Καθείρξεις για ειδικούς

Καθείρξεις για «ειδικούς»

Συνωμοτική Αντίσταση

Πολλοί επιστήμονες είναι τελείως αφελείς. Δεν εννοώ βλάκες γιατί δεν μπορεί κάποιος που τελείωσε Πανεπιστήμιο να είναι τελείως βλάκας. Είναι όμως άσχετοι και εκτός πραγματικότητας, σε πολλά ή όλα τα άλλα ζητήματα, εκτός της επιστήμης τους. Συγκεντρώνονται στην επιστήμη τους και στα άλλα δεν δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Έτσι κάποιοι επιστήμονες όπως και πολλοί άλλοι αφελείς Καθεστωτικοί δεν αντιλαμβάνονται πως διαπράττουν βαρύτατα αδικήματα όπως προσχεδιασμένη, συστηματική, κατά συρροή εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών, σύσταση συμμορίας, συμμετοχή σε συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού και πιθανώς εσχάτη προδοσία.

Όπως δεν μπορεί ένας οικονομολόγος να μην έβλεπε πως η χώρα βάδιζε στην καταστροφή και για αυτό περιμένουν βαριές ποινές Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκη, Αλογοσκούφη (και βαρύτερες Σημίτη και Καραμανλή), έτσι και ένας γιατρός θα αποδειχτεί πως δεν μπορεί να λέει αυτά τα πράγματα και θα έπρεπε να ξέρει πολύ καλύτερα, αν είναι γιατρός ή ειδικός επιστήμονας.

Να ξεκινήσω με ένα παράδειγμα. Είναι κάποια κοπέλα (ή ένα αγόρι) με αφέλεια, όχι στα μαλλιά αλλά στο μυαλό. Της/ου λένε «πάρε κι αυτό το δέμα» στην βαλίτσα σου όταν θα πας ταξίδι. Το βλέπει σαν κάτι απλό. «Ε θα πάρω ένα δέμα στην βαλίτσα μου. Σιγά το σπουδαίο». Δεν καταλαβαίνει πως διαπράττει βαρύτατο αδίκημα αν το δέμα πχ έχει ναρκωτικά. Το 19χρονο μοντέλο από την Λέσβο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης, αντιμετώπιζε ποινή ισοβίων.

Η κοκαΐνη πράγματι βρέθηκε στις αποσκευές της. Ισχυρίστηκε πως δεν το γνώριζε και πως κάποιος άλλος το τοποθέτησε. Τελικά από όσο θυμάμαι αθωώθηκε. Το παράδειγμα που έδωσα είναι υποθετικό γιατί έχει συμβεί και άλλες φορές. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω την συγκεκριμένη υπόθεση ως παράδειγμα καθώς δεν την γνωρίζω και πιθανώς να πω κάτι λάθος.

Παρομοίως πολλοί αφελείς καθεστωτικοί έχουν διαπράξει βαρύτητα αδικήματα, χωρίς να το έχουν συνειδητοποιήσει, για τα οποία θα τιμωρηθούν με βαρύτατες ποινές, αν ανατραπεί το Καθεστώς. Τους λέει το Καθεστώς «βγες και πες αυτό» και βγαίνουν με ευκολία και απερίσκεπτα όπως τα αφελή αγόρια και κορίτσια παίρνουν δέματα στις αποσκευές τους.

Όλους αυτούς τους επιστήμονες τους περιμένουν πολυετείς καθείρξεις, αν ανατραπεί το Καθεστώς, μαζί με όλους τους άλλους προπαγανδιστές. Οι κατηγορίες που θα τους απαγγελθούν είναι α) προσχεδιασμένη συστηματική κατά συρροή εξαπάτηση του ελληνικού λαού β) σύσταση συμμορίας γ) συμμετοχή σε συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού δ) εσχάτη προδοσία. Το τελευταίο δεν είναι σίγουρο αλλά πιθανό.

Αυτά θα οδηγήσουν σε πολυετείς καθείρξεις. Επιπλέον θα τους κατασχεθεί η περιουσία ως αποζημίωση στην ζημιά που προξένησαν στον ελληνικό λαό και θα τους αφαιρεθεί η άδεια άσκηση επαγγέλματος. Το Καθεστώς διώκει ανθρώπους για τις απόψεις τους. Οι Καθεστωτικοί θα τιμωρηθούν για τα εγκλήματα τους και όχι για τις απόψεις τους. Τώρα η Δικαιοσύνη ελέγχεται από το Καθεστώς.

Όταν ανατραπεί το Καθεστώς θα είναι ανεξάρτητη. Αυτά δεν θα γίνουν με τους σημερινούς νόμους αλλά με τους νόμους που θα ισχύουν τότε που θα έχουν αλλάξει. Οι νόμοι πρέπει να αντικατοπτρίζουν την βούληση και τα συμφέροντα των πολιτών και όχι την βούληση και τα συμφέροντα μιας ψευτοελίτ παλιανθρώπων που ενεργεί σε βάρος των συμφερόντων των πολιτών και της χώρας για ίδιον όφελος.

«Επειδή το λες εσύ πάει να πει πως αυτή είναι η βούληση του ελληνικού λαού;» πιθανώς να σκέφτονται κάποιοι. Ας το πάρουμε αλλιώς για τους δύσπιστους. Θα αποδειχθούν με στοιχεία όλα αυτά. Είναι ένα μεγάλο μέρος της προπαγάνδας καταγεγραμμένο και αυτό είναι ένα σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ. Εκτός αυτού υπάρχουν εκατομμύρια μαρτύρων να καταθέσουν στο δικαστήριο.

Ποιος άνθρωπος στα καλά του δεν θα θέλει την παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών που θα αποδειχθεί πως τον εξαπατούσαν συστηματικά, επί σειρά ετών, αν όχι δεκαετιών; Κανένας! Αν τυχόν βρεθεί κανένας, θα είναι σίγουρα τρελός «για δέσιμο». Μόνο ένας τρελός δεν θα θέλει να τιμωρηθούν όσοι τον εξαπατούσαν. Κάθε λογικός άνθρωπος θα απαιτήσει την παραδειγματική τιμωρία αυτών που τον εξαπατούσαν.

Σίγουρη Ανατροπή

Ηλίας

Scroll to Top