Λογικά συμπεράσματα

Λογικά συμπεράσματα

Η Αλήθεια βρίσκεται μπροστά στα μάτια σας αλλά το πολιτικό και μιντιακό σύστημα έχει βάλει ένα πέπλο ώστε να μην μπορείτε να την δείτε. Πρέπει να παραμερίσετε το πέπλο. Πέρα από αυτό, πρέπει να το ψάχνετε στο Ίντερνετ σε ελληνικά και ξένα site όπως αυτό. Όσοι ενταχτούν στην Αντίσταση θα έχουν top πληροφόρηση καθώς η Αντίσταση έχει αυτή τη στιγμή το καλύτερο δίκτυο πληροφοριών. 

Μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά πράγματα με τη λογική. Δηλαδή υποθέτοντας πως και οι άλλοι άνθρωποι ενεργούν λογικά, βγάζετε πολλά συμπεράσματα για το τι πρόκειται να κάνουν. Ας υποθέσουμε λοιπόν πως η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ λειτουργεί λογικά. Το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ έχει μπλοκάρει την δημοκρατική πολιτική διέξοδο με τον έλεγχο των ΜΜΕ.

Επομένως η Αντίσταση, αν λειτουργεί λογικά, θα αναζητήσει άλλες διεξόδους. Αυτό έχει γραφεί σε προηγούμενα άρθρα. Και να μην το έχει διαβάσει κανείς ή με κάποιο άλλο τρόπο πληροφορηθεί, θα μπορούσε να το συμπεράνει λογικά. Οι εναλλακτικές που μένουν, αν έχει μπλοκαριστεί η δημοκρατική πολιτική διέξοδος, δεν είναι πάρα πολλές και δυστυχώς οι περισσότερες ακραίες.

Αυτή τη στιγμή παγκόσμια υπάρχουν δύο στρατόπεδα, η ΕΕ - ΝΤΠ και οι αντίπαλοι, η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ. Οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες είναι και ανόητοι και παλιάνθρωποι γιατί κατέστρωσαν ένα βλακώδες σχέδιο υποθέτοντας πως οι άλλοι θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια και θα αφήσουν (τους ευρώδουλους Νεοταξίτες) να τους εξαπατούν, να τους κατακλέβουν, να τους εκμεταλλεύονται και να τους υποδουλώσουν.

Σε όλες τις χώρες του κόσμου υπάρχουν και τα δύο στρατόπεδα αλλά σε κάθε χώρα υπερισχύει το ένα ή το άλλο. Σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα, προς το παρόν και για τις τελευταίες δεκαετίες, υπερισχύουν οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Η Ελλάδα είχε τα προβλήματα της και πριν αλλά έγινε τελείως μπουρδέλο από τους ευρώδουλους Νεοταξίτες.

Έχει γραφτεί πολλές φορές, θα το πω άλλη μία. Η ΝΤΠ είναι η προέκταση της ΕΕ παγκόσμια δηλαδή ΕΕ = ΝΤΠ. Η ελληνική Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ συνεργάζεται με άλλες οργανώσεις σε άλλες χώρες που είναι ενάντια σε ΕΕ - ΝΤΠ. Σε πολλές χώρες υπερισχύουν αυτοί που είναι αντίθετοι σε ΕΕ - ΝΤΠ. Παραδείγματα είναι Ρωσία, Βρετανία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Βραζιλία, Ινδία, Ιαπωνία κλπ. Ακόμα και μέσα στην ΕΕ υπάρχουν χώρες που είναι αρκετά ευρωσκεπτικιστικές.

Ένα μεγάλο μέρος της ΕΥΠ είναι προδότες που ελέγχονται από τις μυστικές υπηρεσίες των κατακτητών, Γαλλίας, Γερμανίας (και Ιταλίας). Αυτοί οι προδότες όπως και οι δωσιλογικές ευρώδουλες κυβερνήσεις που είναι μαριονέτες των κατακτητών, αντί να δουλεύουν για την εθνική ασφάλεια, «κυνηγάνε» όσους αγωνίζονται για Ελευθερία, Δημοκρατία, Ανεξαρτησία.

Επομένως ένα λογικό συμπέρασμα είναι πως το σχέδιο της ελληνικής Αντίστασης σε ΕΕ - ΝΤΠ θα εξυφαίνεται σε ένα σημαντικό βαθμό, στο εξωτερικό και μάλιστα σε χώρες που υπερισχύουν αυτοί που είναι ενάντια σε ΕΕ - ΝΤΠ. Να τα εξετάσουμε ένα - ένα, κατ’ αρχάς το εξωτερικό. Στην Ελλάδα, σίγουρα υπάρχουν πληροφορίες για πολλούς ανθρώπους.

Στο εξωτερικό όμως είναι τελείως άγνωστοι, αν δεν είναι καταζητούμενοι. Άγνωστοι επίσης αλλά λιγότερο θα είναι σε μία μακρινή πόλη της Ελλάδας (από αυτή που μένουν). Δηλαδή κάποιος που μένει στην Αθήνα θα είναι «γνωστός», ειδικά στην περιοχή που μένει ή δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Αν πάει σε μία μακρινή πόλη (πχ ένας Αθηναίος στην Καστοριά) δεν θα τον ξέρει κανένας. Ένας άσχετος θα είναι που δεν θα τον προσέξει κανένας.

Εγώ θεωρώ πως η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ χρησιμοποιεί επαγγελματικά ή τουριστικά ταξίδια σε μακρινές πόλεις και κυρίως στο εξωτερικό για να εξυφαίνει το σχέδιο Ανατροπής του Καθεστώτος. Επιπλέον λογικό είναι πως δεν θα πάνε σε μία χώρα που έχει πολύ φιλικές σχέσεις με τους κατακτητές και που συνεργάζονται οι μυστικές υπηρεσίες μεταξύ τους αλλά σε μία χώρα που δεν είναι φιλική προς το Τρίγωνο του Διαβόλου (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία).

Σίγουρα αν μαζευτούν αρκετοί, σε ένα χώρο, στη πόλη που μένουν μπορεί να τους προσέξουν και να κινήσουν υποψίες. Σε μια μακρινή πόλη, μπορεί να μην τους πάρει κανείς χαμπάρι. Ακόμα περισσότερο δεν θα πάρει κανείς χαμπάρι τουρίστες, επιχειρηματίες, αθλητικές ή καλλιτεχνικές αποστολές κλπ σε μια ξένη χώρα, ειδικά αν η χώρα αυτή είναι ενάντια σε ΕΕ - ΝΤΠ.

Δηλαδή όσο και να το προσπαθούν οι προδότες της ΕΥΠ να βγάλουν ένα συμπέρασμα για το πως θα γίνει η Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ, νομίζω πως δεν θα καταφέρουν τίποτα γιατί το σχέδιο εξυφαίνεται (κατά την άποψη μου) σε περιοχές και χώρους πέραν της δικαιοδοσίας τους και επιπλέον εχθρικούς ή μη φιλικούς προς τα αφεντικά τους (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία).

Προσωποποίηση ευθυνών

Ηλίας

Scroll to Top