Τρεις εις θάνατον

Τρεις εις θάνατον

Ο Καραμανλής δεν έχει καταλάβει ένα πράγμα. Μπορεί να κοροϊδεύει πολλούς για λίγο. Επίσης μπορεί να κοροϊδεύει λίγους για πολύ. Δεν μπορεί όμως να κοροϊδεύει πολλούς για πολύ. Άλλα έλεγε και άλλα έκανε. Αποκαλύφθηκε το πραγματικό του πρόσωπο σε αυτούς τουλάχιστον που δεν είναι τελείως ηλίθιοι. Είναι το ίδιο νεοταξίτης με τον Σημίτη κι ας το παίζει κάτι  άλλο. Όσοι έχουν ευφυΐα άνω του μετρίου κρίνουν τους ανθρώπους από τις πράξεις τους. Οι βλάκες τους κρίνουν από τα λόγια τους.

Τη θανατική ποινή δεν την γλυτώνει. Υπάρχουν δύο επικρατέστερα σενάρια, το σκληρό και το ήπιο. Η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική για όσους ακούσια ή εκούσια κατέστρεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Διαφωνία υπάρχει στο πόσο σκληρή θα είναι η παραδειγματική τιμωρία. Στο σκληρό σενάριο καταδικάζονται πολλοί σε θάνατο αλλά εκτελούνται μόνο οι τρεις. Στο ήπιο σενάριο, καταδικάζονται μόνο οι τρεις σε θάνατο και οι ποινές τους δεν εφαρμόζονται.

Τα τρία πρόσωπα θα είναι Σημίτης, Καραμανλής και τον Παπαντωνίου. Για τους δύο επειδή ήταν πρωθυπουργοί και είχαν την ευθύνη. Για τον τρίτο επειδή από όλους τους υπουργούς των κυβερνήσεων Σημίτη και Καραμανλή ήταν μακράν ο χειρότερος, ο πιο βρώμικος που συνέβαλε περισσότερο στην καταστροφή της χώρας. Άρα και στο πιο ήπιο σενάριο, η καταδίκη σε θάνατο είναι σίγουρη για Σημίτη, Παπαντωνίου, Καραμανλή. Πως μπορούμε να ξέρουμε από πριν τι θα αποφασίσει το δικαστήριο;

Δεν μπορούμε να το ξέρουμε αλλά μπορούμε να ξέρουμε πως θα είναι οι νόμοι. Τα Δικαστήρια θα πρέπει να εφαρμόσουν τους νόμους που θα υπάρχουν τότε, όχι αυτούς που υπάρχουν τώρα. Αυτούς τους έχει φτιάξει η Νέα Τάξη επίτηδες έτσι για να την γλυτώνουν όλοι οι λωποδύτες νεοταξίτες από τα εγκλήματα τους. Ο νόμος τότε θα λέει ότι η ποινή για πρόκληση μεγάλης οικονομικής καταστροφής και υποδούλωσης της χώρας είναι θάνατος. Το ξέρουμε πολύ καλά ότι ο νόμος δεν λέει αυτό τώρα. Τότε όμως θα έχουν επικρατήσει οι αντίπαλοι της Νέας Τάξης και θα ψηφίσουν αυτοί τους νόμους και όχι οι νεοταξίτες.

Οι Έλληνες δεν μπορούν να νικήσουν τη Νέα Τάξη από μόνοι τους. Ούτε καν οι Αμερικάνοι μπορούν να το κάνουν. Η μάχη κατά της Νέας Τάξης είναι παγκόσμια. Οι Έλληνες πρέπει να πολεμήσουν την Νέα Τάξη στην Ελλάδα ώστε να συμβάλλουν στην παγκόσμια ήττα της. Η Νέα Τάξη ήδη έχει αρχίσει να καταρρέει παγκόσμια. Είναι θέμα χρόνου να ηττηθεί ολοσχερώς.

Δεν θα τιμωρηθούν οι νεοταξίτες επειδή είναι πολιτικοί αντίπαλοι αλλά για τα εγκλήματα τους. Οι νόμοι θα είναι με βάση την λαϊκή βούληση. Αυτό θέλει ο λαός. Να τιμωρηθούν πολύ αυστηρά οι υπεύθυνοι της τεράστιας οικονομικής καταστροφής και της υποδούλωσης. Δεν το θέλουν οι νεοταξίτες γιατί δεν τους βολεύει. Οι αντίπαλοι τους όμως όταν επικρατήσουν θα εφαρμόσουν την λαϊκή βούληση και όχι την βούληση μιας προδοτικής, συνωμοτικής, απατεωνίστικης, κλεπτοκρατικής, νεοταξικής ψευτοελίτ.

Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι της καταστροφής; Αυτονόητο είναι πως φταίνε αυτοί που κυβερνούσαν πριν την καταστροφή, οι κυβερνήσεις Καραμανλή και Σημίτη. Δεν φταίει ο Χαρίλαος Τρικούπης ή ο Ιωάννης Καποδίστριας για κάτι που συνέβη το 2009.  Δεν αθωώνονται ούτε οι προηγούμενοι ούτε οι επόμενοι. Οι επόμενοι έκαναν διαχείριση της καταστροφής που είναι διαφορετικό από την πρόκληση της καταστροφής. Και εκεί ίσως αναζητηθούν ευθύνες. Οι προηγούμενοι (Κώστας Μητστοτάκης, Ανδρέας Παπανδρέου) έχουν πεθάνει επομένως τους κρίνει πλέον ο Θεός.

Μια συμμορία πάει να ληστέψει μια τράπεζα. Οι τρεις μπαίνουν μέσα και ο τέταρτος κάθεται στο αυτοκίνητο. Ο ένας από τους τρεις προσέχει στην πόρτα. Ο άλλος σκοτώνει τον φρουρό. Όλοι θα τιμωρηθούν, αυτός που σκότωσε περισσότερο και αυτός που ήταν στο αυτοκίνητο λιγότερο. Όλοι στις κυβερνήσεις Σημίτη και Καραμανλή θα έχουν ποινές γιατί όλοι ήταν στην συμμορία που κατέστρεψε την χώρα. Βέβαια δεν θα έχουν όλοι τις ίδιες ποινές.

Όλοι όμως θα είναι υπόλογοι με προσωπική περιουσία μέχρι του ποσού της οικονομικής καταστροφής που είναι ασύλληπτο. Πέραν της οικονομικής καταστροφής θα υπάρχει και αποζημίωση για τις χιλιάδες αυτοκτονίες που προκάλεσαν. Επομένως θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους μόνο για να καλύψει ένα μικρό μέρος της οικονομικής καταστροφής. Όλα εδώ πληρώνονται. Η Δικαιοσύνη αργεί αλλά στο τέλος γ$μ@#.

Δεν το λέει ο νόμος τώρα αλλά θα το λέει τότε που θα έχει ηττηθεί η Νέα Τάξη. Θα το λέει επειδή αυτό θα θέλει ο λαός και ο νόμος θα εκφράζει την λαϊκή βούληση. Ο μόνος τρόπος για να τα αποφύγουν οι προδότες, συνωμότες, κλέφτες, λωποδύτες, αλήτες, νεοταξίτες είναι να κάνουν τώρα συμφωνία. Να παραδώσουν την εξουσία και μεγάλο μέρος από τα κλεμμένα και να απολαύσουν ανενόχλητοι το υπόλοιπο της ζωής τους με ένα μικρό μέρος από τα κλεμμένα.

Απόστολος

Scroll to Top