Παγκοσμιοποίηση ανεξαρτησίας

Παγκοσμιοποίηση ανεξαρτησίας

Να ξεκινήσω διευκρινίζοντας κάτι. Η άποψη πως το μεγαλύτερο μέρος των ανδρών είναι φλούφληδες ανήκει σε κάποιες γυναίκες και ίσως στις περισσότερες. Δεν είναι άποψη της Αντίστασης και η Αντίσταση δεν την κρίνει αλλά αφήνει τον κάθε Αντιστασιακό να το κάνει μόνος του. Σίγουρα κάποιο ποσοστό αντρών είναι φλούφληδες.

Το θέμα είναι πόσο μεγάλο είναι. Είναι οι περισσότεροι ή είναι οι λιγότεροι; Όλοι σίγουρα δεν είναι. Εξάλλου από ότι κατάλαβα και στο συγκεκριμένο άρθρο, οι γυναίκες δεν πιστεύουν πως είναι όλοι οι άντρες φλούφληδες αλλά ένα μεγάλο ποσοστό. Η άποψη της Αντίστασης είναι πως χρειάζεται μαζικότερη προσέλευση στους κόλπους της και σταματάει εκεί.

Η Αντίσταση δεν έχει πρόβλημα με τους Ολυμπιακούς αγώνες, την Eurovision, την συνεργασία και την κατανόηση των εθνών. Η Ευρώπη θα υπάρχει πάντα και η Ελλάδα θα είναι πάντα τμήμα της Ευρώπης όπως θα είναι και η Βρετανία, η Νορβηγία, η Ελβετία. Αυτές είναι χώρες που βρίσκονται εκτός ΕΕ. Το πρόβλημα της Αντίστασης είναι με το σατανικό δημιούργημα της ΕΕ. Ο σκοπός του είναι ο έλεγχος των Ευρωπαίων από μία Νεοταξική γραφειοκρατία. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια αποπροσανατολισμού των αφελών.

Η κόκκινη γραμμή για την Αντίσταση είναι η εθνική ανεξαρτησία. Με την ΕΕ παραδώσαμε ένα μεγάλο μέρος της εθνικής κυριαρχίας σε μία ξένη απόμακρη γραφειοκρατία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε τον έλεγχο της χώρας μας και να οδηγηθούμε στην καταστροφή. Οι Νεοταξίτες δεν είναι μόνο παλιάνθρωποι αλλά και ηλίθιοι. Η κεντροαριστερά δεν μπορεί να συμφωνήσει με την κεντροδεξιά στην ίδια χώρα, πόσο μάλλον με την κεντροδεξιά μιας άλλης χώρας. Ο Μακρόν πως θα συμφωνήσει με τον Τραμπ ή τον Τζόνσον όταν δεν συμφωνεί με την Λεπέν που είναι το δεύτερο κόμμα της Γαλλίας;

Έχουμε πει πως στην ήπια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση, οι ΗΠΑ και οι αγγλόφωνες χώρες θα ηγηθούν της Δύσης + και η Δύση + παγκόσμια. Το + χρησιμοποιείται για να δείξει πως σε μία δεύτερη φάση ή δεύτερο επίπεδο μπορεί να συμμετέχουν χώρες που ανήκουν στην παρά ΔύσηΈνα καλό στοιχείο της ΕΕ ήταν τα γκρουπ των κομμάτων. Αυτό διατηρείται και επεκτείνεται στην Δύση + αλλά καταργείται η ΕΕ. Δηλαδή στην Δύση + θα έχουμε κάποια γκρουπ ανάλογα με της ΕΕ.

Τα κυρίαρχα θα είναι αυτά που θα συνδέονται με τους Ρεπουμπλικάνους (ΗΠΑ) και τους Συντηρητικούς (Βρετανία) από την μία και τους Δημοκρατικούς (ΗΠΑ) και Εργατικούς (Βρετανία) από την άλλη. Στην ΕΕ υπάρχουν εφτά ή οκτώ γκρουπ πολιτικών κομμάτων και όχι δύο. Αυτά που έχουν όμως τα περισσότερα κόμματα εξουσίας είναι δύο. Δεν αποκλείεται και στην Δύση + να δημιουργηθούν περισσότερα του ενός γκρουπ. Τα κυρίαρχα όμως θα είναι δύο, αυτά που θα επηρεάζουν τις χώρες καθώς θα έχουν πολλά κόμματα εξουσίας στους κόλπους τους.

Μέσα στο κάθε γκρουπ θα συμφωνούν μεταξύ τους και μετά τα δύο γκρουπ θα προσπαθούν να βρουν κάποια κοινά σημεία και να συνθηκολογήσουν στα υπόλοιπα. Αυτή η διαδικασία θα έχει ως αποτέλεσμα την εναρμόνιση των κομμάτων εντός κάθε γκρουπ. Τις χώρες θα τις επηρεάζει έμμεσα και όχι άμεσα. Θα διατηρείται η εθνική ανεξαρτησία αλλά τα κόμματα εξουσίας θα έχουν εναρμονιστεί με τα υπόλοιπα του γκρουπ.

Δεν πρόκειται να δημιουργηθεί για την Δύση + κάτι αντίστοιχο της ΕΕ, πέρα από τα γκρουπ των κομμάτων. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα δημιουργηθούν ζώνες ή ομάδες οικονομικής συνεργασίας χωρών. Για αυτό λέμε ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί αλλά θα είναι αποτέλεσμα συνομιλιών και διαπραγματεύσεων. Αυτή την στιγμή η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη, έτσι όπως είναι, δεν έχει θέση ούτε στο ένα γκρουπ κομμάτων ούτε στο άλλο. Στο κεντροαριστερό δεν μπορεί να μπει γιατί είναι κόμμα της κεντροδεξιάς.

Στο κεντροδεξιό δεν μπορεί να μπει λόγω των απόψεων της που είναι της κεντροαριστεράς σε μεγάλο βαθμό. Έτσι για να καταφέρει να μπει σε πρώτη φάση στο γκρουπ της κεντροδεξιάς, θα πρέπει πρώτα οι απόψεις της να συγκλίνουν περισσότερο με των Ρεπουμπλικάνων και των Συντηρητικών. Υπάρχουν και οι άλλες αγγλόφωνες χώρες (Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία). Δεν τις αγνοώ αλλά για χάρη ευκολίας δεν τις αναφέρω κάθε φορά.

Όταν συγκλίνει περισσότερο η ΝΔ με Ρεπουμπλικάνους - Συντηρητικούς, θα μπορέσει να μπει στο γκρουπ και στην συνέχεια να γίνει μια περαιτέρω εναρμόνιση. Για ένα μεγάλο μέρος των κομμάτων της κεντροδεξιάς της Δύσης +, η εθνική ανεξαρτησία είναι κόκκινη γραμμή αλλά και κεντροαριστερά κόμματα την προτιμούν. Με αυτή την διαδικασία διατηρείται η εθνική ανεξαρτησία αλλά γίνεται κάποια εναρμόνιση και συνθηκολόγηση.

Αυτή η διαδικασία που περιεγράφηκε, με τα γκρουπ κομμάτων, είναι ήδη μία συνθηκολόγηση μεταξύ του παλαιού συστήματος και του σχεδίου της Νέας Τάξης. Ούτως η αλλιώς, το κόμματα που είναι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση ΝΤΠ, έχουν δημιουργήσει άτυπα γκρουπ μεταξύ τους και εναντιώνονται σε ΝΤΠ - ΕΕ. Η ελληνική Αντίσταση έχει διασυνδέσεις με ένα διεθνές δίκτυο κομμάτων, προσώπων, οργανώσεων, ομάδων κλπ ενάντια στο σχέδιο της Νέας Τάξης.  

Νεκτάριος

Scroll to Top