Λαϊκή έγκριση

Λαϊκή έγκριση

Έχει αναφερθεί σε διάφορα άρθρα για πολλά που θα γίνουν μετά την Ανατροπή του Καθεστώτος. Η Αντίσταση δεν φθάνει μόνο μέχρι την επιτυχία της Ανατροπής του Καθεστώτος και την παρεμπόδιση της διαφυγής των Καθεστωτικών στο εξωτερικό. Έχει σχέδιο και για όταν θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Κάποια από αυτά που έχουν αναφερθεί (για μετά την Ανατροπή του Καθεστώτος) είναι οπλοκατοχή, πολιτοφυλακή, θανατική ποινή, στρατιωτική θητεία γυναικών.

Υπάρχει και άλλος ένας σοβαρός λόγος που συνηγορεί υπέρ της οπλοκατοχής. Η ένοπλη αντίσταση είναι το τελευταία ελπίδα αντιμετώπισης της τυραννίας. Βέβαια είναι κάτι που θα πρέπει να αποφεύγεται όσο είναι δυνατόν. Όταν όμως όλοι οι άλλοι τρόποι έχουν αποτύχει, είναι ένας ύστατος τρόπος, με αρκετές πιθανότητες επιτυχίας.

Αν η Αντίσταση στην Κατοχή δεν είχε όπλα, τι θα έκαναν; Θα πέταγαν πέτρες; Βέβαια όταν φθάσουμε στο έσχατο αυτό σημείο και δεν υπάρχει άλλος τρόπος, πιστεύω πως τελικά θα βρεθούν αρκετά όπλα. Θα είναι όμως πιο δύσκολο και θα μαζευτούν λιγότερα όπλα, αν δεν επιτρέπεται η οπλοκατοχή. Αυτό που φοβούνται περισσότερο οι τύραννοι είναι ο οπλισμένος λαός. Τους άοπλους μπορούν να τους καταφέρουν. Τους οπλισμένους όμως όχι. Για αυτό μάζεψαν όλα τα όπλα πριν τα Μνημόνια, κατ΄εντολή των κατακτητών (Γερμανών Γάλλων Ιταλών). Γιατί φοβόντουσαν τη λαϊκή εξέγερση.

Τα όπλα έχουν κάποια χρησιμότητα, εγγυώνται την ασφάλεια και την ελευθερία των πολιτών. Στις ΗΠΑ όταν κανείς σκοτώσει κάποιον εισβολέα μέσα στο σπίτι του, ευρισκόμενος σε άμυνα, αθωώνεται. Βέβαια δεν είναι όλα θετικά για την οπλοκατοχή. Σίγουρα υπάρχουν και αρνητικά. Όμως τα ζυγίζει κανείς τα συν και τα πλην. Στις ΗΠΑ είναι αρκετά εύκολο να αγοράσει κανείς όπλο, περίπου όπως αγοράζει τηλεόραση, αν δεν έχει βαρύ ποινικό μητρώο. Θα μπορούσε να απαιτείται δίπλωμα οπλοκατοχής όπως και για το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα απαιτείται δίπλωμα οδήγησης. Να περάσει δηλαδή κάποιος από μαθήματα για το πως να χρησιμοποιεί το όπλο αλλά και πως να το ασφαλίζει. Αρκετά περιστατικά είναι από έφηβους που βρίσκουν άσχημα φυλαγμένα όπλα των γονιών τους.

Επίσης μετά την ανατροπή του Καθεστώτος, με θανατική ποινή θα τιμωρούνται α) εσχάτη προδοσία β) συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού γ) πρόκληση μεγάλης εθνικής καταστροφής δ) συστηματική κατά συρροή εξαπάτηση του ελληνικού λαού ε) υπεξαίρεση μεγάλου ποσού δημοσίου χρήματος. Το πόσο ακριβώς θα είναι το μεγάλο που θα επισύρει την θανατική ποινή δεν έχει οριστεί. Επιπλέον των βαριών ποινών που για κάποιους θα είναι θανατικές, θα κατασχεθεί σχεδόν όλη η περιουσία των υπεύθυνων της εθνικής καταστροφής και της συστηματικής εξαπάτησης του ελληνικού λαού ως αποζημίωση για την ζημιά που προκάλεσαν. Θα είναι πολλές δεκάδες ή εκατοντάδες αυτοί στους οποίους θα κατασχεθεί η περιουσία.

Το κράτος πληρώνεται από τους Έλληνες πολίτες για να τους υπηρετούν. Αντ΄αυτού υπηρετούν μια ψευτοελίτ που έχει κατεκλέψει, κατακοροϊδέψει και καταστρέψει τους πολίτες. Θα γίνει μεγάλη εκκαθάριση στο κράτος από όλους τους Καθεστωτικούς ώστε να μπορούν οι υπόλοιποι να υπηρετούν ανεμπόδιστοι τους πολίτες που είναι ο ρόλος τους και η δουλειά τους. Μεγάλη εκκαθάριση θα γίνει στην Αστυνομία και στις μυστικές υπηρεσίες (ΕΥΠ) και μικρή στον στρατό. Οι διπλοί πράκτορες της ΕΥΠ όπως και άλλων κρατικών υπηρεσιών που εργάζονται για τις μυστικές υπηρεσίες των κατακτητών (Γαλλία - Ιταλία - Γερμανία) θα εκτελεστούν.

Το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ ενεργεί δικτατορικά. Οι Αντικαθεστωτικοί που θα είναι στην διακυβέρνηση μετά την Ανατροπή του Καθεστώτος δεν θα λειτουργούν έτσι γιατί ο σκοπός τους είναι να αποκαταστήσουν την Δημοκρατία και την Ανεξαρτησία. Για τα πιο σημαντικά από αυτά τα ζητήματα, θα ζητηθεί η έγκριση των πολιτών. Δεν θα γίνει ξεχωριστό δημοψήφισμα αλλά μέσα σε άλλες εκλογές (μάλλον αυτοδιοικητικές) θα ενταχθεί ένα ερωτηματολόγιο πάνω σε σημαντικά ζητήματα. Αν κάποιο από αυτά τα ζητήματα φαίνεται στις δημοσκοπήσεις πως δεν περνάει, δεν θα συμπεριληφθεί στο ερωτηματολόγιο. Δηλαδή αν υπέρ κάποιου μέτρου είναι γύρω στο 50% ή παραπάνω θα είναι μέσα. Αν είναι κάτω από 40%, θα εξαιρεθεί.

Αναφέρομαι σε πραγματικές δημοσκοπήσεις και όχι ψευτοδημοσκοπήσεις ανάλογες με αυτές του Καθεστώτος. Οι δημοσκοπήσεις είναι ένα σημαντικό εργαλείο όταν γίνονται σωστά. Από το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ έχουν χρησιμοποιηθεί για την χειραγώγηση των ψηφοφόρων. Πρόκειται να εξηγηθούν και άλλα που θα ακολουθήσουν την Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ. Για τα πιο σημαντικά θα ζητηθεί λαϊκή έγκριση. Η αίσθηση που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι πως τα περισσότερα θα περάσουν. Θα προηγηθεί δημόσιος διάλογος όπου θα ακουστούν όλες οι απόψεις και όχι προπαγάνδα ανάλογη του Καθεστώτος που η μόνη άποψη που ακούγεται είναι η καθεστωτική. Αναμένεται μετά και από τον δημόσιο διάλογο να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από τους ψηφοφόρους.

Είκοσι+ σε θάνατο  

Θέμης

Scroll to Top