Χειρότεροι από την ΧΑ

Χειρότεροι από την ΧΑ

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Αυτό θυμίζει η συμπεριφορά όλων για το θέμα της Χρυσής Αυγής. Σαφέστατα είναι κατακριτέα οποιαδήποτε δολοφονία και πρέπει να τιμωρούνται οι ένοχοι. Ελάχιστοι Έλληνες θα έχουν αντίθετη άποψη. Πρέπει όμως να τα βάζουμε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση και όχι στην στρεβλή που προσπαθούν να περάσουν διάφοροι συστημικοί.

Αυτό που κάνουν είναι σατανικό. Είναι σατανάδες, καταλάβετε το. Προσπαθούν να δημιουργήσουν τον «κακό» και δείχνουν με το δάχτυλο την Χρυσή Αυγή λέγοντας «αυτοί είναι οι κακοί», «αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδας» ενώ το πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι ίδιοι, το φαύλο σύστημα που κατέστρεψε την χώρα και τους κατοίκους για ίδιον όφελος.  

Η Χρυσή Αυγή δεν κατέστρεψε την Ελλάδα. Την Ελλάδα την κατέστρεψαν το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία. Η Χρυσή Αυγή σκότωσε έναν άνθρωπο και κατέστρεψε μια οικογένεια. Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν μια χώρα ολόκληρη και σκότωσαν χιλιάδες, οδηγώντας τους στην αυτοκτονία. Για αυτό δεν τιμωρήθηκε κανένας.

Μας έχουν κατακλέψει, μας έχουν κατακοροϊδέψει, μας έχουν καταστρέψει και κυκλοφορούν όλοι ελεύθεροι. Σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα, υπάρχει επιλεκτική σκληρή τιμωρία για τους πολλούς ενώ για τους λίγους υπάρχει πλήρης ασυλία για ότι και να κάνουν. Πόσοι τιμωρήθηκαν για την μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ στην χώρα, αυτή του Χρηματιστηρίου; Πόσοι τιμωρήθηκαν για όλα τα σκάνδαλα που έγιναν, το Βατοπέδι, τα δομημένα ομόλογα, τα εξοπλιστικά κλπ;

Σωστά θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της δολοφονίας του Φύσσα και μπορεί να είναι η Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση. Δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω γιατί δεν έχω μελετήσει τα στοιχεία της δικογραφίας. Αποφάσισε το δικαστήριο ότι είναι εγκληματική οργάνωση. Τα άλλα κόμματα τι είναι όταν χρηματοδοτούνται από παράνομες και εγκληματικές ενέργειες; Εγκληματικές οργανώσεις δεν είναι;

Η πιο έγκυρη υπηρεσία πληροφοριών στον κόσμο, η CIA, ισχυρίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν συνεργάτης των Χιτλερικών όπως και ο Τσαλδάρης. Το τεκμηριώνει με ένα έγγραφο που έχει δημόσια αναρτήσει. Για την Μελίνα Μερκούρη είναι γνωστό και το έχουν καταγγείλει πολλοί ότι συναναστρεφόταν με Γερμανούς αξιωματικούς και συνεργάτες τους. Ο θείος της Μελίνας, ο πατέρας του Σημίτη, ο πατέρας του Ράλλη και πολλοί άλλοι ήταν συνεργάτες των Γερμανών. Πόσοι από αυτούς εκτελέστηκαν; Κανένας!

Έπρεπε να έχουν εκτελεστεί μετά την Κατοχή όλοι οι συνεργάτες των Γερμανών, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, η Μελίνα Μερκούρη, ο θείος της, ο Ιωάννης Ράλλης, ο πατέρας του Σημίτη κ.α. Έπρεπε να είναι ακόμη στην φυλακή αυτοί που έφαγαν τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο και να τους τα είχαν πάρει πίσω. Έπρεπε να έχουν πάρει πίσω όλα τα κλεμμένα. Έπρεπε να έχουν τρις ισόβια οι υπεύθυνοι της μεγάλης εθνικής καταστροφής.

Υποστηρίζεται ότι τον Μιχαλολιάκο τον διόρισε ο έγκλειστος Παπαδόπουλος επικεφαλής της ΕΠΕΝ. Έφυγε η μία δικτατορία για να έρθει η άλλη. Η μία ήταν φανερή ενώ η άλλη είναι κρυφή, δημοκρατικοφανής. Η μία ήταν ελληνική και η άλλη είναι ευρωπαϊκή και παγκόσμια.

Ποιοι είναι χειρότεροι; Αυτοί που έχουν κάνει το μεγαλύτερο κακό στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Σίγουρα οι Χρυσαυγίτες είναι χειρότεροι για τους παράνομους μετανάστες. Δεν χωράει αμφιβολία. Για τους Έλληνες όμως χειρότερο από την Χρυσή Αυγή ήταν το φαύλο σύστημα της μεταπολίτευσης. Όσο πιο κακούς τους παρουσιάζουν, τόσο χειρότεροι είναι οι ίδιοι. 

Μάρκος

Scroll to Top