Το Σύστημα των Λουμινάτηδων

Το Σύστημα των Λουμινάτηδων

Άνταμ Βάισχαουπτ
Άνταμ Βάισχαουπτ

Οι Λουμινάτηδες έριξαν τον covid 19 με σκοπό να χάσει ο Τραμπ τις εκλογές γιατί τους χάλασε τα σχέδια για Παγκόσμια Δικτατορία. Οι Λουμινάτηδες είναι σε διάφορα κόμματα αλλά έχουν κάποια κοινά πιστεύω όπως Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Δικτατορία, ανοιχτές αγορές, ανοιχτά σύνορα, κατάργηση χωρών κλπ. 

Το Σύστημα στην Ελλάδα είναι οι Λουμινάτηδες οι φίλοι, οι συγγενείς τους και οι εραστές τους ή ερωμένες τους. Αν δεν είναι οι ίδιοι Λουμινάτηδες συνδέονται με κάποιο τρόπο, φιλικό, συγγενικό ή ερωτικό με κάποιον Λουμινάτη ή Λουμινάτισσα. Έναν έναν αν τους ψάξεις θα το διαπιστώσεις.

Αυτός είναι ο κανόνας που έχει όμως πολλές εξαιρέσεις. Δεν είναι όλοι του συστήματος Λουμινάτηδες ή κάποιοι που έχουν σχέση με αυτούς. Μερικοί άνθρωποι μπόρεσαν αν αναδειχθούν με τα προσόντα τους και όχι επειδή είχαν σχέση με τους Λουμινάτηδες. Πιθανολογώ ότι κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σε άλλες χώρες. Δηλαδή και σε άλλες χώρες, το σύστημα είναι οι Λουμινάτηδες ή κάποιοι που συνδέονται με αυτούς.

Στην Ελλάδα κυκλοφορεί λίστα με τους Λουμινάτηδες. Είναι εκατοντάδες ονόματα και πολλά μεγάλα, πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, άλλοι καλλιτέχνες. Μια λογική ερώτηση είναι:

Αφού υπάρχει λίστα γιατί αυτοί που την έχουν δεν την βγάζουν στην φόρα για να μάθουμε όλοι ποιοι είναι οι Λουμινάτηδες;

Στη λίστα Λαγκάρντ και στην λίστα των Λουμινάτηδων υπάρχουν πολλά ονόματα κοινά. Η λίστα Λαγκάρντ βγήκε στην φόρα και το αποτέλεσμα ήταν μηδέν. Η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές με αυτοδυναμία! Η λίστα Λαγκάρντ ήταν αυθεντική. Αν βγει η λίστα των Λουμινάτηδων, θα αρχίσει το Σύστημα να την κατακρίνει ως πλαστή και θα την «κάψει». Όποιοι είναι καλοπροαίρετοι και ενδιαφέρονται πραγματικά να μάθουν ποιοι είναι οι Λουμινάτηδες στην Ελλάδα, κατορθώνουν να βρουν την λίστα.

Έχω δει την λίστα των Λουμινάτηδων σε έντυπη μορφή. Για να είμαι ακριβής έχω ρίξει μια ματιά αλλά δεν την μελέτησα καλά καθώς είναι εκατοντάδες ονόματα. Δεν την έχω στην κατοχή μου. Δεν υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις. Όλοι όσοι υποστηρίζουν φανατικά την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Δικτατορία, όλοι όσοι κλέβουν και κοροϊδεύουν είναι μέσα.

Είναι δύο διαφορετικά πράγματα να ξέρεις κάτι και να μπορείς να το αποδείξεις στο Δικαστήριο. Μπορεί να έχεις ατράνταχτες αποδείξεις και πάλι να μην μπορεί να το αποδείξεις δικαστικά. Αν πχ παρουσιάσει κάποιος μια συνομιλία, μετά η ερώτηση είναι:

Kαι που βρήκες εσύ την κασέτα;

Δεν θα γίνει αποδεκτή ως στοιχείο.

Για να μπεις στο Σύστημα των Λουμινάτηδων πρέπει να πιστεύεις τα ίδια με αυτούς, Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Δικτατορία, ανοιχτά σύνορα, ανοιχτές αγορές, ένα νόμισμα, μία θρησκεία, κατάργηση των χωρών κλπ. Αν δεν έχεις την ίδια άποψη δεν μπαίνεις μέσα στο Σύστημα. Βέβαια το να μπεις στο Σύστημα των Λουμινάτηδων δεν σημαίνει ότι θα πάρεις και καρέκλα.

Το Σύστημα είναι υπέρ-πλήρες. Είναι πιασμένες όλες οι καρέκλες και υπάρχουν πάρα πολλοί όρθιοι. Οι Λουμινάτηδες, οι φίλοι τους, οι συγγενείς τους, οι εραστές και ερωμένες τους, σκοτώνονται μεταξύ τους για μια καρέκλα όπως σκοτωνόντουσαν και οι αριστοκράτες μεταξύ τους πριν αρκετούς αιώνες. Όμως οι Λουμινάτηδες είναι μέσα στο σπίτι. Εμείς όλοι οι άλλοι που δεν είμαστε Λουμινάτηδες ή δεν συνδεόμαστε με κάποιον από αυτούς, είμαστε έξω από το σπίτι, εκτός Συστήματος.

Οι Λουμινάτηδες έχουν σε κάθε χώρα μια ψευτοελίτ εγχώριων Λουμινάτηδων που την ελέγχει. Αυτό βέβαια δεν είναι δικιά τους ιδέα. Είναι αλήθεια πως πολλοί Λουμινάτηδες είναι πολύ μορφωμένοι άνθρωποι. Είναι αλήθεια πως οι Λουμινάτηδες έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο να συγκεντρώσουν ιδέες άλλων.

Αυτό ήταν ιδέα του Μέγα Αλέξανδρου που μπορεί να την πήρε και αυτός με την σειρά του από κάποιον άλλο προγενέστερο. Σε όλες τις χώρες που καταλάμβανε, εγκαθιστούσε εγχώριους άρχοντες, φιλικούς προς αυτόν. Έτσι και οι παγκόσμιοι Λουμινάτηδες, έχουν εγκαταστήσει στις χώρες που ελέγχουν όπως η Ελλάδα, μια εγχώρια ψευτο-ελίτ Λουμινάτηδων που εξαπατά, εκμεταλλεύεται και καταπιέζει τους ντόπιους.

Πως να πάει κανείς μπροστά αν δεν είναι Λουμινάτης όταν το Σύστημα ελέγχεται από τους Λουμινάτηδες;

Σταμάτης

error: Content is protected !!
Scroll to Top