Φυλακές Καθεστωτικών

Φυλακές Καθεστωτικών

Είκοσι+ σε θάνατο

Μπορώ λοιπόν να πω πως θα νιώσω πως αποδόθηκε δικαιοσύνη αν κάποιος από αυτούς που διέπραξαν τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού θανατωθεί έστω και με αυτό τον λάθος τρόπο. Νομίζω πως κάπως έτσι αισθάνονται πάρα πολλοί Έλληνες ίσως οι περισσότεροι. Όμως προτιμότερο είναι να γίνει με το σωστό τρόπο, με δικαστική απόφαση.

Είκοσι θανατικές καταδίκες, χίλιες φυλακίσεις και δεκάδες κατασχέσεις περιουσιών υπέρ του ελληνικού λαού (κρατικοποίηση) χρειάζεται για να πάει επιτέλους η χώρα μπροστά. Μέσα στα σχέδια της Αντίστασης, μετά την ανατροπή του Καθεστώτος, είναι η δημιουργία νέων φυλακών Καθεστωτικών. Αυτοί δεν θα είναι μόνο πολιτικοί αλλά και μιντιακοί, οικονομικοί παράγοντες, κομματικοί που ήταν μπλεγμένοι σε μεγάλες μίζες και κομπίνες.  

Ας πούμε πως είμαστε δέκα εκατομμύρια ψηφοφόροι. Τόσους δείχνουν οι εκλογικοί κατάλογοι. Πόσοι είναι όλοι αυτοί που εγκληματούν και συνωμοτούν εναντίον μας, κλέβοντας μας, καταπιέζοντας μας, εξαπατώντας μας και καταστρέφοντας μας; Είναι αρκετές εκατοντάδες, ίσως μερικές χιλιάδες. Εξαρτάται ποιους βάζουμε μέσα. Αν βάλουμε και όλους τους γαλαζοπράσινους κομματικούς που «έφαγαν» κάτι ψιλά, τότε είναι αρκετές χιλιάδες. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι πάνω από δέκα χιλιάδες. Δηλαδή αυτά τα καθάρματα είναι το ένα χιλιοστό ή αλλιώς εμείς οι υπόλοιποι είμαστε ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. Αυτό είναι μία τεράστια δύναμη, μεγαλύτερη από την οικονομική που έχουν συγκεντρώσει βάσει σχεδίου οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες. Αυτή η τεράστια δύναμη των αριθμών πρέπει να χρησιμοποιηθεί σωστά.

Πρέπει να καταλάβουν όσο το δυνατό περισσότεροι πως το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ που μας έχει κατακλέψει, εξαπατήσει κατά συρροή, καταστρέψει και υποδουλώσει, δημιουργήσει αμέτρητα και ατελείωτα προβλήματα, πρέπει να φύγει. Όσο πέφτουν οι αφελείς στην παγίδα ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ και πάνε και ψηφίζουν το μη χείρον ως βέλτιστον, το Καθεστώς παραμένει και εξακολουθεί να κάνει τα ίδια. Αυτό το ένα χιλιοστό και πιθανότατα ακόμα χαμηλότερο, πρέπει να οδηγηθούν στις φυλακές και να κατασχεθεί όλη η περιουσία τους. Να μπουν δέκα χιλιάδες στις φυλακές είναι κάπως δύσκολο όταν συνολικά οι φυλακισμένοι είναι περίπου δώδεκα χιλιάδες (το 2015) σε τριάντα τέσσερις φυλακές ενώ χωράνε περίπου εννιά χιλιάδες.

Προκύπτουν κατά μέσο όρο, χοντρικά τετρακόσιοι κρατούμενοι ανά φυλακή. Στον Κορυδαλλό που είναι η μεγαλύτερη φυλακή είναι δύο χιλιάδες τριακόσιοι (2300) και οι προβλεπόμενες θέσεις είναι περίπου χίλιες. Όμως μπορεί να μπουν στην φυλακή τα «μεγάλα κεφάλια», ας πούμε μία, δύο, τρεις χιλιάδες. Τα «μικρά ψάρια» είναι ακίνδυνα όταν έχουν εξουδετερωθεί τα μεγάλα. Θα «προσκυνήσουν» τους Αντικαθεστωτικούς που θα έχουν έρθει στην εξουσία γιατί είναι οσφυοκάμπτες και χαμερπείς. Και τα μικρά ψάρια θα τιμωρηθούν αλλά σίγουρα δεν χωράνε δέκα χιλιάδες Καθεστωτικοί εγκληματίες στις υπάρχουσες φυλακές.

Χίλιοι όμως χωράνε σε κάποιες νέες φυλακές στο μέγεθος του Κορυδαλλού. Στα σχέδια της Αντίστασης είναι 1-3 νέες φυλακές καθεστωτικών, κάπου κοντά στα σύνορα, βόρεια ή ανατολικά. Αυτό χρειάζεται. Χίλιοι έως τρεις χιλιάδες να μπουν φυλακή και τουλάχιστον είκοσι να καταδικαστούν σε θάνατο. Αυτή η θανατική ποινή μπορεί να μην εκτελεστεί αλλά πρέπει να υπάρξουν οπωσδήποτε διψήφιες καταδίκες σε θάνατο για αυτούς που διέπραξαν τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού.

Που θα βρεθούν τα λεφτά για τις νέες φυλακές Καθεστωτικών; Μα συμπληρωματικά θα γίνει κατάσχεση τεραστίων ποσών από τους Καθεστωτικούς, γιατί το Καθεστώς έχει ήδη συγκεντρώσει τεράστια ποσά με παράνομους και εγκληματικούς τρόπους. Αυτά θα είναι ή κλεμμένα ή αποζημίωση στο ελληνικό λαό για την καταστροφή που προκάλεσαν και τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος του. Δεν θα μπει κανείς φυλακή ούτε θα κατασχεθεί η περιουσία του για τις πολιτικές του απόψεις ή επειδή είναι πολιτικός αντίπαλος.

Μόνο το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ διώκει ανθρώπους για τις απόψεις τους και επειδή αντιδρούν σε αυτά που λένε ή κάνουν. Θα καταδικαστούν για τα εγκλήματα τους και όχι για τις απόψεις τους. Οι Καθεστωτικοί έχουν διαπράξει πολλά και βαριά εγκλήματα. Η δημιουργία φυλακών Καθεστωτικών δεν θα συμπεριληφθούν στο Δημοψήφισμα που θα διενεργηθεί παράλληλα με άλλες εκλογές (αυτοδιοικητικές) γιατί δεν είναι τόσο σημαντικό. Πως όμως θα τιμωρούνται διάφορα εγκλήματα που διαπράττουν πολιτικοί (μιντιακοί ή οικονομικοί) μεγαλοπαράγοντες και η επαναφορά της θανατικής ποινής πιθανότατα θα είναι. Αφού θα καταδικαστούν, σε κάποιες φυλακές πρέπει να μπουν και αναγκαστικά θα δημιουργηθούν. 

Όσοι Καθεστωτικοί έρθουν με την Αντίσταση, όχι μόνο θα επιβιώσουν μετά την ανατροπή του Καθεστώτος αλλά ενδέχεται να ενδυναμωθούν. Όλα αυτά που περιγράφονται μπορεί σε κάποιους να φαίνονται εξωπραγματικά αλλά είναι εφικτά. Απλά δεν συμβαίνουν όσο διατηρείται το Καθεστώς στην εξουσία. Όσο υπάρχει το Καθεστώς, είναι πράγματι τελείως απίθανο να συμβούν. Όταν ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ το ΚΑΘΕΣΤΩΣ θα ΓΙΝΟΥΝ. Ούτως ή άλλως πρέπει να ανατραπεί το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ για να μπορέσει η χώρα να ορθοποδήσει.

Θέμης

Scroll to Top