Τολμήστε να ονειρευτείτε

Τολμήστε να ονειρευτείτε

Αυτοί οι παλιάνθρωποι είναι που δημιουργούν όλα τα προβλήματα. Αυτό το νεοταξικό καρκίνωμα που ξεκίνησε με τον ψευτο-Εθνάρχη, τον αρχιπροδότη Κωσκατίνο Γκαγκαμαλή και έφτασε μέχρι το Κούλι. Κατορθώνουν μέσα από τα σιχαμερά ΜΜΕ και κυρίως τα κανάλια να πείθουν τους ηλίθιους. Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Όχι επί χρόνια αλλά επί δεκαετίες τα νεοταξικά κανάλια μας βγάζουν τις ίδιες σκατόφατσες παρουσιαστές, να λένε το ίδιο παραμύθι. Έχω φτάσει πια στα όρια μου. Δεν αντέχω πια να βλέπω τις σκατόφατσες τους.

Θέλω να πάω να τους βρω εκεί που είναι και να τους αρχίσω στα χαστούκια. Το θέλω πολύ αλλά δεν θα το κάνω. Όλες τις πουτάνες που πηδήξανε και τις έκαναν παρουσιάστριες θέλω τις ξεμαλλιάσω. Το θέλω πολύ αλλά δεν θα το κάνω. Τους μισώ θανάσιμα όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες και τις πουτάνες. Εγώ δεν κάθισα να με πηδήξουν αν και μου το πρότειναν αρκετές φορές και για αυτό είμαι άνεργη. Το μόνο που κάνω είναι να φτύνω την τηλεόραση όποτε βλέπω τους σιχαμένους αυτούς ανθρώπους, να τους καταριέμαι και να αλλάζω κανάλι. 

«Καταραμένοι να είσαστε όλοι παλιάνθρωποι, εσείς τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας και τα δισέγγονα σας. Να σας βρει το χειρότερο κακό που υπάρχει στον κόσμο».

Αν τους καταριόμαστε όλοι, μπορεί να πιάσουν στο τέλος οι κατάρες. Έχω ένα υγρό τζαμιών και ένα πανί δίπλα στην τηλεόραση και την καθαρίζω συνέχεια από τις φτυσιές. Τους σιχαίνομαι, τους μισώ θανάσιμα. Θέλω να τους σκοτώσω. Θέλω να σκοτώσω όλους τους Νεοταξίτες που κατέστρεψαν την χώρα μου.
Κάθομαι καμιά φορά στην παραλία ή στο πάρκο και ονειρεύομαι. Ονειρεύομαι ότι ξυπνάνε επιτέλους τα ζώα οι Έλληνες και μπουκάρουν σε όλα τα βρωμοκάναλα και τους αρχίζουν στο ξύλο όλους αυτούς τους ελεεινούς και ξεδιάντροπους ανθρώπους που επί δεκαετίες κοροϊδεύουν τον χαζό κοσμάκη. Μπουκάρουν στη Βουλή και στα βουλευτικά γραφεία και αρχίζουν στις κλωτσιές και στις μπουνιές όλους αυτούς που μας έχουν κατακλέψει και κατακοροϊδέψει. Τους παίρνουν όλη την περιουσία και τους βάζουν σε ένα αεροπλάνο ή σε ένα καράβι και τους στέλνουν στο ΔΙΑΟΛΟ.

Μετά από αυτό όλα πηγαίνουν μια χαρά στη χώρα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό είναι το όνειρο μου και δεν μπορεί να μου το πάρει κανένας. Θα ονειρεύομαι όποτε και όσο θέλω.  Το ξέρω ότι είναι πολλοί που έχουν το ίδιο όνειρο. Τολμήστε και εσείς να ονειρευτείτε και το όνειρο μας μπορεί να γίνει πραγματικότητα.  

Έλενα Σ

error: Content is protected !!
Scroll to Top