Πιο Ναζί απ’ τους Ναζί

Πιο Ναζί απ' τους Ναζί

Déjà vu είναι ένας γαλλικός όρος που χρησιμοποιείται διεθνώς. Η αντίστοιχη ελληνική λέξη είναι προμνησία. Είναι μια παράξενη αίσθηση πως κάποιος έχει ξαναζήσει μία εμπειρία που βιώνει. Η σημερινή κατάσταση είναι déjà vu για την ανθρωπότητα επειδή τα έχει ξαναζήσει. Αυτά που γίνονται τώρα έχουν μεγάλη σχέση με όσα συνέβησαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.  

Οι Γερμανοί είναι η μεγαλύτερη κ#λ%φάρα που έβγαλε η ανθρωπότητα. Οι καλοί μετανάστευσαν στις ΗΠΑ και έχουν μείνει μόνο οι κακοί. Είναι κρυφά όλοι θαυμαστές των Ναζί γιατί οι Ναζί παραλίγο να κάνουν την Γερμανία την πρώτη παγκόσμια δύναμη και να καταλάβουν όλο τον κόσμο. Οι Ναζί είναι για αυτούς ότι είναι για εμάς ο Μέγας Αλέξανδρος. Μόνο που δεν μπορούν να τους θαυμάζουν φανερά γιατί οι Ναζί έκαναν φρικαλεότητες.

Είναι επανάληψη του Β΄Παγκοσμίου πολέμου με κάποιες τροποποιήσεις. Τα κέντρα που ήταν πίσω από τον Χίτλερ βρίσκονται πίσω από την Νέα Τάξη. Ο Χίτλερ επεδίωξε με στρατιωτικά μέσα να επιτύχει Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Δικτατορία. Κομβικό σημείο είναι να καταλάβουμε ότι ο Χίτλερ και ο Ναζισμός μεταβλήθηκαν στην πορεία. Αυτή η συνωμοσία των Ολιγαρχικών Σοσιαλιστών για Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία είναι τουλάχιστον από την Γαλλική Επανάσταση και μάλλον από τις Σταυροφορίες. Εδώ έκαναν τους Ναπολεόντειους πολέμους, τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ίσως τον Α’. Θα κωλώσουν να βάλουν πράκτορες στην ελληνική κεντροδεξιά.

Η Νέα Τάξη δεν είναι μεταλλαγμένος ναζισμός αλλά πρωταρχικός Ναζισμός. Είναι το αρχικό σχέδιο των Ναζί, στα πρώτα βήματα του Χίτλερ, πριν αλλάξει. Το σχέδιο δόθηκε στον Χίτλερ από τα κέντρα του Διεθνιστικού Ολιγαρχικού Σοσιαλισμού της εποχής εκείνης, στα οποία ανήκαν o Καραμανλής, η Μελίνα Μερκούρη δια μέσου του πατέρα και του θείου της, ο πατέρας  του Σημίτη, ο Μιτεράν και δεκάδες χιλιάδες σε όλη την Ευρώπη.

Η Νέα Τάξη συνδέεται με την πρώτη περίοδο του Χίτλερ και του Ναζισμού, τότε που στηρίχθηκε από ομοφυλόφιλους, μποέμ κύκλους, αποκρυφιστικούς κύκλους, Εβραίους κλπ. Σκόπευαν να τον χρησιμοποιήσουν για τους σκοπούς τους και να τον ξεφορτωθούν. Ο Χίτλερ τους χρησιμοποίησε για να ανέβει στα πρώτα βήματα και μετά τους ξεφορτώθηκε αυτός πρώτος. Ποιος χρησιμοποιεί ποιον και ποιος ξεφορτώνεται ποιον; Στην πορεία του ο Ναζισμός άλλαζε. Όμως το σχέδιο, στη βάση του παρέμενε το ίδιο.

Παλιοί σύμμαχοι έγιναν αντίπαλοι και το αντίστροφο. Τα βλέπουμε σήμερα στην Ελλάδα σε μικρογραφία. Από που ξεκίνησε ο Τσίπρας και που έφθασε; Ο Λαφαζάνης και η Κωνσταντοπούλου έγιναν αντίπαλοι και ο Καμμένος σύμμαχος που με την σειρά του έγινε αντίπαλος Σαμαρά και Μητσοτάκηδων. Οι Μητσοτάκηδες ήταν σύμμαχοι των Παπανδρέου και έγιναν αντίπαλοι. Και τα παραδείγματα είναι άπειρα. Είναι ο κανόνας στη πολιτική και όχι η εξαίρεση όπως έχει σωστά γραφτεί.

Τα έχουν βάλει όλοι με την Χρυσή Αυγή. Ας υποθέσουμε ότι κάποια πρόσωπα μέσα στο κόμμα σχετίζονται με τον Ναζισμό όπως τους κατηγορούν αυτοί του προδοτικού τόξου. Είναι η τελευταία φάση του Ναζισμού ενώ το δήθεν Δημοκρατικό τόξο σχετίζεται με την πρώτη. Είναι δύο διαφορετικές φάσεις του Ναζισμού. Διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους περί Δημοκρατίας ενώ ετοιμάζουν Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Ήδη στην Ελλάδα υπάρχει το νέο Ναζιστικό κόμμα, το κόμμα της Νέας Τάξης. Η εξαπάτηση, η προπαγάνδα, είναι βασικά στοιχεία του σχεδίου των Ναζί που υιοθέτησε η Νέα Τάξη.   

Τα κέντρα του Ολιγαρχικού Σοσιαλισμού είναι ισχυρά στην Γαλλία και στην Γερμανία. Επίσης είναι ισχυρά αλλά λιγότερο στην Ιταλία. Η Ιταλία ήταν μαζί με τον Χίτλερ και η Γαλλία μοιρασμένη. Ένα μεγάλο μέρος της Γαλλίας ήταν μαζί με τον Χίτλερ. Ο Γερμανοϊταλικός Άξονας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αντικαταστάθηκε από τον Γερμανογαλλικό της συνέχειας του δρόμου των Ναζί, της ΕΕ.

Ναι μεν έχουν επικρατήσει οι πατριώτες, Λεπέν και Σαλβίνι, στην κεντροδεξιά αλλά οι δύο χώρες αυτές είναι αμφίρροπες. Απέναντι τους οι Ολιγαρχικοί Σοσιαλιστές είχαν σταθερά το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ρωσία, στην Ευρώπη. Έγινε στους Ναπολεόντειους πολέμους και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τότε προστέθηκαν και οι ΗΠΑ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Σήμερα η κατάσταση στις ΗΠΑ είναι ρευστή.

Ο Τραμπ είναι αντίθετος με τα κέντρα του Ολιγαρχικού Σοσιαλισμού. Ένα μέρος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος δεν είναι. Φαίνεται ότι επικρατεί η γραμμή Τραμπ στην κεντροδεξιά. Ο Μπάιντεν ήταν με τα κέντρα του Ολιγαρχικού Σοσιαλισμού αλλά λόγω της διαμορφούμενης κατάστασης ίσως επιλέξει τον άξονα των αγγλόφωνων χωρών, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία. 

Για τους παραπάνω λόγους και επειδή αυτές οι χώρες είναι εκτός ΕΕ, η Νέα Αρχή έχει ταχθεί με τις Αγγλόφωνες χώρες πρωτίστως και δευτερευόντως με την Ρωσία, αντί με την Γαλλία και την Ιταλία. Ένας επιπλέον λόγος είναι οι ομογενείς στις Αγγλόφωνες χώρες και οι ομόθρησκοι στην Ρωσία.

Σοσιαλιστικά πρακτόρια       Το κόμμα της Νέας Τάξης

Σταμάτης

Scroll to Top