Η μοίρα των Νεοταξιτών

Η μοίρα των Νεοταξιτών

Αεριτζήδες φούσκες Νεοταξίτες

Δεν ήταν κάτι δύσκολο να αποκαλυφθεί το Νεοταξικό σχέδιο για την κατάκτηση της Ευρώπης και του κόσμου. Μια συνωμοσία τόσο μεγάλων διαστάσεων είναι εύκολο να ανακαλυφθεί σε όλες τις λεπτομέρειες. Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες, γνωρίζει πολύ περισσότερες λεπτομέρειες του Νεοταξικού σχεδίου από όσα αναγράφονται εδώ σε προηγούμενα άρθρα.

Όταν ξέρουν το σχέδιο, είναι εύκολο να βρουν και την απάντηση δηλαδή τον τρόπο αντιμετώπισης του. Πρέπει να αντιμετωπισθεί ο έλεγχος των ΜΜΕ. Σε πρώτη φάση γίνεται με κάθε τρόπο. Παλαιότερα, σε περιόδους τυραννίας και κατοχής, οι αντιστασιακές ομάδες έβγαζαν αντιστασιακές φυλλάδες που κυκλοφορούσαν από χέρι σε χέρι.

Σκοπό είχαν να διορθώσουν την προπαγάνδα των τυράννων και των κατακτητών και να παροτρύνουν τον λαό σε αντίσταση. Σήμερα υπάρχει και το Ίντερνετ. Εδώ και αλλού παρουσιάζονται διάφορες απόψεις και πληροφορίες δημόσια. Υπάρχει δυνατότητα όμως και της ιδιωτικής ή με κωδικό πρόσβασης που πλέον δεν είναι διαθέσιμα στο κοινό. Εκεί παρουσιάζονται περισσότερες πληροφορίες.

Όμως και εκεί το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ μπορεί να διεισδύσει, αν έχει βέβαια την πληροφόρηση πως παρουσιάζονται αντικαθεστωτικές απόψεις. Επομένως πληροφορίες και οδηγίες διακινούνται και με διάφορους άλλους τρόπους όπως στικάκια που αλλάζουν χέρι με χέρι ή ταχυδρομείο. Όπως έχει εξηγηθεί το σχέδιο Ανατροπής του Καθεστώτος εξυφαίνεται κάτω από την μύτη τους και στο εξωτερικό, χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα για αυτό οι Καθεστωτικοί.

Επειδή όμως η τυραννία και η κατοχή είναι συγκαλυμμένες, κάτω από την επιφάνεια, υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης ΜΜΕ από την Αντίσταση και ειδικά καναλιών που έχουν μεγαλύτερη απήχηση. Βέβαια χρειάζεται οικονομική δύναμη που το Καθεστώς έχει καταφέρει με παράνομους, εγκληματικούς και ανήθικους τρόπους. Πάραυτα, η προσπάθεια της Αντίστασης είναι να αποκτήσει τουλάχιστον ένα κανάλι όπου θα παρουσιάζονται διάφορες απόψεις που αποκλείονται από τα συστημικά ΜΜΕ και ιδίως τα κανάλια.

Δηλαδή αυτά που γράφονται εδώ και σε άλλους ιστότοπους ή σε social media και φθάνουν σε σχετικά μικρό κοινό, θα φθάσουν και σε πολύ μεγαλύτερο κοινό, μόλις η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ αποκτήσει τουλάχιστον ένα κανάλι (ή περισσότερα) και μία εφημερίδα (ή περισσότερες) ευρείας κυκλοφορίας. Ενδέχεται να παρακαμφθεί το στάδιο απόκτησης τουλάχιστον ενός καναλιού και μιας εφημερίδας και η Αντίσταση να προχωρήσει κατευθείαν στην Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ.

Βέβαια ακόμη και τότε, το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ θα εξακολουθεί να έχει μεγαλύτερη οικονομική δύναμη που έχει καταφέρει συνωμοτικά και σε βάρος των πολιτών. Όπως χρειάζεται απάντηση δηλαδή αντιμετώπιση στον έλεγχο των ΜΜΕ, έτσι χρειάζεται και λύση στην οικονομική δύναμη που έχουν αποκτήσει οι Νεοταξίτες με παράνομους, εγκληματικούς και ανήθικους τρόπους.

Ευτυχώς για την Αντίσταση και δυστυχώς για τους Νεοταξίτες, το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ έχει διαπράξει πολλά και βαριά εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού λαού. Παρόμοια βέβαια έχουν γίνει και σε άλλες χώρες όπου και εκεί οι Αντιστάσεις σε ΕΕ - ΝΤΠ σχεδιάζουν παρόμοιες ενέργειες. Επομένως αυτά τα εγκλήματα δικαιολογούν την ολική κατάσχεση της περιουσίας των Νεοταξιτών, συμπεριλαμβανομένων των καναλιών και άλλων ΜΜΕ.

Όταν λέω ολική, εννοώ σχεδόν ολική. Δηλαδή μπορεί να τους αφήσουν ένα σπίτι μεσαίου επιπέδου για να μένουν. Ως προς αυτό βέβαια υπάρχει διαφωνία στους κόλπους της Αντίστασης. Πολλοί πιστεύουν πως πρέπει οι Νεοταξίτες να περάσουν όλα όσα προκάλεσαν στους Έλληνες δηλαδή αυτοκτονίες, να μένουν στον δρόμο, να τρώνε στα συσσίτια, να καταστραφούν οικονομικά.  

Βέβαια θα αλλάξουν οι νόμοι και θα εκφράζουν την βούληση και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και μάλιστα αυτά θα εγκριθούν με δημοψήφισμα. Όλα όσα θα πάθουν οι παλιάνθρωποι οι Νεοταξίτες. θα έχουν την έγκριση του ελληνικού λαού ώστε να μην μπορούν να αμφισβητηθούν. Όμως πρώτα πρέπει να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Αυτό γίνεται ήδη εν μέρει, θα γίνει ακόμη περισσότερο όταν αποκτήσει η Αντίσταση τουλάχιστον ένα κανάλι και μια εφημερίδα. Θα γίνει ακόμη περισσότερο όταν ανατραπεί το Καθεστώς. Τότε, όταν θα αποκαλυφθούν και θα αποδειχθούν όλα τα φρικτά εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι Νεοταξίτες σε βάρος του ελληνικού λαού, η συνωμοσία και η προδοσία της Νέας Τάξης, οι πολίτες θα θέλουν την παραδειγματική τιμωρία όλων των Νεοταξιτών.

Κατάσχεση καναλιών

Στέργιος

Scroll to Top