Μαζικές συλλήψεις

Μαζικές συλλήψεις

Έχει γραφεί ότι η ανατροπή του Νεοταξικού συστήματος θα γίνει με μία σειρά γεγονότων τα οποία δεν εξηγούνται για ευνόητους λόγους. Το σχέδιο είναι πολύ καλά φυλαγμένο και το ξέρουν μόνο λίγοι άνθρωποι πολύ μεγάλης εμπιστοσύνης. Αν αποκαλυφθεί το σχέδιο, οι Νεοταξίτες θα προετοιμαστούν και το σχέδιο θα αποτύχει. Έχει όμως δημοσιοποιηθεί ένα σημείο του σχεδίου, η βόμβα μεγατόνων που θα σκάσει.

Όταν θα γίνει αυτό, άλλοι Νεοταξίτες θα τρέχουν να κρυφτούν και άλλοι να διαφύγουν στο εξωτερικό. Πρέπει να καταλάβετε ένα πράγμα. Υπάρχει το αρχικό σημείο, τότε που θα ξεκινήσουν τα γεγονότα. Στο σημείο αυτό την εξουσία θα την έχουν οι Νεοταξίτες. Υπάρχει το τελικό σημείο στο οποίο την εξουσία θα την έχει η Αντίσταση. Και υπάρχει το ενδιάμεσο, κατά την διάρκεια των γεγονότων όπου θα είναι μία μεταβατική περίοδος και τα πράγματα θα είναι ρευστά.  

Η Αντίσταση πιστεύει ότι στο διάστημα αυτό πολλοί Νεοταξίτες θα προσπαθήσουν να διαφύγουν στο εξωτερικό. Μάλιστα έχει πληροφορίες πως κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη σχέδια διαφυγής. Με το που θα αντιληφθούν πως η Νέα Τάξη χάνει τον έλεγχο, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα φύγουν από την χώρα. Η Αντίσταση δεν το θέλει αυτό για δύο λόγους. Θέλει να δικαστούν και να τιμωρηθούν για τα εγκλήματα τους και να πάρει πίσω τα κλεμμένα και τα προϊόντα εγκληματικών και παράνομων ενεργειών.

Όταν η Αντίσταση θα έχει αποκτήσει τον έλεγχο, θα μπορεί να δώσει εντολή στην Αστυνομία να συλλάβει τους Νεοταξίτες. Στο μεσοδιάστημα όμως δεν θα μπορεί να δώσει η Αντίσταση εντολή στην Αστυνομία γιατί θα γίνεται μετάβαση εξουσίας από την Νέα Τάξη στην Αντίσταση. Εκείνο το διάστημα είναι πολύ σημαντικό γιατί πολλοί Νεοταξίτες θα προσπαθήσουν να διαφύγουν. Τότε χρειάζεται να τους συλλάβουν πολίτες.

Για την ακρίβεια δεν θα τους συλλάβουν αλλά θα εμποδίσουν την διαφυγή τους ώστε να τους συλλάβει επίσημα η Αστυνομία όταν η Αντίσταση αποκτήσει τον έλεγχο. Η λίστα που έχει η Αντίσταση των συλλήψεων είναι πολύ μεγάλη, με εκατοντάδες ονόματα. Περιλαμβάνει όπως έχουμε πει και τους χρήστες ναρκωτικών και τις βίζιτες της Νέας Τάξης. Η Αντίσταση δεν θα ασχοληθεί με κάποια που βγήκε μια φορά σε μία εκπομπή αλλά με αυτές που έχουν παρουσία στα μίντια.

Αυτοί που θα συλληφθούν θα έχουν τρία χαρακτηριστικά α) θα είναι Νεοταξίτες β) δεν θα έχουν έρθει με το μέρος της Αντίστασης γ) θα έχουν διαπράξει εγκλήματα. Κάποιος δεν πρόκειται να συλληφθεί μόνο και μόνο επειδή είναι Νεοταξίτης αλλά αν έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα. Οι περισσότεροι Νεοταξίτες έχουν διαπράξει εγκλήματα, εκτός από αυτά της εσχάτης προδοσίας και της συνωμοσίας κατά του ελληνικού λαού. Όσοι έχουν έρθει με το μέρος της Αντίστασης θα την γλυτώσουν. Είναι μία συμφωνία που τους προσφέρει και όσοι είναι ξύπνιοι θα την εκμεταλλευτούν.

Η Αντίσταση δεν θα ασχοληθεί με εγκληματίες που δεν είναι Νεοταξίτες. Αυτή είναι δουλειά της Αστυνομίας. Η δουλειά της Αντίστασης είναι να αποκαταστήσει την Δημοκρατία και την Ανεξαρτησία και να τιμωρήσει τους Νεοταξίτες για τα εγκλήματα τους. Δεν πρόκειται να τιμωρηθεί κανένας αθώος. Για όλους που πρόκειται να συλληφθούν, η Αντίσταση έχει πληροφορίες, σοβαρές ενδείξεις, στοιχεία πως έχουν διαπράξει εγκλήματα μικρά ή μεγάλα. Τώρα αν τύχει ένας στους εκατό να μην έχει διαπράξει έγκλημα, τότε θα αθωωθεί. Συμβαίνει καμμιά φορά να συλλαμβάνονται αθώοι.

Οι πολίτες πρέπει να εμποδίσουν την διαφυγή όλων των εγκληματιών Νεοταξιτών. Οι Αντιστασιακοί δεν επαρκούν. Κατ’ αρχάς πολλοί Αντιστασιακοί θα έχουν άλλους ρόλους εκείνο το διάστημα. Επίσης είναι εκατοντάδες ονόματα και δεν ξέρει η Αντίσταση ποιοι και ποιες θα προσπαθήσουν να διαφύγουν. Κάποιοι από αυτούς έχουν άτομα που τους προστατεύουν και εκεί θα χρειαστεί ειδική συμπεριφορά.

Η Αντίσταση αγωνίζεται για το καλό της χώρας και των κατοίκων της ενάντια στην Νέα Τάξη που έχει καταστρέψει και υποδουλώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Πέρα από αυτό που αναφέρθηκε, την παρεμπόδιση διαφυγής των εγκληματιών Νεοταξιτών, η Αντίσταση χρειάζεται βοήθεια και σε άλλους τομείς. Μην μένετε απαθείς και περιμένετε από τους άλλους να τα κάνουν όλα. Αν δεν βοηθήσετε υπάρχει ενδεχόμενο να επικρατήσει η Νέα Τάξη και να επιβάλλει Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία όπου οι Νεοταξίτες θα εκμεταλλεύονται, θα καταπιέζουν, θα εξαπατούν και θα ελέγχουν την ανθρωπότητα.

Βασίλης

Scroll to Top