Συνωμοτική Αντίσταση

Συνωμοτική Αντίσταση

Απολογήθηκε ο δικηγόρος Αντωνιάδης σχετικά με τον θάνατο 54χρονης στον Ευαγγελισμό. Κατηγορείται για δύο κακουργήματα. Οι Θεματοφύλακες του Συντάγματος έβαλαν χειροπέδες σε καθηγητές και τους συνέλαβαν. Άλλοι στέλνουν εξώδικα και διάφορα άλλα. Άλλοι πάλι κάνουν διαδηλώσεις και ενίοτε συγκρούονται με την Αστυνομία.

Δεν είναι ενδεδειγμένες ενέργειες αυτές διότι έχουν μικρό ή ελάχιστο όφελος και τελικά αυτοί που τα κάνουν μπλέκουν. Μπορεί και να τους βάλουν φυλακή ή να τους ρίξουν κανένα γερό πρόστιμο. Καλό είναι να υπάρχουν αντιδράσεις. Δεν παίρνω θέση υπέρ ή κατά στα διάφορα ζητήματα που προκαλούν τις αντιδράσεις.

Όμως δεν οδηγούν πουθενά. Κι αν μεν δεν μπλέκουν, ας τις κάνουν. Αν όμως μπλέκουν, τότε είναι «πολύ φασαρία για το τίποτα». Δηλαδή θα αφήσουμε το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ να μας καταπιέζει, να μας κλέβει, να μας εξαπατά και να μας καταστρέψει τελείως; Δεν είπα πως δεν πρέπει να υπάρχει καμία αντίδραση αλλά η σωστή αντίδραση και για την ακρίβεια ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Τώρα είναι το θέμα της πανδημίας, αύριο θα είναι ένα άλλο στο οποίο θα κάνουν κατάχρηση εξουσίας. Μεθαύριο θα είναι ένα τρίτο και δεν θα έχει τέλος. Σιγά σιγά μας βάζουν σε συνθήκες δικτατορίας. Μπορεί να μην είναι ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός αλλά κάποιος άλλος. Το Καθεστώς δεν είναι ο Μητσοτάκης αλλά προϋπήρχε. Κυρίως η καθεστωτική αντίληψη έγινε εντονότερη από τις κυβερνήσεις Σημίτη.

Ο Μητσοτάκης είναι ένα από τα πολλά πρόσωπα του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ. Η Νέα Τάξη δεν βρίσκεται μόνο σε ένα κόμμα αλλά σε πολλά. Συνεργάζονται μεταξύ τους και επίσης συνεργάζονται με Νεοταξίτες σε άλλες χώρες. Το ίδιο ακριβώς πρέπει κάνει και η ΑΝΤΠ (Αντί Νέα Τάξη Πραγμάτων). Ο ΕΛΑΣ και ο ΕΔΕΣ άφησαν στην άκρη τις ιδεολογικές διαφορές τους για να αντιμετωπίσουν τον κοινό αντίπαλο, τους Ναζί.

Οποιοδήποτε συζήτηση και αντιπαράθεση μεταξύ των Αντικαθεστωτικών για ιδεολογικές διαφορές δεν έχει κανένα νόημα σε αυτή την φάση. Αν επικρατήσουν οι Νεοταξίτες, θα επιβάλλουν με το ζόρι τις απόψεις τους. Αν αντιμετωπισθούν και εμποδιστούν πρώτα οι Νεοταξίτες, μπορεί να γίνει συζήτηση και αντιπαράθεση για τα διάφορα θέματα όπου υπάρχουν διαφορές.

Με δικαιολογία την πανδημία, έχει γίνει κατάχρηση εξουσίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το γεγονός πως τους ψήφισαν και τους έκαναν κυβέρνηση δεν σημαίνει πως μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Δεν μπορεί να έρθουν να σε σκοτώσουν, να σε βάλουν φυλακή ή να σου πάρουν το σπίτι χωρίς λόγο. Έχουν το δικαίωμα να παίρνουν αποφάσεις και να τις εκτελούν, μέσα σε ορισμένα όμως πλαίσια.

Για την κατάχρηση εξουσίας πρέπει να τιμωρηθούν. Πολλοί υποστηρίζουν πως έχουν επανειλημμένα παραβιάσει το Σύνταγμα. Οι θεματοφύλακες του Συντάγματος ίσως έχουν δίκιο στο νομικό κομμάτι. Δεν το ξέρω σίγουρα γιατί δεν είμαι συνταγματολόγος. Δεν πράττουν σωστά στον τρόπο που ενεργούν. Όσο είναι το Καθεστώς στην εξουσία φτιάχνουν τους νόμους όπως θέλουν, τους παραβιάζουν συστηματικά και δεν τους ενοχλεί κανείς, ελέγχουν την Δικαιοσύνη και τις διωκτικές αρχές.

Χάνετε τον καιρό σας άσκοπα με όλες αυτές τις ενέργειες και από πάνω κινδυνεύτε να μπλέξετε άσχημα με το Καθεστώς. Ο δρόμος είναι ένας και μόνο ένας, ΑΝΑΤΡΟΠΗ του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. Μετά θα είναι οι Καθεστωτικοί αυτοί που θα μπαίνουν στην φυλακή και δεν θα έχουν μόνο πρόστιμα αλλά κατασχέσεις περιουσίας και άλλα. Όσο είναι αυτοί στην εξουσία θα βάζουν στην φυλακή τους αντίθετους σε οτιδήποτε κάνουν. Ο δρόμος είναι ένας, η ανατροπή του Καθεστώτος. Και ο τρόπος όμως είναι ένας, συνωμοτικά.

Μόνο ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΑ μπορεί να ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ το ΚΑΘΕΣΤΩΣ. Το συνωμοτικά δεν περικλείει απαραίτητα παράνομες μεθόδους. Μπορεί να περιλαμβάνει και μπορεί να μην περιλαμβάνει. Ούτε οι νόμιμες μέθοδοι και οι νόμιμοι σχεδιασμοί πρέπει να είναι σε γνώση του Καθεστώτος, διότι θα του δώσει την ευκαιρία να τις αντιμετωπίσει καλύτερα. Οι Καθεστωτικοί έχουν συνωμοτήσει εναντίον μας (του ελληνικού λαού) εδώ και δεκαετίες και συνωμοτικά κατορθώνουν να διατηρούνται στην εξουσία.

Η καλύτερη απάντηση σε μία μεγάλη συνωμοσία είναι μία ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. Ποιο είναι το σχέδιο ανατροπής του Καθεστώτος; Είναι κρυφό, αλλιώς τι συνωμοσία θα ήταν; Η Αντίσταση στο Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ χρειάζεται όμως βοήθεια και μαζικότερη συμμετοχή. Με όλες αυτές τις ενέργειες του ακούγονται, λίγα πράγματα καταφέρνουν αλλά από την άλλη μπλέκουν και δίνουν την δυνατότητα στο Καθεστώς να τους διώκει ποινικά. Μόνο με την ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ για ΑΝΑΤΡΟΠΗ του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ θα υπάρξουν ουσιαστικά αποτελέσματα.

Καθείρξεις για ειδικούς

Ηλίας

 

Scroll to Top