Αιώνιοι προδότες

Αιώνιοι προδότες

Πραγματικά οι καταστάσεις είναι κάπως πολύπλοκες. Προσπαθούμε εδώ να τα κάνουμε όσο το δυνατό πιο κατανοητά. Η συνεργάτης των Ναζί Μελίνα Μερκούρη παντρεύτηκε έναν Εβραίο ενώ οι Ναζί σκότωσαν εκατομμύρια Εβραίους. Πως είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν διότι αρχικά Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι, μποέμ κύκλοι, αποκρυφιστικοί κύκλοι κλπ είχαν υποστηρίξει τον Χίτλερ. Ο Μιτεράν ήταν φασίστας και υποστηρικτής της κυβέρνησης Βισύ που ήταν φιλοναζιστική. Μετά έγινε σοσιαλιστής και πρωτεργάτης της ΕΕ. Πως γίνεται; Μα και ο Χίτλερ πρώτα και πάνω από όλα ήταν σοσιαλιστής. Οι Ναζί ήταν ένα σοσιαλιστικό κόμμα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η συνέχεια των Ναζί. Μέσα στους σκοπούς των Ναζί ήταν η Ευρωπαϊκή και η Παγκόσμια Ένωση και η επικράτηση του σοσιαλισμού σε όλον τον κόσμο. Είναι οι ίδιο σκοποί της Νέας Τάξης. Όπως και οι Νεοταξίτες, οι Ναζί ήθελαν να φτιάξουν έναν Νέο Κόσμο. Όπως οι Ναζί, οι Νεοταξίτες χρησιμοποιούν προπαγάνδα, λογοκρισία, χειραγώγηση. Όπως οι Ναζί είχαν την δική τους ψευτοελίτ, έτσι και η Νεοταξίτες έχουν φτιάξει μια δική τους ψευτοελίτ.

Η σχέση της Νέας Τάξης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Ναζισμού είναι πάρα πολύ στενές. Λίγο απλά μπερδεύει διότι άλλαξαν οι συμμαχίες στην πορεία του Ναζισμού. Όπως πολύ καλά έχει υποστηριχθεί, η Νέα Τάξη, η ΕΕ, είναι πρωτοΝαζισμός, όχι μεταΝαζισμός. Μπορούμε να πούμε ότι ο Χίτλερ στα πρώτα του βήματα ήταν ρομαντικός ιδεολόγος και εξελίχθηκε σε σκληρό, ψυχρό υπολογιστή, συμφεροντολόγο.

Δεν είναι η μοναδική περίπτωση ανθρώπου. Αυτή η εξέλιξη του Χίτλερ επηρέασε και τον ίδιο τον Ναζισμό κατά παρόμοιο τρόπο. Ο πρωτοΝαζισμός ήταν πιο ρομαντικός ενώ ο μεταΝαζισμός πιο σκληρός και απάνθρωπος. Δεν παύουν όμως να υπάρχουν πολλά κοινά σημεία μεταξύ πρωτοΝαζισμού και μεταΝαζισμού και να είναι οι ίδιοι άνθρωποι, σε διαφορετικές ηλικίες.  

Υπάρχουν πολλά είδη εθνικισμού. Είναι ο εθνικισμός του Ρουσώ και ο εθνικισμός του Χίτλερ που είναι διαφορετικοί. Και οι δύο ήταν σοσιαλιστές. Ο πατριωτισμός είναι διαφορετικός από τον εθνικισμό. Κάποια είδη εθνικισμού εμπεριέχουν ακραίο πατριωτισμό. Οι Ναζί ήταν πατριώτες, με έναν αρρωστημένο τρόπο. Ήθελαν να κάνουν την Γερμανία μεγάλη ευρωπαϊκή και παγκόσμια δύναμη.

Το καθεστώς Μεταξά ήταν μεν φασιστικό αλλά ο Μεταξάς ήταν αγγλόφιλος. Αυτό έπαιξε καθοριστικό παράγοντα στο να μην πάει η Ελλάδα με τον Άξονα. Αλλιώς θα μπορούσε ο Μεταξάς να είναι όπως ο Μουσολίνι, συνοδοιπόρος του Χίτλερ. Οι συνεργάτες των Γερμανών στην Ελλάδα ήταν προδότες. Ενώ ως προς τον πατριωτισμό βρισκόντουσαν εκ διαμέτρου αντίθετοι, οι Ναζί με τους συνεργάτες τους, σε όλα τα άλλα συμφωνούσαν. Από την μεριά τους οι Έλληνες συνεργάτες των Ναζί «κέρδιζαν» α) την ιδεολογία που τους εξέφραζε β) την Ενωμένη Ευρώπη που ήθελαν γ) πολύ ψηλές θέσεις.

Οι Έλληνες συνεργάτες των Ναζί ήθελαν να πετύχει ο Χίτλερ για να εφαρμόσει το είδος του σοσιαλισμού που εκπροσώπευε και με το οποίο συμφωνούσαν. Επιπλέον ο Χίτλερ θα ένωνε την Ευρώπη και τον κόσμο, κάτω από την δική του ηγεμονία. Το τρίτο για το οποίο υποστήριζαν τον Χίτλερ ήταν που τους βάλει ντόπιους άρχοντες όπως τον πατέρα του Ράλλη, τον πατέρα του Σημίτη, τον θείο της Μελίνα Μερκούρη κλπ.

Μας είπαν πως θα υπάρξει οικονομική σύγκλιση στην ΕΕ. Ήταν το «τυράκι» για την Ελλάδα και άλλες χώρες ώστε να «πέσουν στην ποντικοπαγίδα» και να παραδώσουν τμήμα της εθνικής κυριαρχίας. Εξαρχής η ευρωπαϊκή πορεία δεν ήταν πατριωτικός δρόμος αλλά αντίθετος. Όμως σε περίπτωση που πράγματι ίσχυε η οικονομική σύγκλιση, θα είχαμε και κάποια συν να αντισταθμίσουν τα πλην. Τελικά όμως αντί για οικονομική σύγκλιση ήρθε οικονομική καταστροφή.

Η Ευρωπαϊκή πορεία είναι το αντίθετο του πατριωτικού δρόμου. Παραχωρείται ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως είναι αντίθετο του πατριωτισμού. Ισχύει για όλες της χώρες, όχι μόνο για την Ελλάδα. Μας είπαν ότι όλες οι χώρες θα είναι ίσες. Αυτό τελικά ήταν ένα από τα πολλά ψέματα της νεοταξικής προπαγάνδας. Οι Γερμανοί κυριαρχούν. Οι Γάλλοι για κάποιο διάστημα ήταν στην δεύτερη θέση αλλά οι Γερμανοί τους έπαυσαν.

Η Γερμανία έχει δημιουργήσει ένα γκρουπ φίλων χωρών που δια μέσου της, κυριαρχούν στις υπόλοιπες χώρες που δεν είναι στο γκρουπ των φίλων της Γερμανίας. Στην περίπτωση της Γερμανίας και κάποιων συμμαχικών της χωρών, η Ευρωπαϊκή πορεία έγινε τελικά πατριωτική πορεία διότι κυριάρχησαν στις υπόλοιπες χώρες. Ναι μεν παρέδωσαν εθνική κυριαρχία στην ΕΕ αλλά ελέγχουν την ΕΕ. Έτσι ελέγχουν και τις χώρες τους αλλά και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Αντί για ισότητα ήρθε η κυριαρχία της Γερμανίας. Επιπλέον παραδίδαμε όλο και μεγαλύτερο μέρος της εθνικής κυριαρχίας, μέχρι που χάσαμε τον έλεγχο της χώρας μας. Οι Γερμανοί εξακολουθούν να είναι επεκτατικοί εθνικιστές. Προσπαθούν να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη δια μέσου της ΕΕ και στην συνέχεια στον κόσμο ως επικεφαλής της ΕΕ.

Εξακολουθούν να είναι πατριώτες, με αρρωστημένο τρόπο, όπως οι Ναζί. Οι Γερμανοί τοποθέτησαν τα ανίψια, τα παιδιά και τα εγγόνια των συνεργατών τους στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ως ντόπιους άρχοντες. Αυτοί συμφωνούν ιδεολογικά με τους Γερμανούς αλλά σε αντίθεση με τους Γερμανούς που είναι πατριώτες, είναι προδότες, όπως ακριβώς στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Βαθμός εξαπάτησης

Γιάννης

Scroll to Top