Αεριτζήδες φούσκες Νεοταξίτες

Αεριτζήδες φούσκες Νεοταξίτες

Που είναι οι χειρότεροι παλιάνθρωποι; «Στην φυλακή» ίσως να απαντήσουν πολλοί. Είναι εν μέρει σωστό. Κάποιοι από τους χειρότερους παλιάνθρωπους είναι στη φυλακή. Όμως κάποιοι νυν ή πρώην φυλακισμένοι παρασύρθηκαν, αναγκάστηκαν, έσφαλαν και μετάνιωσαν. Εκτός από την φυλακή είναι και άλλα δύο μέρη που βρίσκονται οι χειρότεροι παλιάνθρωποι, στη Βουλή και στα ΜΜΕ και ιδίως στα κανάλια.

Αυτοί που μας κυβερνούν και αυτοί που μας ενημερώνουν και διαμορφώνουν την άποψη μας είναι οι χειρότεροι παλιάνθρωποι αυτής της χώρας, μαζί με ένα μέρος των φυλακισμένων. Η θέση των πολιτικών και των μιντιακών (της πλειονότητας όχι όλων) είναι στη φυλακή και εκεί πρέπει να βρεθούν. Αυτό είναι το σχέδιο της Αντίστασης σε ΕΕ - ΝΤΠ. Όμως και κάτι άλλο είναι πολύ σημαντικό. Να κατασχεθεί όλη η περιουσία τους.

Το «σούπερ» σχέδιο ΕΕ - ΝΤΠ στηρίζεται σε σαθρό έδαφος και μπορεί εύκολα να πέσει. Έχει πολλές αδυναμίες. Για να τους καταλάβετε πρέπει να σκεφτείτε τους αεριτζήδες και τις μετοχές φούσκες. Οι αεριτζήδες «πουλάνε αέρα κοπανιστό». Δεν υπάρχει κάτι ή είναι ελάχιστο μπροστά σε αυτό που παρουσιάζουν. Οι μετοχές φούσκες ονομάζονται έτσι γιατί η χρηματιστηριακή τους αξία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική. Έχουν πουλήσει «αέρα κοπανιστό» για το τι πραγματικά υπάρχει από πίσω και το έχουν χάψει κάποιοι επενδυτές ανεβάζοντας την αξία τους.

Τις μετοχές φούσκες και την φούσκα του Χρηματιστηρίου την έφτιαξαν οι αεριτζήδες οι Νεοταξίτες. Όλο το οικοδόμημα της Νέας Τάξης στηρίζεται σε «αέρα κοπανιστό». Είναι σαν μία φούσκα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να σκάσει. Πουλάνε «αέρα κοπανιστό» οι Νεοταξίτες πολιτικοί και μιντιακοί και το χάφτουν αρκετοί ψηφοφόροι και πολίτες. Πολλοί απατεώνες αεριζτήδες κατορθώνουν με «αέρα κοπανιστό» να εξαπατήσουν αφελείς και να κάνουν λεφτά. Μετά από λίγο τους πιάνουν, τους βάζουν στην φυλακή και τους παίρνουν τα λεφτά.

Το ίδιο ακριβώς πρέπει να γίνει με τους Νεοταξίτες. Να τους πιάσουν να τους βάλουν στην φυλακή και να τους πάρουν όλα τα λεφτά. Όμως αυτό δεν γίνεται όσο οι ίδιοι είναι στην εξουσία. Ξέρετε κανένα απατεώνα και κλέφτη να πηγαίνει από μόνος του στην φυλακή και να επιστρέφει οικειοθελώς τα κλεμμένα; Πρέπει πρώτα να ανατραπεί το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ και μετά να τιμωρηθούν οι Νεοταξίτες για τα πολλά και βαριά εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος του ελληνικού λαού. Το σχέδιο τους έχει εξηγηθεί.

Προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ψευτοελίτ από τους χειρότερους παλιανθρώπους που έχει βγάλει αυτή η χώρα. Συγκεντρώνουν τον πλούτο, κλέβοντας τους πολίτες της χώρας και από εγκληματικές ενέργειες για τις οποίες έχουν ασυλία καθώς αυτοί βρίσκονται στην εξουσία. Παράλληλα έχουν πολλές εταιρείες τύπου Siemens και Novartis που χρησιμοποιούν για να συγκεντρώνουν πλούτο πάλι με παράνομους και εγκληματικούς τρόπους ή στην καλύτερη περίπτωση τελείως ανήθικους.

Δεν είναι όλες οι εταιρείες Νεοταξικές αλλά είναι αρκετές. Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ τις ξέρει όλες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα αλλά σε πολλές χώρες. Τα στρατόπεδα που διαμορφώνονται είναι δύο, ΕΕ - ΝΤΠ και αντί- ΕΕ - ΝΤΠ. Διαλέγεις ή το ένα ή το άλλο. Ή με την ψευτοελίτ παλιανθρώπων ή με το λαό, τους πολίτες που η ψευτοελίτ εξαπατά, κλέβει, καταπιέζει, καταστρέφει.

Είναι ξεκάθαρο για κάποιους σε ποιο στρατόπεδο βρίσκονται. Μητσοτάκης, Μακρόν, Ζελίνσκι κλπ είναι ξεκάθαρα ΝΤΠ. Τραμπ, Πούτιν, Μπολσονάρο κλπ είναι ξεκάθαρα αντί - ΝΤΠ. Κάποιοι άλλοι είναι ντεμί ή δεν είναι ξεκάθαρο που ακριβώς βρίσκονται. Ο Μπάιντεν ήταν μάλλον ΝΤΠ αλλά ίσως έχει κάπως αλλάξει, μπορεί όμως και όχι.

Αναφέρομαι στους αρχηγούς κρατών, όχι αρχηγούς κομμάτων. Εδώ στην Ελλάδα δυστυχώς όλα τα κόμματα της Βουλής είναι Νεοταξικά, με εξαίρεση ίσως το ΚΚΕ. Με την οικονομική δύναμη, οι αλήτες Νεοταξίτες αποκτούν πολιτική και μιντιακή δύναμη. Με τον έλεγχο των ΜΜΕ εξαπατούν τους ψηφοφόρους, παραπλανώντας τους συστηματικά.

Επίσης εμποδίζουν την άνοδο κινήσεων, κινημάτων κομμάτων που θα εκφράζουν τους ψηφοφόρους και θα υπερασπίζονται τα συμφέροντα τους. Έτσι λοιπόν έχουν καταφέρει όλες οι επιλογές να είναι Νεοταξικές και σωστά οι ψηφοφόροι σκέφτονται πως όλοι τα ίδια σκατά είναι, γιατί όλοι είναι Νεοταξίτες. Υπηρετούν τα συμφέροντα της Νέας Τάξης παριστάνοντας πως υπηρετούν τα συμφέροντα των πολιτών.

Η μοίρα των Νεοταξιτών

Στέργιος

Scroll to Top