Είκοσι+ σε θάνατο

Είκοσι+ σε θάνατο

Λαϊκή έγκριση

Κάπου διάβασα πως έχουμε Κατοχή και Φραγκοκρατία μαζί. Διαφωνώ. Δεν είναι σωστό. Έχουμε Κατοχή, Φραγκοκρατία και Δικτατορία μαζί. Είναι τρία και όχι δύο. Δεν έχουμε Ανεξαρτησία αλλά δεν έχουμε ούτε Δημοκρατία. Μόνο που είναι κάτω από την επιφάνεια, δεν φαίνονται με μία πρώτη ματιά. Πρέπει κανείς να κοιτάξει λίγο πιο προσεκτικά κάτω από την επιφάνεια για να τα δει. Η Αντίσταση στο Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ θέλει να φέρει Ανεξαρτησία και Δημοκρατία.

Όσον αφορά την θανατική ποινή, είναι τρία διαφορετικά πράγματα. Το ένα είναι αν υπάρχει η θανατική ποινή. Το άλλο είναι με πόση ευκολία θα γίνονται οι καταδίκες και το τρίτο είναι αν τελικά θα εκτελείται. Όταν κάποιος βιάζει και σκοτώνει παιδάκια δεν πρέπει να καταδικαστεί σε θάνατο; Άρα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε η θανατική ποινή, για τουλάχιστον αυτές τις ακραίες περιπτώσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι κατά της θανατικής ποινής. Μπορεί να είναι το δικό σου το παιδί, ανίψι ή εγγόνι. Αν δεν έχεις ακόμα παιδιά αυτό που θα αποκτήσεις. Μπορεί να είναι η δική σου γυναίκα ή άντρας, μητέρα, αδελφός.

Τώρα ποια εγκλήματα και με πόση ευκολία θα τιμωρούνται με θανατική ποινή είναι μία μεγάλη ιστορία. Κατά την άποψη μου α) εσχάτη προδοσία β) συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού γ) προσχεδιασμένη κατά συρροή εξαπάτηση του ελληνικού λαού δ) κλοπή μεγάλου συνολικά ποσού που ανήκει στον ελληνικό λαό ε) πρόκληση τεράστιας εθνικής καταστροφής στ) κατάχρηση εξουσίας σε μεγάλο βαθμό είναι εγκλήματα που πρέπει να τιμωρούνται με την θανατική ποινή. Πιστεύω πως δεν είναι μόνο η δική μου άποψη αλλά και των περισσότερων πολιτών. Τώρα αυτές μπορεί να μην εκτελεστούν όπως έγινε με κάποιους από τους Απριλιανούς. Καταδικάστηκαν σε θάνατο αλλά η ποινή δεν εκτελέστηκε. Όμως τουλάχιστον δέκα και μάλλον πάνω από δεκαπέντε θανατικές καταδίκες πρέπει να υπάρξουν.

Έχει γραφτεί αλλού πως χρειάζονται τουλάχιστον δέκα καταδίκες σε θάνατο. Νομίζω πως βγαίνουν περισσότερες. Δύο Καραμανλής και Σημίτης συν τρεις Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκης, Αλογοσκούφης μας κάνουν πέντε. Τα κανάλια εθνικής εμβέλειας είναι έξι ή εφτά. Τουλάχιστον ένας από αυτά πρέπει να καταδικαστεί σε θάνατο για προπαγάνδα σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού και συνωμοσία μαζί με μέρος του πολιτικό σύστημα κατά του ελληνικού λαού. Μπορεί να είναι και δύο και τρεις. Σίγουρα θα υπάρχουν αρκετές μικρότερες ποινές για πολλούς στα κανάλια και στα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Η θανατική όμως θα είναι για αυτόν που έχει την μεγαλύτερη ευθύνη, όποιος είναι, πρόεδρος, γενικός διευθυντής ή διευθυντής προγράμματος. Παίρνω την χαμηλότερη περίπτωση δηλαδή θανατική ποινή μόνο για ένα. Έχουμε αμέσως ξεπεράσει το δέκα με πέντε συν έξι (ή εφτά) να μας κάνει ένδεκα. Επιπλέον είναι κάποιοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι, μετρημένοι στα δάκτυλα τους ενός ή των δύο χεριών που ήταν οι κατ’ εξοχήν προπαγανδιστές σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού. Είναι γνωστοί ποιοι είναι και πρέπει και αυτοί να καταδικαστούν σε θάνατο. Έτσι ξεπερνάμε τις δεκαπέντε θανατικές καταδίκες. Επιπλέον έχουμε αυτούς που έκλεψαν πολλά. Ο Τσοχατζόπουλος δεν βρίσκεται εν ζωή.

Ο Παπαντωνίου ήδη συμπεριλαμβάνεται στην λίστα και είναι βασικός ύποπτος εκτός από την οικονομική καταστροφή και για την μεγαλύτερη ληστεία, ίσως στην ιστορία του Νεοελληνικού έθνους, αυτή του Χρηματιστηρίου.Ίσως βρεθούν και κάποιοι άλλοι σαν τον Τσοχατζόπουλο και τον Παπαντωνίου. Αν βρεθούν δύο τρεις, πάμε προς τις είκοσι. Στην μεγάλη ληστεία του Χρηματιστηρίου δεκάδες ή εκατοντάδες λαμόγια έκλεψαν τα λεφτά πολλών χιλιάδων επενδυτών. Από αυτούς κάποιοι τα έκλεψαν χοντρά. Να βάλουμε άλλους πέντε; Ξεπερνάμε τους είκοσι.

Και ο Μητσοτάκης έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για θανατική ποινή με την υπερβολική κατάχρηση εξουσίας και την τεράστια προπαγάνδα σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού. Θα αποδειχτούν όταν ανατραπεί το Καθεστώς. Επίσης ο Πλεύρης έχει εξασφαλίσει σίγουρα μια θέση στην φυλακή με τους χειρισμούς του στο ζήτημα της πανδημίας. Αντίθετα ο Γεωργιάδης ίσως αντιμετωπίσει την θανατική ποινή επειδή ήταν από τους βασικούς της προπαγάνδας κατά του ελληνικού λαού.

Νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Δεν είναι καθόλου έτσι αλλά πρώτα πρέπει να ανατραπεί το Καθεστώς. Χωρίς να ανατραπεί το Καθεστώς δεν θα τιμωρηθεί κανένας. Δεν θα ασχοληθώ με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τα συμβόλαια θανάτου για όσους έχουν διαπράξει τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού. Είναι ανώφελο γιατί δεν πρόκειται να παροτρύνω κανένα σε μία παράνομη πράξη, πόσο μάλλον να συμμετέχω. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως τα συναισθήματα ακόμη δεν έχουν ποινικοποιηθεί.

Φυλακές Καθεστωτικών

Θέμης

Scroll to Top