Ενισχύστε την Αντίσταση!

Ενισχύστε την Αντίσταση!

Ανατροπή ή Δικτατορία

Η Αντίσταση προσπαθεί όχι μόνο να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας της Ανατροπής του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ αλλά και να μην διαφύγουν καθεστωτικοί στο εξωτερικό. Για την ακρίβεια να διαφύγουν όσο το δυνατόν λιγότεροι. Ένας από τους λόγους (όχι ο μοναδικός) που δεν έχει γίνει ακόμα η Ανατροπή του Καθεστώτος είναι πως αυτή την στιγμή, η Αντίσταση δεν είναι σε θέση να εμποδίσει την διαφυγή των περισσότερων Καθεστωτικών στο εξωτερικό, γιατί για κάτι τέτοιο χρειάζονται πολλοί άνθρωποι.

Αυτών που πρέπει να εμποδιστεί η διαφυγή στο εξωτερικό είναι τριψήφιο νούμερο (δεν γνωρίζω τον ακριβή αριθμό). Και όπως καταλαβαίνετε δεν αρκεί ένας Αντιστασιακός για να εμποδίσει έναν Καθεστωτικό αλλά θα χρειαστούν δύο - τρεις, τουλάχιστον. Ο Καθεστωτικός μπορεί να έχει μαζί του στην διαφυγή και άλλους. Ειδικά αν έχει κάποια προστασία, χρειάζονται περισσότεροι, ειδική προσέγγιση και Αντιστασιακοί με ειδική εκπαίδευση. Αυτός (να μη διαφύγουν Καθεστωτικοί) θα είναι δευτερεύον στόχος. Ο βασικός στον οποίο θα είναι απασχολημένος μεγάλος αριθμός Αντιστασιακών θα είναι η Ανατροπή του Καθεστώτος.

« Δεν βαριέσαι, ας διαφύγουν και μερικοί παλιάνθρωποι» ίσως είναι μια σκέψη που περνάει από το μυαλό αναγνωστών. Το ότι δεν θα τιμωρηθούν για τα εγκλήματα τους είναι το λιγότερο. Το πιο σημαντικό είναι πως μαζί τους διαφεύγουν και πάρα πολλά χρήματα. Τα ποσά που έχει κλέψει το Καθεστώς είναι ασύλληπτα, μυθικά.  Δεν έχουν κλέψει μόνο γνωστά ονόματα αλλά και άγνωστοι στο ευρύ κοινό, γαλάζιοι και πράσινοι κομματικοί, φίλοι γαλάζιων και πράσινων πολιτικών. Είναι εκατοντάδες ή χιλιάδες αυτοί που έχουν κλέψει τα λεφτά του ελληνικού λαού.

Ό,τι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν, είναι κλεμμένα από τον ελληνικό λαό. Για τους γνωστούς δηλαδή πολιτικούς και μιντιακούς ούτως η αλλιώς θα κατασχεθεί σχεδόν όλη η περιουσία τους, υπέρ του ελληνικού λαού, ως αποζημίωση για την τεράστια ζημιά που προκάλεσαν. Αφορά τις κυβερνήσεις Καραμανλή και Σημίτη και όλους τους προπαγανδιστές, συμπεριλαμβανομένων των διοικήσεων των καθεστωτικών ΜΜΕ. Στις κυβερνήσεις εννοώ τουλάχιστον (μπορεί και περισσότεροι) υπουργούς, υφυπουργούς, γενικούς γραμματείς υπουργείων, διευθύνσεις ΔΕΚΟ και τους πρωθυπουργούς πρώτα - πρώτα.

Πρέπει να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να μην διαφύγουν οι Καθεστωτικοί στο εξωτερικό. Αυτοί οι παλιάνθρωποι έχουν βγάλει αρκετή από την περιουσία τους έξω, σε λογαριασμούς, μετοχές, ακίνητα κλπ. Αυτά όλα θα ανακαλυφθούν από το ελληνικό κράτος στην μετακαθεστωτική περίοδο που πλέον θα υπηρετεί τον ελληνικό λαό και όχι το Καθεστώς. Αρκετά είναι ήδη γνωστά. Η χώρα όμως στην οποία βρίσκονται, θα επιτρέψει την κατάσχεση ή όχι; Αυτό είναι ένα ερώτημα. Όχι μόνο δεν είναι βέβαιο αλλά είναι αρκετά αμφίβολο. Αν όμως τους έχουν μπουζουριάσει εδώ θα τους πούνε:

«Εκεί και εκεί και εκεί έχεις λεφτά ή περιουσία και το ξέρουμε. Δώστα μας για να βγεις κάποια στιγμή από την φυλακή. Αλλιώς θα σαπίσεις στη φυλακή παλιοτόμαρο και θα σε βγάλουν τέσσερις στον ώμο (φέρετρο)».

Όπως έχει ήδη γραφεί επανειλημμένα, η Αντίσταση έχει διεισδύσει σε πολλούς Καθεστωτικούς κύκλους. Αν οι πληροφορίες της Αντίστασης είναι πως το Καθεστώς πρόκειται να επιβάλλει Δικτατορία, ενδέχεται να επισπεύσει τις ενέργειες Ανατροπής τους Καθεστώτος ώστε να προλάβει, πριν κατορθώσουν να επιβάλλουν Δικτατορία. Δηλαδή ενώ η Αντίσταση επιδιώκει να υπάρχουν πιθανότητες πάνω από 90% για την επιτυχία της Ανατροπής του Καθεστώτος πριν ξεκινήσει, ενδέχεται να προχωρήσει με λιγότερες πιθανότητες, αν το Καθεστώς πρόκειται να επιβάλει σύντομα Δικτατορία. Βέβαια οι πιθανότητες πρέπει να είναι σίγουρα πάνω από 60%, έτσι όπως το εκτιμά τουλάχιστον η Αντίσταση.

Επιπλέον η Αντίσταση θέλει να έχει εξασφαλίσει πως θα εμποδιστεί η διαφυγή τουλάχιστον εννέα στους δέκα (9/10) Καθεστωτικούς, από αυτούς που θα το επιχειρήσουν. Αν όμως αναγκαστεί να προχωρήσει στο σχέδιο Ανατροπής του Καθεστώτος γρηγορότερα επειδή το Καθεστώς προετοιμάζεται να εγκαθιδρύσει Δικτατορία, τότε οι Καθεστωτικοί που θα διαφύγουν θα είναι πολλοί. Γιατί η Αντίσταση θα δώσει προτεραιότητα στην επιτυχία της Ανατροπής του Καθεστώτος παρά στην παρεμπόδιση των Καθεστωτικών να διαφύγουν στο εξωτερικό. Αυτό είναι αυτονόητο γιατί αν δεν πετύχει η Ανατροπή ακόμα και να έχει εμποδιστεί η διαφυγή των Καθεστωτικών δεν πρόκειται να τιμωρηθούν ούτε να κατασχεθεί η περιουσία τους.

Ενισχύστε την Αντίσταση! Χρειάζεται και άλλους η Αντίσταση. Μόνο και μόνο για την παρεμπόδιση της διαφυγής των Καθεστωτικών, χρειάζεται ένας μεγάλος αριθμός. Όταν συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός Αντιστασιακών (δεν είναι ο μόνος λόγος που δεν έχει γίνει), θα μπορέσει να προχωρήσει το σχέδιο Ανατροπής του Καθεστώτος, με μεγάλη επιτυχία και εμποδίζοντας την διαφυγή των Καθεστωτικών στο εξωτερικό.

Δεν είναι μόνο οι Καθεστωτικοί που διαφεύγουν αλλά μαζί τους διαφεύγουν και τεράστια ποσά που θα μπορούσαν να μπουν στις τσέπες των Ελλήνων πολιτών, δια μέσου του κράτους. Επιπλέον σε περίπτωση που επισπευσθεί η Ανατροπή λόγω προετοιμασίας του Καθεστώτος για επιβολή Δικτατορίας, θα είναι πολύ μεγαλύτερες οι πιθανότητες επιτυχίας και πολύ μεγαλύτερος ο αριθμός των Καθεστωτικών στους οποίους θα εμποδιστεί η διαφυγή στο εξωτερικό. Έτσι θα είναι πολύ περισσότερα τα χρήματα που θα μπουν στις τσέπες των Ελλήνων πολιτών.

Δημήτρης

Scroll to Top