Ανατροπή ή Δικτατορία

Ανατροπή ή Δικτατορία

Τι λένε οι ανόητοι για την κατάχρηση εξουσίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο θέμα της πανδημίας. «Το κάνουν για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα του κορωνοϊού». Ορίστε λοιπόν για αυτούς τους βλάκες ένας αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης. Να σταματάει η Αστυνομία περαστικούς στο δρόμο και να τους υποβάλλει σε υποχρεωτικό τεστ. Όσοι βγαίνουν θετικοί να τους πυροβολεί εν ψυχρώ, επί τόπου.

Άλλοι που θα συνοδεύουν τους αστυνομικούς, με ειδικές στολές ώστε να μην μεταδίδεται ο ιός, να φορτώνουν τα πτώματα προσεκτικά σε καμιόνια και να τα πηγαίνουν για καύση. Αυτό να μην το κάνουν μόνο στο δρόμο αλλά να μπαίνουν σε μαγαζιά, γραφεία, εταιρείες, σχολεία, εκκλησίες, σπίτια κλπ. Να σου χτυπάνε το κουδούνι για να σε υποβάλλουν σε υποχρεωτικό τεστ και αν έχεις covid να σε εκτελούν επί τόπου μπροστά στα μάτια της οικογένειας σου.

Γιατί δεν το κάνει αυτό η κυβέρνηση αφού είναι ένα αποτελεσματικό μέτρο αντιμετώπισης της πανδημίας; Γιατί υπάρχουν όρια σε αυτά που μπορεί να κάνει, τα οποία τα έχουν ξεπεράσει προ πολλού. Όπως το ό,τι ψηφίστηκαν από τους πολίτες δεν τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν το οτιδήποτε, έτσι και η αντιμετώπιση της πανδημίας δεν τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν το οτιδήποτε. Δεν μπορούν να εξαπατούν τους πολίτες, στο όνομα της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Αυτές οι σκηνές που περιέγραψα είναι από το μέλλον. Μας βάζουν σιγά σιγά σε συνθήκες δικτατορίας. Ακόμη είναι νωρίς για τόσο ακραία συμπεριφορά αλλά αργότερα θα γίνονται. Θα μπαίνει το ΕΣΚΑ (Ειδικό Σώμα Καταστολής Αντίδρασης) μέσα σε μαγαζιά, γραφεία, σπίτια, σχολεία, εκκλησίες και θα εκτελούν εν ψυχρώ όσους εκφράζονται διαφορετικά ή δεν συμμορφώνονται με τις διαταγές της Νέας Τάξης.

Εγώ δεν θεωρώ σίγουρη την Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ αλλά πιθανή. Κατά την άποψη μου, υπάρχει ένας αγώνας δρόμου μεταξύ Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ και Αντικαθεστωτικών. Οι Καθεστωτικοί βιάζονται να επιβάλλουν Δικτατορία ενώ οι Αντικαθεστωτικοί να ανατρέψουν το Καθεστώς ώστε να μην προλάβουν να επιβάλλουν Δικτατορία. Είναι σαν δύο δρομείς που προσπαθούν να φθάσουν στον τερματισμό και να κόψουν το νήμα πρώτοι.

Δεν ξέρω ποιος προηγείται και τι θα γίνει στο τέλος αλλά αίσθηση μου είναι πως θα κερδίσουν οι Αντικαθεστωτικοί, απλά δεν φαίνεται η προσπάθεια γιατί είναι κρυφή (συνωμοτική). Ακόμα και οι μεν ή οι δε να προηγούνται, δεν έχουν φθάσει ακόμα στον τερματισμό. Δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές άλλες χώρες. Το σίγουρο είναι πως μέσα σε σχετικά μικρό διάστημα (μήνες ή χρόνια) θα έχουμε σημαντικότατες εξελίξεις.

Αν οι Καθεστωτικοί πέσουν πρώτοι στον τερματισμό, θα επιβάλλουν Δικτατορία και μετά η Ανατροπή τους θα γίνει πιο δύσκολη. Αδύνατη δεν θα είναι και σίγουρα κάποια στιγμή θα επιτευχθεί αλλά ίσως αργήσει πολύ όταν επιβάλλουν Δικτατορία. Δεν μπορούν να το κάνουν άμεσα, να επιβάλλουν Δικτατορία, διότι ακόμη δεν έχουν αποκτήσει ικανοποιητικό έλεγχο που θα τους το επιτρέψει. Έχουν μερικό έλεγχο αλλά όχι αρκετό ώστε να επιβάλλουν Δικτατορία.

Οι βλάκες πάνε και ψηφίζουν καθεστωτικά κόμματα. Πέρα από όλα αυτά που τους έχουν κάνει (οι Καθεστωτικοί) τα οποία έχουν αναφερθεί κατ’ επανάληψη σε προηγούμενα άρθρα, ετοιμάζουν Δικτατορία. Τα σημάδια είναι πολλά. Απορώ με την απάθεια αρκετών ανθρώπων που δεν είναι μειωμένης αντίληψης αλλά καταλαβαίνουν κάποια πράγματα. Παρακολουθούν σαν θεατές λες και το αποτέλεσμα δεν θα επηρεάσει την ζωή τους πολύ.

Δεν είναι μονομαχία ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ  ή ΠΑΣΟΚ - ΝΔ που είναι μία από τα ίδια. Όποιο κόμμα και να βγει, περίπου τα ίδια θα κάνει. Η διαφορά ανάμεσα στο τι θα συμβεί αν από την μία πετύχει η Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ και από την άλλη προλάβει το Καθεστώς να επιβάλλει Δικτατορία θα είναι τεράστια. Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ χρειάζεται ενίσχυση ώστε να είναι βέβαιο πως θα κόψει πρώτη το νήμα και θα προλάβει να ανατρέψει το Καθεστώς πριν αυτό επιβάλλει Δικτατορία.

Ενισχύστε την Αντίσταση!

Δημήτρης

Scroll to Top