Βάσει σχεδίου η καταστροφή

Βάσει σχεδίου η καταστροφή

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια σατανική συνωμοσία μιας παγκόσμιας εγκληματικής ψευτολίτ. Αν δεν αντιδράσουμε, μόνο χειρότερα μας περιμένουν. Οι Έλληνες από μόνοι τους δεν μπορούν να πολεμήσουν την Νέα Τάξη. Πρέπει να το κάνουν σε συνεργασία με άλλους λαούς. Μεγάλο ρόλο θα παίξει τι θα συμβεί στην υπερδύναμη, τις ΗΠΑ. Θα επικρατήσει η Νέα Τάξη ή οι αντίπαλοι της που αυτή την στιγμή ηγέτης τους είναι ο Τραμπ;

Το πρόβλημα είναι πως σε  πολλές χώρες η Νέα Τάξη έχει απλώσει τα πλοκάμια της. Έχουν αποκτήσει οικονομική, πολιτική και μιντιακή δύναμη. Κατορθώνουν να κοροϊδεύουν τους ηλίθιους που δυστυχώς είναι πολλοί, όχι μόνο στην Ελλάδα. Σημαντικό μέρος του σχεδίου τους είναι ο έλεγχος των ΜΜΕ και η πλύση εγκεφάλου.

Το τι έχει γίνει είναι πασιφανές για όποιον δεν έχει πέσει στην παγίδα της πλύσης εγκεφάλου από τα νεοταξικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Όμως οι άνθρωποι αδυνατούν να συλλάβουν το αυτονόητο, διότι τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης συνειδητά τους μπερδεύουν και τους αποπροσανατολίζουν. Κάνουν το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο, το ψέμα αλήθεια και την αλήθεια ψέμα.

Η υπερχρέωση, η οικονομική καταστροφή και η υποδούλωση της Ελλάδας έγινε βάσει σχεδίου της Νέας Τάξης. Η υποδούλωση της χώρας και των κατοίκων της είναι στην Νέα Τάξη δια μέσου θεσμών που ελέγχονται από την Νέα Τάξη όπως η Γερμανία, η ΕΕ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Η υποδούλωση των ανθρώπων του κόσμου είναι μέσα στα σατανικά σχέδια της Νέας Τάξης.

Αυτό που θέλουν είναι να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια Δικτατορία. Μια σατανική ψευτοελίτ θα έχει όλον τον πλούτο και όλη την δύναμη και θα ελέγχει, θα εκμεταλλεύεται και θα καταπιέζει τους ανθρώπους του κόσμου. Θα περνάνε το δικό τους όποιο και αν είναι, οικοφασισμός, transgender κοινωνικά πρότυπα, σατανιστικές συμπεριφορές κλπ. Όταν οι άνθρωποι είναι φτωχοί και εξαθλιωμένοι ελέγχονται πιο εύκολα.

Το σχέδιο της Νέας Τάξης ενάντια στον ελληνικό λαό δεν θα ήταν δυνατό να πετύχει χωρίς την συμμετοχή εγχώριων προδοτών. Οι κυβερνήσεις της Ελλάδας συνέλαβαν εν γνώσει τους στην καταστροφή και υποδούλωση της χώρας και στην εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών. Ως αντάλλαγμα για την εσχάτη αυτή προδοσία τους η Νέα Τάξη τους έδωσε πλούτο και εξουσία.

Τους τοποθέτησε στις ανώτατες θέσεις της χώρας και τους βοήθησε να κλέψουν τους Έλληνες πολίτες. Όλοι οι εγκληματίες και οι προδότες που κυβέρνησαν έχουν συγκεντρώσει μεγάλο πλούτο που τον έχουν κρύψει σε διάφορα σημεία του κόσμου. Η λίστα Λαγκάρντ και Μπόγιαρνς είναι μόνο ένα μέρος. Αυτά είναι χρήματα του ελληνικού λαού που πρέπει να τα πάρει πίσω.

Οι προδότες πρέπει να εκτελεστούν και η περιουσία τους να κατασχεθεί από το κράτος. Όμως για να γίνει αυτό, πρέπει στην εξουσία να έρθουν άλλοι που δεν είναι Νέα Τάξη. Όσο κυβερνούν άνθρωποι της Νέας Τάξης, κανένας δεν πρόκειται να τιμωρηθεί και κανενός τα κλεμμένα δεν θα κατασχεθούν. Οι προϊστάμενοι των δικαστηρίων είναι οι πολιτικοί. Υποτίθεται ότι η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη αλλά στην πραγματικότητα είναι πλήρως εξαρτημένη από το πολιτικό σύστημα.

Όσο βρίσκεται στην εξουσία η Νέα Τάξη, τόσο θα μειώνονται οι περιουσίες των περισσότερων πολιτών. Ένας από τους στόχους της πανδημίας που προκάλεσε η Νέα Τάξη, είναι να πάρουν οι τράπεζες και το Δημόσιο τις περιουσίες των ανθρώπων και να καταστραφούν οι μη νεοταξικές επιχειρήσεις. Οι Τράπεζες είναι μέρος της Νέας Τάξης και το κράτος ελέγχεται από την Νέα Τάξη όσο στην εξουσία βρίσκονται άνθρωποι της Νέας Τάξης.

Έχουν πολλούς τρόπους η κρατική περιουσία και χρήματα από τα κρατικά ταμεία να καταλήξουν στις τσέπες τους. Η Νέα Τάξη ελέγχει τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Χωρίς μιντιακή προβολή, είναι δύσκολο για νέα κόμματα να ανέβουν, στην αριστερά, το κέντρο ή την δεξιά. Η Νέα Τάξη ελέγχει όλα σχεδόν τα κόμματα. Όσοι υποστηρίζουν την ΕΕ είναι ταυτόχρονα και Νέα Τάξη γιατί η ΕΕ είναι ένα μέρος της Νέας Τάξης.

Όταν έρθουν στην εξουσία κόμματα που δεν είναι νεοταξικά, θα αποδειχθούν τα εγκλήματα της Νέας Τάξης απέναντι στον ελληνικό λαό, οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν πολύ σκληρά και οι περιουσίες τους θα κατασχεθούν. Αρκούν για να καλύψουν ένα μεγάλο μέρος του Δημόσιου χρέους γιατί ένα μεγάλο μέρος του Δημόσιου χρέους δημιουργήθηκε από τις κλεψιές των προδοτών και των συνωμοτών που τοποθέτησε η Νέα Τάξη για να καταστρέψουν οικονομικά και να υποδουλώσουν την Ελλάδα.

Ηλίας

Scroll to Top