοντά τους.

Ο πατέρας τους θα έχει εκτελεστεί από τον ελληνικό λαό για εσχάτη προδοσία. Θα είναι ένας από τους δύο και το πιθανότερο ο μοναδικός γιατί την εκτέλεση του Σημίτη θα την προλάβει ο φυσικός του θάνατος. Μάλλον θα επισπευσθεί (ο θάνατος του) από το ψυχικό βάρος που θα του δημιουργήσει η παραπομπή του σε δίκη για την καταστροφή της χώρας και εσχάτη προδοσία. Ο πατέρας του Αλέξανδρου και της Αλίκης, θα είναι ο μόνος υπεύθυνος για την καταστροφή της χώρας και ο μόνος που εκτελέστηκε από τον ελληνικό λαό.

Τώρα σου φαίνεται αδιανόητο ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Μετά την ανατροπή όμως θα είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Θα αναρωτιέσαι πως μπορεί να συμβεί η ανατροπή; Σίγουρα δεν είναι κάτι που πρόκειται να εξηγήσουμε πως θα γίνει ή πότε θα γίνει. Επίσης ούτε πρόκειται να εξηγήσουμε τα βήματα. Αν έχει ξεκινήσει η διαδικασία, θα είναι πλέον αργά. Τα περιθώρια σου είναι μέχρι την αρχή της διαδικασίας ανατροπής, όχι μέχρι να ολοκληρωθεί.

Τα πρώτα στάδια της ανατροπής δεν θα γίνουν αντιληπτά. Μην σκέφτεσαι λοιπόν ότι μπορεί να περιμένεις να δεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μέχρι να αρχίσει η ανατροπή διότι δεν θα το μάθεις όταν θα αρχίσει η ανατροπή. Όταν ξεκινήσει δεν θα καταλάβει κανένας τίποτα εκτός από αυτούς που θα συμμετέχουν. Όταν ολοκληρωθεί θα το ξέρει όχι μόνο όλη η Ελλάδα αλλά και όλος ο κόσμος.

Δεν πρόκειται να σε σώσει κανένας ούτε ο Σαμαράς ούτε ο Μητσοτάκης ούτε οι Καραμανλικοί ούτε οι μιντιάρχες ούτε οι οικονομικοί μεγαλοπαράγοντες. Πολλοί θα τρέχουν να σώσουν το τομάρι τους. Ούτε οι Ευρωπαίοι θα σε σώσουν. Τσουτσέκια είναι που κάποια στιγμή θα τελειώσουν και εκείνοι. Μόνος σου θα βαδίσεις τον δρόμο προς την εκτέλεση σου είτε είναι θανάσιμη ένεση είτε εκτελεστικό απόσπασμα ή ηλεκτρική καρέκλα.

Τότε θα τα σκέφτεσαι όλα αυτά αλλά θα είναι πολύ αργά. Τις τελευταίες στιγμές της ζωής σου θα εύχεσαι να είχες φερθεί διαφορετικά. Τότε δεν θα μπορείς να αλλάξεις τίποτα. Τώρα σου δίνεται μια επιλογή. Δεν γίνεται για χάρη σου αλλά για να γλυτώσει η χώρα από δύσκολες καταστάσεις. Γίνεται για τους Έλληνες που έχουν περάσει τα πάνδεινα εξαιτίας σου και εξαιτίας ανθρώπων σαν κι εσένα. Για να μην περάσουν οι Έλληνες και άλλες δύσκολες καταστάσεις.

Τις τελευταίες στιγμές της ζωής σου θα εύχεσαι να έχεις έστω και άλλη μία μέρα με τα παιδιά σου αλλά δεν θα την έχεις. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να έχεις το υπόλοιπο της ζωής σου. Μπορεί να είναι πάρα πολλά χρόνια. Έκανες τα παιδιά στα σαράντα εφτά σου αλλά μπορεί να περάσεις τα ενενήντα όπως ο πατέρας σου και ο θείος σου. Το πιθανότερο είναι να προλάβεις εγγόνια και να τα δεις να μεγαλώνουν.

Ποιο δρόμο επιλέγεις; Επιλέγεις να περάσεις τα ενενήντα, να δεις τα παιδιά σου να προκόβουν, τα εγγόνια σου να μεγαλώνουν; Θέλεις να γίνεις σύμβουλος του προέδρου του κόμματος και του πρωθυπουργού; Θέλεις να γίνεις κάποια στιγμή Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Ή προτιμάς σε λίγα χρόνια να καταδικαστείς σε θάνατο για εσχάτη προδοσία και να εκτελεστείς; Πιθανώς θα σκέφτεσαι «δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχει η ανατροπή». Τίποτα δεν είναι σίγουρο στην ζωή. Θα πάρεις το ρίσκο;

Σταύρος

Scroll to Top