Βίζιτες και κόκες

Βίζιτες και κόκες

Βγαίνουν κατά καιρούς φήμες για διάφορες ότι είναι βίζιτες. Ενίοτε το γράφουν ή το λένε στο Ίντερνετ ή σε κάποια έντυπα. Μετά η κοπέλα παρεξηγημένη το διαψεύδει ότι «και καλά την διαβάλουν». Παιδιά, μη λέτε τις βίζιτες, βίζιτες. Δεν είναι σωστό. Ειρωνικά το λέω. Ποιες είναι βίζιτες; Η σωστή ερώτηση είναι, «ποιες δεν είναι βίζιτες;». Πάρα πολλές είναι οι βίζιτες στον μιντιακό και καλλιτεχνικό χώρο. Και σε άλλους χώρους μπορεί να βρεθούν βίζιτες. Μπορεί μια πωλήτρια ή μια γραμματέας να κάνει βίζιτες. Αλλά στον μιντιακό και στον καλλιτεχνικό είναι πάρα πολλές.

Η Νέα Τάξη χρηματοδοτείται από παράνομες και εγκληματικές ενέργειες. Παραδείγματα εγκληματικών είναι το ναρκεμπόριο, η πορνεία, το λαθρεμπόριο κλπ. Η πορνεία πηγαίνει χέρι - χέρι με το ναρκεμπόριο. Οι πελάτες εκτός από την βίζιτα συχνά ζητούν και ναρκωτικά, κυρίως κοκαΐνη. Έτσι τους τα πηγαίνουν οι βίζιτες και κάνουν και αυτές. Οι περισσότερες βίζιτες ρουφάνε πολύ κόκα. Πολύ κόκα όμως ρουφάνε και πολλοί επώνυμοι. Είναι μεγαλοεπιχειρηματίες, μιντιακοί, καλλιτέχνες, πολιτικοί, μεγαλοδικηγόροι, μεγαλογιατροί κλπ. Σχεδόν όλοι είναι Νεοταξίτες. Ναι υπάρχουν πολλοί πολιτικοί που ρουφάνε τις κόκες τους και αρκετά μάλιστα. 

Επίσης επώνυμοι χρησιμοποιούν πολύ υπηρεσίες πορνείας επειδή έχουν τα λεφτά. Από τις πόρνες που παίρνουν πολλές είναι επώνυμες ή ημιεπώνυμες. Η ημιεπώνυμη είναι κάποια που δεν είναι πολύ γνωστή αλλά κάπου έχει βγει σε κάποιο κανάλι, κάποιο τίτλο έχει κερδίσει, κάποιο τραγούδι έχει κυκλοφορήσει κλπ και την ξέρουν, όχι πολλοί αλλά αρκετοί. Το μόντελινγκ το βάζω στον καλλιτεχνικό χώρο. Εκεί πάντοτε υπήρχε παράλληλο κύκλωμα πορνείας για όσες και όσους ήθελαν να βγάλουν καλά λεφτά.

Δηλαδή φραγκάτοι, επώνυμοι και ημιεπώνυμοι, πληρώνουν καλά για να πάρουν βίζιτα διάφορες επώνυμες και ημιεπώνυμες. Επώνυμη ή ημιεπώνυμη βίζιτα μπορεί να πάρει και ένας άγνωστος ή ακόμη και φτωχός. Απλά δεν μπορεί να το κάνει συχνά όποιος δεν έχει τα χρήματα. Οι τιμές ξεκινούν από τριακόσια! και μπορεί να φθάσουν σε δύο ή πολλές χιλιάδες.

Το καλοκαίρι στην Μύκονο αλλά και υπόλοιπα τουριστικά νησιά είναι πολύ περισσότερα αυτά που παίρνουν, κυρίως από τουρίστες. Επίσης πηγαίνουν για βίζιτες σε άλλες χώρες όπως στο Ντουμπάι (ΗΑΕ). Εκεί παίζουν πάλι πολύ ψηλές τιμές, σε επίπεδα Μυκόνου ή και παραπάνω. Κάποιες πάνε ταξιδάκια σε ευρωπαϊκές (ακόμη και αμερικανικές) πόλεις για βίζιτες. Κάθονται από μία βδομάδα, μέχρι δύο τρεις μήνες (στις ΗΠΑ περισσότερο). Κάνουν τις βίζιτες τους, μαζεύουν τα λεφτά τους και έρχονται εδώ να αγοράσουν κανένα αμάξι ή κανένα διαμέρισμα.

Και άντρες κάνουν βίζιτες. Οι πελάτες είναι κυρίως ομοφυλόφιλοι και οι τιμές είναι χαμηλότερες. Επίσης οι άντρες έχουν πρόβλημα με τις φορές την ημέρα, εκτός αν είναι παθητικοί μόνο. Μια καλή βίζιτα μπορεί να κάνει οκτώ ακόμη και δέκα βίζιτες μέσα στο εικοσιτετράωρο. Ένας άντρας βίζιτος δεν μπορεί να κάνει τόσες πολλές ακόμη κι αν έχει την πελατεία.

Φανταστείτε μία βίζιτα να έχει οκτώ πελάτες και να παίρνει το ελάχιστο για επώνυμη ή ημιεπώνυμη δηλαδή τριακόσια ευρώ. Μας κάνει δύο χιλιάδες τετρακόσια ευρώ την ημέρα. Τόσα λεφτά δεν βγάζουν οι περισσότεροι Έλληνες σε ένα μήνα. Βέβαια δεν πηγαίνουν όλα στην βίζιτα αλλά τα μισά περίπου τα παίρνει. Και πάλι σήμερα είναι ένας καλός μηνιαίος μισθός και τα βγάζουν σε μία μέρα. Το ποσά που διακινούνται σε ναρκωτικά και πορνεία είναι τεράστια, ασύλληπτα.

Η Αντίσταση στην Νέα Τάξη δεν προσπαθεί να αντικαταστήσει την Αστυνομία αλλά να αποκαταστήσει την Δημοκρατία και την Ανεξαρτησία. Στα πλαίσια όμως του υπόγειου πολέμου που διεξάγεται, ενδιαφέρεται για τα εγκλήματα του Νεοταξικού συστήματος. Αυτά έπρεπε κανονικά να έχουν τιμωρηθεί. Η Αντίσταση θα τα τιμωρήσει όλα, μεγάλα και μικρά. Όχι επειδή είναι πολιτικοί αντίπαλοι αλλά επειδή έχουν εγκληματήσει και κανονικά τα εγκλήματα πρέπει να τιμωρούνται.

Όταν ανατραπεί το Νεοταξικό σύστημα, θα μπουν όλοι στην φυλακή. Εκτός από τους εμπλεκόμενους στα κυκλώματα πορνείας και ναρκωτικών, θα μπουν στην φυλακή και οι Νεοταξίτες χρήστες ναρκωτικών και ειδικά κοκαΐνης και όλες οι βίζιτες. Η χρήση ναρκωτικών είναι παράνομη και η πορνεία, με τον τρόπο που την κάνουν οι επώνυμες βίζιτες είναι επίσης παράνομη.

Οι ποινές βέβαια για τους Νεοταξίτες χρήστες ναρκωτικών και τις βίζιτες δεν θα είναι μεγάλες αλλά θα μπουν σίγουρα στην φυλακή. Επιπλέον στις βίζιτες θα μπουν και μεγάλα πρόστιμα γιατί δεν τα δηλώνουν τα μεγάλα ποσά που μαζεύουν. Θα κατασχεθεί όλη η περιουσία των εμπλεκομένων στα κυκλώματα πορνείας και ναρκωτικών. Κάποιοι από αυτούς έχουν κάνει πολύ μεγάλη περιουσία.

Το να σταματήσουν τώρα, μάλλον δεν θα τους ωφελήσει πολύ, γιατί η Αντίσταση έχει ήδη στοιχεία. Αυτό που θα τους βοηθήσει είναι να κάνουν συμφωνία με την Αντίσταση. Όσοι έρθουν με το μέρος της Αντίστασης θα την γλυτώσουν. Είναι αρκετοί επώνυμοι/ες και ημιεπώνυμοι/ες Νεοταξίτες που ρουφάνε κόκες, κάνουν βίζιτες ή παίρνουν βίζιτες και έχουν έρθει με το μέρος της Αντίστασης. Δίνουν πληροφορίες και στοιχεία για τους άλλους Νεοταξίτες.

Όταν ανατραπεί το Νεοταξικό σύστημα, όσοι δεν έχουν κάνει συμφωνία με την Αντίσταση, έχουν σίγουρη την φυλακή και κατάσχεση περιουσίας όπου ενδείκνυται. Θα δείτε πολλές/ούς επώνυμες/ους και ημιεπώνυμες/ους να περνούν την πόρτα της φυλακής, έστω και για μερικούς μήνες. Δεν είναι μόνο η εμπειρία της φυλακής. Μετά από αυτό, τελείωσαν διότι θα έχει καταστραφεί τελείως η εικόνα που βγάζουν προς τα έξω.

Θανάσης

Scroll to Top