Οπλοκατοχή και θανατική

Οπλοκατοχή και θανατική

Ξεσάλωσαν πάλι τα κανάλια με τις γυναικοκτονίες (ή απόπειρες) και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Όταν η κυβέρνηση δεν τα πηγαίνει καλά βρίσκουν ένα θέμα να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου. Είναι τακτική χειραγώγησης. Δεν είναι κακός ο Παναγιωτόπουλος; Είναι σίγουρα κακός αλλά η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ είναι χειρότερη. Οι λύσεις υπάρχουν, οπλοκατοχή και γενική αυστηροποίηση των ποινών με επαναφορά της θανατικής ποινής. Οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες τις αρνούνται και τις δύο γιατί είναι ανώμαλοι.

Κατ’ αρχάς ο Παναγιωτόπουλος είναι πιθανότατα δικός τους. Μιντιακός είναι σίγουρα αλλά επίσης μάλλον είναι ευρώδουλος Νεοταξίτης. Έχει γραφτεί άπειρες φορές. Θα το γράψω άλλη μία, ΕΕ = ΝΤΠ. Η ΝΤΠ είναι η προέκταση της ΕΕ σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν σε βγάζουν σε νεοταξικό κανάλι αν δεν είσαι δικός τους, ευρώδουλος Νεοταξίτης. Εννιά στους δέκα από αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια είναι ευρώδουλοι Νεοταξίτες. Βέβαια θα υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις, ένας στου δέκα. Για να τον έχουν αφήσει τόσο καιρό και αυτός ένας της κλίκας μάλλον είναι.

Οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες είναι διπρόσωποι. Από την μία υπερασπίζονται τα δικαιώματα των γυναικών και ξεσαλώνουν για τις γυναικοκτονίες και από την άλλη είναι οι ίδιοι που τις έχουν βγάλει όλες στη βίζιτα και μάλιστα χρηματοδοτούνται από αυτό καθώς και άλλες εγκληματικές ενέργειες όπως ναρκεμπόριο και λαθρεμπόριο. Πάρα πολλές από αυτές που βγαίνουν στα κανάλια είναι βίζιτες και αρκετές «πολύ γνωστές» δηλαδή που τις ξέρει όλο το πανελλήνιο.

Για τις γυναικοκτονίες ευθύνεται η ευρωπαϊκή πορεία και οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες που κατέστρεψαν την χώρα δηλαδή τις ζωές πολλών ανθρώπων αυτής της χώρας. Κάποιοι δεν το διαχειρίζονται σωστά και αντί να αγωνιστούν για να τιμωρήσουν αυτούς που τους κατέστρεψαν την ζωή και τους διώξουν από την διακυβέρνηση (το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ), ξεσπούν στους γύρω τους που συνήθως είναι γυναίκες.

Η Φύση ή ο Θεός έκανε τα αρσενικά πιο σωματώδη, πιο δυνατά και πιο επιθετικά. Αυτό συμβαίνει σε όλο το ζωικό βασίλειο και όχι μόνο στο ανθρώπινο είδος. Ως αποτέλεσμα, οι γυναίκες είναι συνήθως τα θύματα. Αν η Φύση ή ο Θεός είχε κάνει τις γυναίκες πιο σωματώδεις, πιο δυνατές και πιο επιθετικές, τότε οι άντρες θα ήταν συνήθως τα θύματα.

Δεν υπάρχει μόνο αύξηση των γυναικοκτονιών. Υπάρχει αύξηση της εγκληματικότητας και αύξηση του ξεσπάσματος της οργής για την κατεστραμμένη ζωή τους, σε οικείους. Έπρεπε να ξεσπάσουν στον Καραμανλή και στον Σημίτη και όχι μόνο. Μόνο αυτοί είναι υπεύθυνοι; Όχι βέβαια αλλά αυτοί ως πρωθυπουργοί είχαν τον σημαντικότερο ρόλο.

Ο άντρας είναι πιο σωματώδης και πιο δυνατός. Αν όμως η γυναίκα κρατάει ένα όπλο, τότε αυτή βρίσκεται στην πλεονεκτική θέση και είναι πιο ισχυρή. Ακόμα και ο άντρας να έχει όπλο, τότε είναι ίσα δηλαδή το φυσικό πλεονέκτημα των αντρών χάνεται. Το ίδιο ισχύει και για τους ηλικιωμένους, άντρες και γυναίκες που η δύναμη τους λόγω ηλικίας έχει εξασθενίσει.

Επιπλέον οι ποινές πρέπει να αυστηροποιηθούν. Αυτό όμως χρειάζεται να γίνει συνολικά διότι πρέπει να υπάρχει διαβάθμιση, ανάλογα με το έγκλημα. Δεν μπορεί αυτό που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δηλαδή η δημοσίευση προσωπικών στιγμών να τιμωρείται πιο αυστηρά από τον βιασμό. Δεν μπορεί ο βιασμός να τιμωρείται πιο αυστηρά από την σωματική κακοποίηση όπου υπάρχουν ανεπανόρθωτες σωματικές βλάβες όπως πχ στην περίπτωση της Ιωάννας Παλιοσπύρου (επίθεση με βιτριόλι). Το ψυχολογικό τραύμα του βιασμού μπορεί να επουλωθεί αλλά όχι οι σωματικές βλάβες, αν είναι ανεπανόρθωτες.

Η δολοφονία θεωρείται το μεγαλύτερο έγκλημα που τιμωρείται μέχρι ισόβια. Πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή ώστε να ανέβουν οι ποινές και για όλα τα άλλα εγκλήματα δηλαδή να σπρωχτούν ή να τραβηχτούν όλες οι ποινές προς τα πάνω. Αυτό δεν σημαίνει πως όλες οι δολοφονίες θα τιμωρούνται με θανατική ποινή αλλά σίγουρα θα συμβαίνει για τις χειρότερες περιπτώσεις. Υπάρχει ένα εύρος στις ποινές για όλα τα εγκλήματα, «από τόσο έως τόσο».

Επιπλέον χρειάζεται η θανατική ποινή και για άλλα εγκλήματα απέναντι στον ελληνικό λαό όπως α) εσχάτη προδοσία β) πρόκληση μεγάλης εθνικής καταστροφής γ) συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού δ) συστηματική κατ΄εξακολούθηση εξαπάτηση του ελληνικού λαού ε) υπεξαίρεση μεγάλων ποσών δημόσιου χρήματος. Αυτές οι κατηγορίες θα απαγγελθούν κατά πολλών ευρώδουλων Νεοταξιτών μετά την Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ. Τότε οι νόμοι θα εκφράζουν την λαϊκή βούληση και όχι την βούληση μια ευρώδουλης νεοταξικής ψευτο-ελίτ που ενεργεί διαχρονικά σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού για ίδιον όφελος.

Μάρκος

Scroll to Top