Βοήθα Παναγιά μου

Βοήθα Παναγιά μου

Μια από τις μεγαλύτερες γιορτές για την Ελλάδα είναι της Παναγίας τον Δεκαπενταύγουστο. Μαζί με τα Χριστούγεννα που γιορτάζεται η γέννηση του Χριστού και το Πάσχα που τιμούμε την Σταύρωση Του και γιορτάζουμε την Ανάσταση Του, είναι οι τρεις μεγαλύτερες γιορτές για τους Έλληνες.

Η πιο γνωστή Παναγία είναι της Τήνου που θεωρείται θαυματουργή, όπως και άλλες Παναγίες. Τον Δεκαπενταύγουστο, πολλοί είναι οι άνθρωποι που ζητούν από την Παναγία να κάνει το θαύμα Της. Στην Τήνο, συμβαίνει να προχωρούν γονατιστοί ή ακόμη και μπρούμυτα από το λιμάνι μέχρι την εκκλησία που είναι αρκετή απόσταση.

Συχνά το αίτημα προς την Παναγία συνοδεύεται από τάμα δηλαδή αν η Παναγία εκπληρώσει αυτό που ζητούν, θα κάνουν κάτι. Δεν είναι απαραίτητο το τάμα αλλά αν είναι για αγαθό σκοπό, κακό σίγουρα δεν κάνει. Σε πολλές περιπτώσεις ζητούν την βοήθεια της Παναγίας για να θεραπευτούν αρρώστιες αλλά μπορεί να είναι για οποιοδήποτε λόγο. Πάντοτε βέβαια πρέπει να είναι για αγαθό σκοπό γιατί η Παναγία και κανένας Άγιος δεν πρόκειται να βοηθήσει κάτι κακό.

Ο ληστής Βερνάρδος έκανε τάμα να πετύχει μια ληστεία και ένας άλλος ληστής να μην συλληφθεί. Μπορεί να ζητήσουν να πεθάνει κάποιος που τους έκανε κακό. Τέτοια αιτήματα βοήθειας δεν θα βρουν ανταπόκριση. Πρέπει να είναι για κάτι καλό. Εγώ θα ζητήσω από την Παναγία, κάτι καλό για όλη την Ελλάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζητάω.

Στην χώρα, έχει γαντζωθεί στην εξουσία με διάφορες Σατανικές μεθοδεύσεις, μια Νεοταξική συμμορία κλεφτών, απατεώνων, προδοτών, συνωμοτών, εγκληματιών. Αυτοί ευημερούν σε βάρος μας, ευημερούν ενώ εμάς τους υπόλοιπους μας καταστρέφουν. Επειδή ελέγχουν τα ΜΜΕ ως μέρος του Σατανικού σχεδίου τους, κατορθώνουν ακόμη να εξαπατούν μια μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων.

Η αλήθεια είναι πως μας καταστρέφουν, μας κλέβουν, μας εξαπατούν, μας προδίδουν και συνωμοτούν διαρκώς εναντίον μας. Η αλήθεια είναι πως δυστυχώς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΠΙΔΑ, όσο εξακολουθούν να βρίσκονται αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα στην εξουσία. Θα συνεχίσουν να μας καταστρέφουν ενώ αυτοί θα ευημερούν. Εμείς οι υπόλοιποι θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο ενώ αυτοί θα καλυτερεύουν διαρκώς την θέση τους και την κατάσταση τους.

Ζητάω από την Παναγία να βοηθήσει την χώρα να απαλλαγεί από αυτά τα καθάρματα ώστε να αρχίσει να φαίνεται ένα φως στο τέλος του τούνελ. Όσο διατηρείται η Νεοταξική συμμορία στην εξουσία, θα είμαστε χώρα και άνθρωποι χωρίς κανένα μέλλον. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζητάω από την Παναγία. Δυστυχώς δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Η εξήγηση που δίνω είναι πως ισχύει το «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Κατά μια άποψη, η έκφραση προέρχεται από ένα μύθο του Αισώπου. Ένας ναυαγός, αντί να κολυμπήσει να βγει στην στεριά, έκανε εκκλήσεις στην θεά Αθηνά να τον βοηθήσει να σωθεί. Τον είδε ένας δεύτερος ναυαγός και του είπε την πρόταση που διατηρήθηκε στους αιώνες και έχει βαθύ νόημα.

Η Αθηνά ήταν θεά των Αρχαίων Ελλήνων. Προσαρμοσμένη σήμερα, στην Χριστιανική θρησκεία, η φράση θα ήταν «συν Παναγιά και χείρα κίνει». Δεν φθάνει μόνο να το ζητήσουμε από την Παναγία. Πρέπει να το προσπαθήσουμε και αν το προσπαθήσουμε, τότε πιστεύω πως θα βοηθήσει και η Παναγία να απαλλαγούμε από την Νεοταξική συμμορία που μας καταστρέφει.

Εγώ προσωπικά το προσπαθώ τουλάχιστον από το 2010. Επειδή όμως δεν είναι ένα θέμα προσωπικό αλλά αφορά όλη την χώρα, δεν αρκεί να το προσπαθήσω εγώ μαζί με μερικές εκατοντάδες ή χιλιάδες. Χρειάζεται να το προσπαθήσει ένα σημαντικό ποσοστό των κατοίκων της χώρας. Δεν μπορώ ακριβώς να προσδιορίσω πόσο είναι αυτό το ποσοστό.  

Πιστεύω πως αν ένας ικανοποιητικός αριθμός πολιτών το προσπαθήσει, θα βοηθήσει και η Παναγία και θα κάνει το θαύμα Της. Θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε από την Νεοταξική συμμορία που μας καταστρέφει και ένα ευοίωνο μέλλον θα αρχίσει να διαγράφεται για την χώρα και τους κατοίκους της. Αλλιώς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΠΙΔΑ.

Ζητάω από την Παναγία να δώσει φώτιση τους αδαείς, να μπορέσουν να καταλάβουν την αλήθεια που τόσο έντεχνα και Σατανικά διαστρεβλώνουν και παραποιούν τα ΜΜΕ και το πολιτικό σύστημα. Χρειάζεται η Παναγία να αφυπνίσει όλους όσους κοιμούνται γιατί η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη. Βοήθα Παναγιά μου να απαλλαγούμε από την Νεοταξική συμμορία που μας καταδυναστεύει και μας καταστρέφει.  

Παναγιώτης

Scroll to Top