Top πληροφόρηση

Top πληροφόρηση

Ένας όρος που χρησιμοποιείται για μάρτυρες και κατηγορούμενους είναι «υπέπεσε σε αντιφάσεις». Όταν υπάρχουν αντιφάσεις κάτι δεν πάει καλά, κάτι δεν λέει σωστά ο μάρτυρας ή ο κατηγορούμενος. Τα λεγόμενα του πολιτικού και μιντιακού συστήματος είναι γεμάτα αντιφάσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια πιο προσεκτική ματιά.

Ένα μεγάλο μέρος της αλήθειας είναι μπροστά στα μάτια σας. Το πολιτικό και μιντιακό σύστημα βάζει ανάμεσα ένα πέπλο παραπλάνησης και παραπληροφόρησης ώστε να μη μπορείτε να το δείτε. Πρέπει να παραμερίσετε αυτό το πέπλο και η αλήθεια θα φανεί. Δεν χρειάζεται ούτε τεράστια μόρφωση ούτε μεγάλη εξυπνάδα.

Μας υπόσχονταν οικονομική σύγκλιση με τις πλουσιότερες χώρες της ΕΕ και πολιτική ισότητα. Αντ’ αυτού ήρθε η οικονομική καταστροφή και η υποδούλωση. Ο Καραμανλής παρίστανε τον πατριώτη, τον δεξιό και τον συντηρητικό ενώ συμμετείχε στην Κατοχή στη δωσιλογική οργάνωση «Σοσιαλιστική Ένωση» και ήταν ομοφυλόφιλος. Δεν μπορεί ο Μητσοτάκης και ο Βαρβιτσιώτης να παριστάνουν τους αμερικανόφιλους και να υποστηρίζουν σύσφιξη σχέσεων εντός της ΕΕ με Γαλλία - Γερμανία. Αυτομάτως σημαίνει απομάκρυνση από τις ΗΠΑ. Αντιστρόφως όσοι στις ΗΠΑ υποστηρίζουν την παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ δεν μπορεί να είναι φιλέλληνες.

Οι του ΛΑΟΣ παριστάνουν τους πατριώτες και «έτρεξαν» να ψηφίσουν το πρώτο Μνημόνιο. Είναι οι μόνοι στην κεντροδεξιά μαζί με το γερμανοφερέφωνο την Μπακογιάννη που έχουν ψηφίσει όλα τα Μνημόνια. Ο Καρατζαφύρερ ήταν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της πρωθυπουργίας του γερμανογαλλόδουλου Πικραμένου. Ο Βελόπουλος παριστάνει τον ρωσόφιλο και ήταν από τους μεγαλύτερους υπέρμαχους της ελληνογαλλικής αμυντικής συμφωνίας και της αγοράς εξοπλισμού από την Γαλλία.

Αυτά είναι μόνο μερικά τυχαία παραδείγματα που μου ήρθαν γρήγορα στο μυαλό. Υπάρχουν δεκάδες ή εκατοντάδες άλλες περιπτώσεις. Επομένως ένα μεγάλο μέρος της αλήθειας είναι προσιτό στον καθένα, αρκεί να μη πιστεύει τα ψέματα του πολιτικού και μιντιακού συστήματος και να δει τα πράγματα λίγο πιο προσεκτικά. Επιπλέον site όπως αυτό (δεν είναι το μοναδικό) αποκαλύπτουν ακόμα ένα μέρος της αλήθειας. Δηλαδή κανείς όχι μόνο δεν πρέπει να πιστεύει τα ψέματα του πολιτικού και μιντιακού συστήματος και να βλέπει τα πράγματα πιο προσεκτικά αλλά και να το ψάχνει λίγο, έξω από τα συστημικά μίντια που ό,τι παρουσιάζουν δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Οι Αντιστασιακοί θα αντικαταστήσουν τους Καθεστωτικούς στις καλές θέσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μετά την ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ. Δεν είναι όμως η μοναδική ωφέλεια που έχουν. Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ έχει αυτή την στιγμή το καλύτερο δίκτυο πληροφοριών και επομένως την καλύτερη πληροφόρηση. Ένα μικρό μέρος αυτής της πληροφόρησης βγαίνει από αυτό το site και άλλα σαν και αυτό. Όμως δεν μπορεί να βγει όλη η πληροφόρηση γιατί θα δημιουργηθούν νομικά προβλήματα από μηνύσεις και αγωγές.

Αυτή η πληροφόρηση που δεν βγαίνει δημόσια προς τα έξω, διακινείται εμπιστευτικά μέσα στους κύκλους της Αντίστασης. Θέλετε να μάθετε ποιοι πολιτικοί και άλλοι επώνυμοι κάνουν κόκες και παρτουζώνονται; Θέλετε να μάθετε που και πότε και με ποιους; Θέλετε να ξέρετε ποιοι πολιτικοί και επώνυμοι είναι ομοφυλόφιλοι και με ποιους κάνουν αλλαξοκωλιές; Θέλετε να μάθετε ποιες επώνυμες είναι βίζιτες, που εκδίδονται και πως; Θέλετε να δείτε όλη τη λίστα με τις επώνυμες (νυν και πρώην) βίζιτες;

Θέλετε να γνωρίζετε ποιοι φέρνουν τις κόκες και τα άλλα ναρκωτικά και πως τα διακινούν; Θέλετε να μάθετε από ποιες εγκληματικές ενέργειες χρηματοδοτούνται τα κανάλια; Θέλετε να πληροφορηθείτε ποιοι τα έφαγαν στο Χρηματιστήριο, πως τα έφαγαν και πόσα έφαγαν; Θέλετε να δείτε τη λίστα με όλους τους ευρώδουλους Νεοταξίτες; Θέλετε να ξέρετε ποιοι είναι οι πράκτορες των κατακτητών, Γαλλίας, Γερμανίας (και Ιταλίας) και πως ενεργούν; 

Αυτά και άλλα πολλά θα τα μάθετε όταν μπείτε στην Αντίσταση. Βέβαια δεν θα τα μάθετε όλα από την πρώτη μέρα αλλά σταδιακά. Εδώ να κάνω μια διευκρίνηση. Η πληροφόρηση που αφορά τους άλλους διακινείται σχετικά ελεύθερα και γενναιόδωρα στους κύκλους της Αντίστασης. Αντιθέτως η πληροφόρηση για σχέδια της Αντίστασης και άλλους Αντιστασιακούς διακινείται με μεγάλη φειδώ και προσοχή και μόνο όταν είναι απαραίτητο.

Δηλαδή σχετικά γρήγορα θα μάθετε πάρα πολλές πληροφορίες για τους άλλους, τους Καθεστωτικούς αλλά θα αργήσετε πολύ να μάθετε τα σχέδια της Αντίστασης. Θα πρέπει να περάσει καιρός και να δοκιμαστείτε. Είναι αυτονόητο διότι αλλιώς οι Καθεστωτικοί θα διείσδυαν στην Αντίσταση και θα μάθαιναν με μεγάλη ευκολία πως σχεδιάζει να τους ανατρέψει η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ.

Πέτρος

Scroll to Top