Τα κανάλια μας

Τα κανάλια μας

Η αναγνωρισιμότητα δημιουργείται από τα ΜΜΕ, κυρίως την τηλεόραση και από το Ίντερνετ. Παλαιότερα ήταν τα περιοδικά αλλά έχουν πέσει πάρα πολύ. Τώρα τα περιοδικά είναι ηλεκτρονικά και συμπεριλαμβάνονται στο Ίντερνετ. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι τρόποι όπως το ραδιόφωνο, το θέατρο, μουσικές σκηνές αλλά δημιουργούν αναγνωρισιμότητα μικρότερης κλίμακας. Περισσότερο είναι για τα πρώτα βήματα μέχρι να βγουν στο γυαλί.

Το Ίντερνετ έχει δυνητικά δυνατότητα δημιουργίας μεγάλης αναγνωρισιμότητας αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Με τα κανάλια είναι πολύ δύσκολο να σε βγάλουν αλλά σε βλέπει μεγάλο κοινό. Στο Ίντερνετ είναι εύκολο να βγεις αλλά πολύ δύσκολο να σε δει μεγάλο κοινό. Πάντως περισσότερος κόσμος μπαίνει στο Ίντερνετ παρά βλέπει τηλεόραση. Δυνητικά μπορεί να έχει μεγάλη απήχηση.

Σε κάθε περίπτωση δεν αρνούμαστε την δύναμη της τηλεόρασης και ούτε είμαστε ενάντια στο μέσο αλλά είμαστε κάθετα αντίθετα στον τρόπο που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα, βάσει του σχεδίου της Νέας Τάξης. Ο έλεγχος των ΜΜΕ και ιδίως της τηλεόρασης είναι βασικό σημείο του σχεδίου. Αυτό συμπληρώνεται με προπαγάνδα, πλύση εγκεφάλου, λογοκρισία, αποκλεισμό απόψεων και προσώπων.

«OK but please fix that mess». Έτσι είπε ο Τραμπ. Αφού θα έχουμε ανεξαρτησία γιατί ανακατεύεται; Διότι συμφώνησε να συμμετέχει η Ελλάδα στο γκρουπ των Συμμάχων με την προϋπόθεση να διορθωθεί η απέραντη αθλιότητα που άφησαν πίσω τους οι ευρώδουλες κυβερνήσεις Καραμανλή και Σημίτη. Φαίνεται ότι συμφωνεί και ο Μπάιντεν γιατί οι Ελληνοαμερικάνοι πιέζουν Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους. Θέλουν να προστατέψουν την χώρα από τα χάλια που την κατάντησε η ευρωπαϊκή πορεία.

Αυτοί δίνουν μεγάλο αγώνα υπέρ της Ελλάδας και δεν περιμένουν κανένα αντάλλαγμα. Εμείς δεν πρέπει να τους έχουμε ένα εβδομαδιαίο αφιέρωμα; Δηλαδή δεν πρέπει να υπάρχει μία εβδομαδιαία εκπομπή για το τι κάνουν αυτοί που δίνουν αγώνα υπέρ μας όπως ο Κωνσταντίνος Μπιλιράκης και άλλοι Ελληνοαμερικάνοι του κύκλου του Τραμπ; Δεν πρέπει να είναι και ο Τραμπ σε αυτή την εκπομπή αφού έχει συμφωνήσει να μας βάλει στο γκρουπ των Συμμάχων;

Είπαμε ότι είναι εφτά ιδιωτικά κανάλια, ΑΝΤ1, ΑLPHA, ΣΚΑΪ, MEGA, STAR, OPEN, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Αυτά θα μοιραστούν σε κεντροδεξιά και αριστερά αλλά πολύ διαφορετικά από ό,τι είναι τώρα. Θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό. Ο Μητσοτάκης παριστάνει τον κεντροδεξιό αλλά περνάει απόψεις κεντροαριστεράς. Εφτά δια δύο, πόσο μας κάνει; Τρεισήμισι! Δηλαδή πρέπει να είναι τρία κανάλια στην κεντροαριστερά, τρία στην κεντροδεξιά και ένα ουδέτερο. Αν θέλουν να είναι τρία ουδέτερα δηλαδή να έχουν πολυφωνία, μπορούν. Σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύο κεντροαριστερά, δύο κεντροδεξιά και τρία ουδέτερα.

Εμείς σε πρώτη φάση λέμε το εξής. Κρατήστε Νεοταξίτες τα περισσότερα εσείς δηλαδή τέσσερα. Όχι μόνο αυτό αλλά και σας κάνουμε σκόντο άλλο ένα. Θέλουμε ΑΜΕΣΑ δύο κανάλια στην γραμμή του κεντροδεξιού γκρουπ των κομμάτων της Δύσης + δηλαδή περίπου στην γραμμή Τζόνσον - Τραμπ. Αυτοί δεν συμφωνούν σε όλα αλλά θα επέλθει κάποια εναρμόνιση απόψεων μεταξύ τους αλλά και γενικότερα μέσα στο γκρουπ.  

Ξέρουμε πολύ καλά ότι είσαστε κλίκα, πέρα από τον ανταγωνισμό που υπάρχει και συνεννοείστε μεταξύ σας. Σας αφήνουμε στην διακριτική σας ευχέρεια να συνεννοηθείτε μεταξύ σας και να αποφασίσετε. Εμείς θέλουμε δύο κανάλια από τα εφτά. Μας ρίχνετε δεν σας ρίχνουμε! Σε πρώτη φάση θέλουμε τον έλεγχο του πολιτικού περιεχομένου και σε δεύτερη μπορεί να μπουν δικοί μας επενδυτές ή να τα εξαγοράσουν πλήρως. Θέλετε να σας πάρουν τηλέφωνο ο Τραμπ ή ο Τζόνσον να σας το πουν; Αν θέλετε γίνεται και αυτό.

Δώστε μας ένα τηλέφωνο και σε ποιον θα μιλήσουν. Πρέπει να είναι κάποιος που θα έχει μεγάλη θέση. «Κι αν δεν το κάνουμε τι θα γίνει δηλαδή;» θα σκέφτονται κάποιοι καναλάρχες ή υπεύθυνοι καναλιών. Αν δεν το κάνετε, μετά θα ακολουθήσει ο κακός τρόπος, όχι η ήπια συνεννόηση. Οι μιντιάρχες θα αντιμετωπίσουν δύο ειδών κατηγορίες. Η μία είναι για την εμπλοκή τους σε εγκληματικές ενέργειες όπως ναρκωτικά, πορνεία, λαθρεμπόριο και η άλλη είναι εσχάτη προδοσία.

Εσκεμμένα και βάσει σχεδίου προπαγανδίζουν κατά των συμφερόντων της χώρας. Έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά με την πλύση εγκεφάλου που κάνουν στους ψηφοφόρους. Είναι μέρος της συνωμοσίας της Νέας Τάξης ενάντια στον ελληνικό λαό. Αν πληροφορούσαν και ενημέρωναν σωστά ως όφειλαν, τότε οι ψηφοφόροι θα είχαν δημιουργήσει άλλη άποψη και η χώρα θα είχε πάρει άλλο δρόμο, σύμφωνα με τα συμφέροντα της και όχι ενάντια σε αυτά.

Εσχάτη προδοσία είναι όταν κάποιος βάζει ξένα συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα της χώρας και σε βάρος των συμφερόντων της χώρας. Όλοι οι Νεοταξίτες έχουν διαπράξει εσχάτη προδοσία, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο. Τώρα κάποιος που έχει προπαγανδίσει λίγο υπέρ της Νέας Τάξης δεν είναι το ίδιο με τον υπεύθυνο του καναλιού ή της εφημερίδας.

Τον Μητσοτάκη μπορεί να τον στρώσουν ο Τζόνσον και ο Τραμπ αλλά μπορεί και να μην τον στρώσουν. Θα αντικατασταθεί από τον Έλληνα Τραμπ ως ο ηγέτης που πρώτου κόμματος της κεντροδεξιάς. Δεν μπορούμε να περιμένουμε αιώνια να δούμε τι θα κάνει ο Μητσοτάκης. Θέλουμε άμεσα τον έλεγχο του πολιτικού περιεχομένου σε δύο κανάλια. Βρείτε τα μεταξύ σας και πέστε μας γρήγορα.

Αθανάσιος

 

Scroll to Top