Βαθμός εξαπάτησης

Βαθμός εξαπάτησης

Οι Νεοδημοκράτες είναι Δούρειοι Ίπποι του διεθνιστικού Σοσιαλισμού στην πατριωτική κεντροδεξιά. Είναι μια καλοστημένη απάτη αλλά και στην κεντροαριστερά δεν είναι απόλυτα ειλικρινείς με τους ψηφοφόρους τους. Αυτό που υπηρετούν, ο παλιοΝαζισμός, είναι πιο κοντά σε αυτό που δείχνουν ότι είναι. Όμως δεν εξηγούν ότι το τέλος του δρόμου είναι Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Επίσης δεν αποκαλύπτουν ότι η νεοταξική ψευτοελίτ θα έχει τεράστιες διαφορές εισοδήματος και πλούτου από την πλέμπα, για να μπορούν οι λίγοι να επιβάλλονται στους πολλούς με διάφορους τρόπους.

Οι Νεοταξίτες είναι παλιοΝαζί. Το συνθετικό παλιο μπροστά δίνει διαφορετικές ερμηνείες στο δεύτερο συνθετικό που ακολουθεί, διαφορετική για τον παλιοροκά και τον παλιάνθρωπο. Τι σημαίνει παλιοροκάς; Για όσους δεν έχουν ακούσει την λέξη ή τη έχουν ακούσει αλλά δεν την έχουν καταλάβει θα το εξηγήσω. Παλιοροκάς δεν σημαίνει κακός ροκάς όπως όταν λέμε παλιάνθρωπος που σημαίνει κακός άνθρωπος. Παλιοροκάς είναι αυτός που του αρέσει η παλιά ροκ, των πρώτων χρόνων. Θα μπορούσαν να λέγονται και πρωτοροκάδες οι παλιοροκάδες.

Έτσι και οι Νεοταξίτες είναι πρωτοΝαζί ή παλιοΝαζί. Δηλαδή τους Ναζί μπορούμε να τους διακρίνουμε σε πρωτοΝαζί, μεταΝαζί και νεοΝαζί. Οι μεταΝαζί είναι το πως εξελίχθηκαν οι Ναζί στην πορεία τους μέχρι το τέλος τους που συνέπεσε με το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι μεταΝαζί είναι οι Ναζί λίγο πριν το τέλος τους και οι πρωτοΝαζί, οι Ναζί στα πρώτα τους βήματα.

Κάτι που δεν έχει γραφτεί για τους Ναζί είναι η χρήση ναρκωτικών. Υψηλόβαθμοι Ναζί έκαναν χρήση ναρκωτικών αλλά και ο ίδιος ο Χίτλερ με την συμβολή του προσωπικού γιατρού του. Επίσης έδιναν ναρκωτικά στους Γερμανούς στρατιώτες παρόμοια με αυτά που έπαιρναν οι τζιχαντιστές για να πολεμούν καλύτερα. Έτσι εξηγείται η μανία και η αγριότητα που έδειχναν πολλές φορές. Επίσης ο πραγματικός ναζισμός, αντίθετα με την λαϊκή δεξιά δεν έχει φιλική στάση στην θρησκεία και συντηρητικές απόψεις. Είναι ακόλαστος αμοραλισμός. Δεν υπάρχει Κακό και αμαρτία, όλα επιτρέπονται. Εξ ου και η ευκολία που σκότωναν τους ανθρώπους.  

Η πολύ πρόσφατη εξελικτική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει κατανοητή την εξελικτική πορεία των Ναζί. Στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν όλοι μαζί. Μετά το δημοψήφισμα του 2015, ένα σημαντικό κομμάτι του έφυγε. Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνης αλλά και ο Βαρουφάκης ήταν από τα πρώτα ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ. Ύστερα το κομμάτι που έμεινε, συνέχισε  με τους Ανελέητους που πάντοτε ήταν στην αντίθετη πλευρά. Κάτι παρόμοιο έγινε και με τους Ναζί.

Ξεκίνησαν όλοι μαζί, επήλθε εσωτερική ρήξη, αποχώρησε ένα σημαντικό κομμάτι και βρήκαν νέους συμμάχους κάποιους που βρίσκονταν στην απέναντι πλευρά. Βέβαια αντί για λεκτικές αντιπαραθέσεις, τους «καθάρισαν». Ήταν άγριες εποχές. Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι οι Συριζαίοι είναι Ναζί. Όλοι όμως οι Νεοταξίτες είναι πρωτοΝαζί και φαίνεται πως ζήλεψαν και οι Συριζαίοι και θέλουν να γίνουν κι αυτοί Νεοταξίτες όπως οι άλλοι. Η  Νέα Τάξη είναι πολύ παλιά, πολύ παλαιότερη των Ναζί, ίσως από την Γαλλική Επανάσταση ή ακόμη και τις Σταυροφορίες.

Έχω διαβάσει όλα τα άρθρα εδώ. Ούτε εγώ ούτε κανένας από τους αρθρογράφους αμφισβητεί το δικαίωμα οποιουδήποτε να πιστεύει ότι θέλει. Μπορεί κανείς να πιστεύει στην Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία, στην κατάργηση των χωρών και στην αντικατάσταση τους από υπέρ-περιφέρειες. Μπορεί να το πιστεύει ένας πολίτης, ένας πολιτικός ή ένα κόμμα. Στην εξαπάτηση βρίσκεται το πρόβλημα και η διαφωνία.

Εδώ προσπαθούμε να αποκαλύψουμε μια μεγάλη απάτη. Γιατί γίνεται η απάτη; Γιατί αν οι Ολιγαρχικοί Σοσιαλιστές έλεγαν ανοιχτά τους σκοπούς τους, θα έπαιρναν μόνο τις δικές τους ψήφους. Ούτε οι συγγενείς και οι φίλοι τους δεν θα τους ψήφιζαν. Έτσι και οι κεντροαριστεροί και οι δήθεν κεντροδεξιοί εξαπατούν τους ψηφοφόρους τους. Πρέπει να προσέξουν πολύ και η ψηφοφόροι της κεντροαριστεράς γιατί υπάρχει κρυφή ατζέντα και εκεί.

Στην κεντροαριστερά όμως ο βαθμός εξαπάτησης είναι μικρότερος σε σχέση με την υποτιθέμενη κεντροδεξιά. Είναι περίπου αυτό που δείχνουν αλλά κρύβουν ένα σημαντικό μέρος της αλήθειας. Όλοι είναι πρωτοΝαζί, υβριδικοί διεθνιστές σοσιαλιστές διαφορετικού τύπου. Όλοι είναι περίπου το ίδιο. Στην κεντροαριστερά δείχνουν κατά κάποιο τρόπο αυτό που είναι ενώ στην κεντροδεξιά δείχνουν κάτι τελείως διαφορετικό.

Και στην κεντροαριστερά και στην κεντροδεξιά έχουμε να κάνουμε με απατεώνες. Απλά στην δήθεν κεντροδεξιά είναι μεγαλοαπατεώνες, πολύ μεγαλύτερου βεληνεκούς από ότι στην κεντροαριστερά. Έχουν ήδη γραφτεί, να μην επαναλαμβάνω τα ίδια. Οι δήθεν κεντροδεξιοί είναι μυστικοί πράκτορες του διεθνιστικού σοσιαλισμού στην πατριωτική κεντροδεξιά.

Αιώνιοι προδότες

Γιάννης

Scroll to Top