Το κόμμα της Νέας Τάξης

Το κόμμα της Νέας Τάξης

Πρέπει να διαβάζετε και κανένα βιβλία για να αντιλαμβάνεστε τι γίνετε. Αν περιμένετε να μορφωθείτε από τα κανάλια και τα συστημικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, «ζήτω που καήκατε». Η ευρωπαϊκή πορεία είναι διεθνιστικός σοσιαλισμός, όχι πατριωτική κεντροδεξιά. Έχει καταντήσει να θεωρείται πατριωτικό και κεντροδεξιό πιστεύω η ευρωπαϊκή πορεία. Στην πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο.

«Αφού οι δικοί μας, οι Καραμανλήδες και οι Μητσοτάκηδες το λένε, τότε αυτό είναι σωστό, κεντροδεξιό και πατριωτικό». Έτσι σκέφτονται οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι, όχι όλοι αλλά οι αγράμματοι και οι αστοιχείωτοι. Μόνο που «οι δικοί τους» είναι Δούρειοι Ίπποι του Ολιγαρχικού Σοσιαλισμού, συνεχιστές του έργου που δεν ολοκλήρωσε ο Χίτλερ. Το γεγονός ότι όλοι είναι με τον Μπάιντεν, έρχεται να επιβεβαιώσει την υπόθεση ότι είναι πράκτορες του σοσιαλισμού. Οι Δημοκρατικοί είναι το αντίστοιχο των Σοσιαλδημοκρατών της Ευρώπης.

Στην Νέα Δημοκρατία, αυτό που δείχνουν είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που είναι. Ούτε το παλιό ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 100% αυτό που φαίνονται. Είναι όμως κατά 70-80%. Οι Νεοδημοκράτες είναι Τζιμημπόντηδες δηλαδή μυστικοί πράκτορες του Διεθνιστικού Ολιγαρχικού Σοσιαλισμού στην πατριωτική κεντροδεξιά. Η Νέα Δημοκρατία είναι μια καλοστημένη απάτη των Ολιγαρχικών Σοσιαλιστών, των συνεχιστών της πρώτης φάσης του Ναζισμού. Η ίδια η πολιτική καριέρα του ιδρυτή της ήταν μια καλοστημένη παγίδα. Ένας ομοφυλόφιλος, σοσιαλιστής συνεργάτης των Ναζί κατόρθωσε να ηγηθεί στον χώρο των κεντροδεξιών πατριωτών, πιστών Χριστιανών. 

Είναι αυτό που έχει γραφτεί πολλές φορές, ο έλεγχος της αντίπαλης παράταξης. Αν οι σοσιαλιστές είχαν απέναντι τους πραγματικούς κεντροδεξιούς, δεν θα κατάφερναν ποτέ να πετύχουν τον σκοπό τους γιατί θα τους εμπόδιζαν. Οι γνήσιοι κεντροδεξιοί είναι πατριώτες. Δεν θα έβαζαν ποτέ την Ελλάδα στην ΕΕ, το πρώτο βήμα για την Νέα Τάξη. Όχι μόνο δεν θα πρωτοστατούσαν αλλά οι γνήσιοι πατριώτες κεντροδεξιοί, θα αντιδρούσαν σθεναρά σε μια τέτοια προσπάθεια των σοσιαλιστών και δεν θα τους το επέτρεπαν.

Ο ρόλος του πράκτορα είναι δύσκολος. Πρέπει πάνω από όλα να μην αποκαλυφθεί ότι είναι πράκτορας. Είναι μια ισορροπία τρόμου. Από την μία να κρατήσουν την χώρα στον δρόμο της Παγκόσμιας Ολιγαρχικής Σοσιαλιστικής Δικτατορίας αλλά χωρίς να αποκαλυφθούν. Από την άλλη να περνάνε κάποιες κεντροδεξιές πολιτικές για ξεκάρφωμα αλλά χωρίς να το παρακάνουν. Κάνουν όσο τους παίρνει, μέχρι του σημείου που δεν θα καταλάβουν οι άλλοι ότι είναι πράκτορες.

Μέχρι στιγμής τα έχουν καταφέρει πολύ καλά. Θέλει εξυπνάδα και μαεστρία. Έχει επικρατήσει η εντύπωση ότι είναι ηλίθιοι και ανίκανοι. Δεν είναι καθόλου ηλίθιοι και καθόλου ανίκανοι. Είναι πάρα πολύ ικανοί. Μόνο που ο σκοπός τους δεν είναι η ευημερία και η πρόοδος των Ελλήνων αλλά η Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Είναι οι συνεχιστές του Χίτλερ και του Ναπολέοντα.

Αυτή τη στιγμή τυπικά η Βουλή έχει έξι κόμματα, 4,5 ΠΑΣΟΚ και ένα κομμουνιστικό. Ουσιαστικά έχει δύο, το ΚΚΕ και το κόμμα της Παγκόσμιας Ολιγαρχικής Σοσιαλιστικής Δικτατορίας. Πίσω από τα υπόλοιπα κόμματα εκτός του ΚΚΕ, βρίσκονται τα ίδια κέντρα, της Νέας Τάξης. Για να δίνουν μια ψευδαίσθηση δημοκρατίας, έχουν δημιουργήσει διάφορα παρεμφερή προδοτομπασταρδοσοσιαλιστικά κόμματα. Όταν προχωρήσει το εγχείρημα τους όλα τα κόμματα θα συγχωνευθούν σε ένα, το κόμμα των Διεθνιστών Ολιγαρχικών Σοσιαλιστών.

Θα έχει κάποιο άλλο όνομα αλλά δεν ξέρω ποιο θα είναι. Θα είναι ένας υβριδικός σοσιαλισμός. Το οικονομικό μοντέλο θα είναι αντίστοιχο με αυτό των Ναζί. Δηλαδή θα είναι ένα κόμμα σαν το Ναζιστικό στην εξουσία με το οικονομικό μοντέλο των Ναζί. Αντίστοιχη κατάσταση είναι στην Κίνα. Το κόμμα εξακολουθεί να λέγεται Κομμουνιστικό αλλά το οικονομικό μοντέλο έχει αλλάξει και δεν είναι πλέον κομμουνιστικό αλλά Ναζιστικό. Ο όρος Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία δεν είναι τυχαίος.

Το νέο Ναζιστικό κόμμα θα είναι το μοναδικό σε παγκόσμιο επίπεδο και σε επίπεδο των τεσσάρων ηπειρωτικών ενώσεων, Ευρωπαϊκής, Ασιατικής, Αφρικανικής, Αμερικανικής. Είτε υπάρχουν χώρες είτε έχουν γίνει επαρχίες, η εξουσία θα έχει συγκεντρωθεί σε επίπεδο ηπείρων και ενώσεων. Στις χώρες ή στις πολιτείες θα έχουν μείνει διοικητικές αρμοδιότητες ανάλογες των νομών. Ενδέχεται να καταργηθούν οι χώρες τελείως χωρίς να μετατραπούν σε πολιτείες και να αντικατασταθούν με υπέρ περιφέρειες που τα όρια τους θα είναι διαφορετικά από των χωρών.

Αυτά όλα βέβαια θα συμβούν αν προχωρήσει η Νέα Τάξη, κάτι που όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο αμφίβολο. Θα τους εμποδίσουν οι αντίπαλοι σε παγκόσμιο επίπεδο. Ήδη έχει δημιουργηθεί μία παγκόσμια κλίκα πατριωτών, αντίπαλη στους Διεθνιστές Ολιγαρχικούς Σοσιαλιστές. Στην Ελλάδα όλοι μα όλοι είναι προδότες με τους μεγαλύτερους προδότες να βρίσκονται στο δήθεν πατριωτικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Σοσιαλιστικά πρακτόρια       Πιο Ναζί απ' τους Ναζί

Σταμάτης

Scroll to Top