Συμβόλαια θανάτου

Συμβόλαια θανάτου

Το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ μας πίνει το αίμα βάσει σχεδίου. Ο σοσιαλισμός της Νέας Τάξης δεν θα είναι οποιοσδήποτε σοσιαλισμός. Θα είναι δικτατορικός, ολιγαρχικός, σοσιαλισμός. Δεν θα υπάρχει ισότητα για όλους αλλά η ψευτοελίτ των Νεοταξιτών θα έχει τεράστια διαφορά πλούτου από τους υπόλοιπους. Το 10% (ή 5%) θα συγκεντρώσει το 90% (ή 95%) του πλούτου και το 90% (ή 95%) θα έχει το 10% (ή 5%) του πλούτου. Για να το πετύχουν αυτό οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες μας κλέβουν με κάθε δυνατό τρόπο. Είναι μία συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο κατά των Ευρωπαίων και σε παγκόσμιο κατά της ανθρωπότητας.

Λειτουργούν βάσει σχεδίου με σκοπό τον έλεγχο της ανθρωπότητας. Τα ξέρετε τα κουρδιστά λαγουδάκια που έχουν τα παιδιά για παιχνίδια. Κάτι τέτοιο θέλουν να κάνουν με τους ανθρώπους. Να τους κουρδίζουν και να τους λένε «πήδα τώρα λαγουδάκι». Αυτό μπορεί να είναι να δουλεύουν δεκαπέντε ώρες, έξι μέρες την βδομάδα, με βασικό μισθό και χωρίς υπερωρίες. Μπορεί να είναι να δώσουν τα παιδιά τους στο Καθεστώς που θα τα χρησιμοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο θέλει.

Το κούρδισμα μπορεί να γίνεται με προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου. Αν δεν αρκούν, θα γίνεται κατάχρηση εξουσίας και μεγάλη καταπίεση. Κατά μία άποψη, ο covid και το εμβόλιο σκοπό έχουν να δημιουργήσουν πειθήνιους ανθρώπους που θα τους λένε οι Νεοταξίτες «πήδα τώρα λαγουδάκι» και θα πηδάνε. Όλα είναι μέρος ενός σχεδίου που έχει σκοπό τον έλεγχο της ανθρωπότητας, την εκμετάλλευση και την καταπίεση της. Βλέπετε τα σημάδια και δεν κάνετε τίποτα.

Όχι μόνο δεν κάνετε αλλά και πάτε και τους ψηφίζετε, το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ. Οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες μας βλέπουν εμάς τους υπόλοιπους σαν μυρμήγκια που μπορούν να τα πατήσουν και να τα λιώσουν. Λιώστε τους εσείς πριν σας λιώσουν αυτοί τελείως. Ήδη έχουν αρχίσει να σας μισο - λιώνουν. Αν δεν υπάρξουν διψήφιες εκτελέσεις, την Ελλάδα την περιμένει πολύ άσχημο μέλλον. Γιατί απλούστατα θα συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια, θα κλέβουν, θα εξαπατούν, θα καταστρέφουν, θα συνωμοτούν, θα προδίδουν.

Χρειάζεται παραδειγματική τιμωρία και το έγκλημα δεν είναι μόνο ένα αλλά πολλά. Ξεκινάμε από την καταστροφή. Οικονομική καταστροφή της χώρας ισοδυναμεί με καταστροφή της ζωής ενός μεγάλου μέρους των Ελλήνων. Βασικοί ύποπτοι είναι το ντουέτο Σημίτη - Καραμανλή και στην συνέχεια το τρίο Παπαντωνίου - Χριστουδουλάκη - Αλογοσκούφη. Ευθύνες μπορεί να έχουν υπουργοί και υφυπουργοί των άλλων υπουργείων του οικονομικού τομέα (Εργασίας, Ανάπτυξης κλπ).

Μετά έχουμε την μεγαλύτερη ληστεία της μεταπολίτευσης, ίσως της μεταπολεμικής περιόδου από το 1945 και ακόμα της νεότερης ελληνικής Ιστορίας από το 1828. Δεν είναι άλλη από την ληστεία του Χρηματιστηρίου. Βασικοί ύποπτοι είναι πάλι δύο που είναι ύποπτοι και για την οικονομική καταστροφή, Σημίτης και Παπαντωνίου. Επίσης ευθύνες μπορεί να έχει η Διοίκηση του Χρηματιστηρίου. Ο Καραμανλής είναι ύποπτος για συγκάλυψη, κάτι που είναι ελαφρύτερο αδίκημα.

Επίσης έχουμε την κατά συρροή εξαπάτηση από τα ΜΜΕ. Ποιος τους είπε ότι μπορούν ανενόχλητοι να εξαπατούν τους πολίτες, παρασύροντας τους ενάντια στα συμφέροντα της χώρας και να μένουν ατιμώρητοι; Την ευθύνη μπορεί να την έχει ο Πρόεδρος του ΔΣ, ο Διευθυντής, ο υπεύθυνος προγράμματος ή και οι τρεις μαζί. Επιπλέον υπήρξαν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί που έκαναν ξετσίπωτα και απροκάλυπτα τεράστια προπαγάνδα. Τα εγκλήματα είναι και πολλά άλλα. Μόνο από αυτά ίσως προκύπτουν καμία δεκαριά υποψήφιοι για θανατική ποινή.

Υπάρχει η περίπτωση να μην πραγματοποιηθεί η εκτέλεση όπως έγινε με τους επικεφαλής της στρατιωτικής χούντας. Όμως η θανατική ποινή πρέπει να υπάρξει τουλάχιστον για δέκα άτομα. Τους δικτάτορες γιατί τους καταδίκασαν σε θάνατο; Οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες και εγκαθίδρυσαν κρυφή δικτατρία και κατάκλεψαν και κατακορόιδεψαν τον ελληνικό λαό και στο τέλος κατέστρεψαν την χώρα και τους πολίτες. Όλα αυτά δεν τα έκαναν οι δικτάτορες και όμως τους καταδίκασαν σε θάνατο. Απαιτούνται διψήφιες καταδίκες σε θάνατο.

Δεν λέω ότι θα γίνει. Λέω ότι αυτό είναι το σωστό και θα έπρεπε να γίνει. Επειδή μπορεί να μην γίνει, υπάρχει και η άλλη άποψη. Αφού δεν μπορούν να καταδικαστούν σε θάνατο, οι υπεύθυνοι σοβαρών εγκλημάτων κατά του ελληνικού λαού, τότε ίσως πρέπει να υπάρξουν συμβόλαια θανάτου για αυτούς. Αφού δεν είναι εφικτή η τυπική διαδικασία, να ακολουθηθεί η παράτυπη.

Μέρος σχεδίου

Ανδρέας

Scroll to Top