Ακραίες καταστάσεις

Ακραίες καταστάσεις

Ασυνείδητοι Νεοταξίτες

Αυτό όμως που θεωρούν μεγάλη εξυπνάδα ίσως αποδειχθεί μεγάλη βλακεία και τους γυρίσει μπούμερανγκ. Θεωρούν βλακωδώς πως οι υπόλοιποι θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια. Δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο, κατά την εκτίμηση μου. Οι υπόλοιποι θα ψάξουν άλλες λύσεις, όσο ακραίες και να είναι.

Έχοντας «κόψει τα καλώδια» στις δημοκρατικές πολιτικές διαδικασίες με τον έλεγχο των ΜΜΕ, έχουν στερήσει αυτή την διέξοδο στους αντιπάλους που αναγκαστικά θα ψάξουν άλλες διεξόδους. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω ποιο είναι το σχέδιο της Αντίστασης για την Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ. Όπως δήλωσα εξαρχής δεν είμαι ούτε μέλος της Αντίστασης αλλά σκοπεύω να γίνω.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω λόγω επαγγελματικής ιδιότητας πως «χτύπημα» σε οποιοδήποτε στόχο είναι εφικτό. Ξέρω πως διάφοροι επιχειρηματίες ή μιντιάρχες έχουν συνοδεία πολλών ατόμων όταν βγαίνουν έξω. Μπορεί να είναι έξυπνοι και γνώστες στα επιχειρηματικά αλλά σε θέματα ασφαλείας και προστασίας είναι τελείως βλάκες και άσχετοι.

Όλα αυτά τα άτομα τους προστατεύουν μόνο μερικά όπως πχ από κάποιους που τυχόν θα πήγαιναν να τους πλακώσουν στο ξύλο ή να τους επιτεθούν με μαχαίρι, καδρόνι, λοστό κλπ. Δεν τους προστατεύουν από οποιαδήποτε δολοφονική επίθεση. Μία είναι η προστασία και δεν υπάρχει άλλη. Να κάνει κάποιος την μονοκατοικία του φρούριο και να μην «το κουνάει ρούπι» δηλαδή να μην ξαναβγεί ποτέ.

Φρούριο σημαίνει όχι μόνο αλεξίσφαιρο αλλά και αντιαρματικό. Να μη βγαίνει ούτε στο κήπο. Εκεί θα είναι χρήσιμα τα πολλά άτομα γύρω γύρω από το σπίτι αλλά και μέσα. Όταν κανείς κυκλοφορεί, πηγαίνει στο γραφείο, πηγαίνει σε εκδηλώσεις, σε εστιατόρια, στο γήπεδο κλπ, κάποιο κενό προστασίας θα υπάρχει, όσο καλός και να είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας ή τα άτομα ασφαλείας.

Να το πω αλλιώς. Όταν κάποιοι βάλουν σκοπό να σκοτώσουν έναν άνθρωπο, θα τον σκοτώσουν σίγουρα, εκτός αν μένει σε ένα φρούριο και δεν μετακινείται από εκεί καθόλου. Το ερώτημα είναι «γιατί να σκοτώσει κανείς έναν άνθρωπο;» Θα πρέπει να υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος αν και υπάρχουν ηλίθιοι που σκοτώνουν χωρίς λόγο.

Βλέπω πως οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες προχωρούν ακάθεκτοι στο σχέδιο τους για την δημιουργία τεσσάρων Ενώσεων (Ευρωπαϊκής, Αμερικανικής, Ασιατικής, Αφρικανικής) κάτω από μία Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Νεοταξική Δικτατορία. Αυτό θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις καθώς οι ήπιες δημοκρατικές πολιτικές αντιδράσεις έχουν εμποδιστεί από τους Νεοταξίτες.

Επαναλαμβάνω για τρίτη φορά πως δεν είμαι μέλος της Αντίστασης σε ΕΕ - ΝΤΠ και ούτε γνωρίζω το σχέδιο Ανατροπής του Καθεστώτος. Εκτιμώ πως αργά ή γρήγορα θα οδηγηθούμε σε ακραίες καταστάσεις, όσο οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες προχωρούν ακάθεκτοι το σχέδιο τους και έχουν «κομμένα τα καλώδια» των δημοκρατικών πολιτικών διαδικασιών. Από επαγγελματική ιδιότητα γνωρίζω πως «κτύπημα» σε οποιονδήποτε στόχο είναι εφικτό.

Βλέπω πιθανά κτυπήματα σε καθεστωτικούς στόχους. Δεν μπορώ να εκτιμήσω αν οι πιθανότητες είναι μικρές ή μεγάλες αλλά μπορώ να πω ότι δεν είναι απίθανο και ούτε σίγουρο. Οι καθεστωτικοί στόχοι ίσως είναι δύο ειδών α) αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή β) αυτοί που πρωταγωνιστούν στην κατάργηση των δημοκρατικών πολιτικών διαδικασιών δηλαδή μιντιάρχες και κυρίως καναλάρχες.

Σε καμία περίπτωση να μην θεωρηθεί πως προτρέπω προς κάτι τέτοιο. Αποτελεί απλώς μια εκτίμηση μου που δεν βασίζεται σε καμία εσωτερική πληροφόρηση αλλά σε δημόσια πληροφόρηση που είναι διαθέσιμη σε όλους. Βλέπω ως πιθανούς στόχους Σημίτη, Καραμανλή, Παπαντωνίου, Αλογοσκούφη, Χριστοδουλάκη (όπως και άλλους μεγαλο-υπουργούς των κυβερνήσεων Σημίτη - Καραμανλή) και τους καναλάρχες. Είναι περίπου δέκα άτομα. Τόσα περίπου είναι τα άτομα που έχουν κάποιοι καναλάρχες μαζί τους για προστασία.

Πρέπει να καταλάβουν πως ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ. Η μόνη πραγματική προστασία είναι να μετατρέψουν την μονοκατοικία τους σε φρούριο και να μην ξαναβγούν ποτέ από αυτή ούτε στον κήπο. Αυτό όμως ισοδυναμεί με κατ’ οίκον περιορισμό δηλαδή φυλακή πολυτελείας. Υπάρχει όμως και άλλη εναλλακτική που είναι καλύτερη για όλους. Δεν κόβουν επιτέλους αυτή την ηλιθιότητα δηλαδή την ΕΕ - ΝΤΠ; Δεν τους παίρνει άλλο! Πάνε γυρεύοντας για ακραία σενάρια και ακραίες εξελίξεις. Αυτό θα καταφέρουν στο τέλος. Δεν είναι τόσο έξυπνοι όσο νομίζουν. Αρκετά με αυτή την βλακεία! Ο σκοπός αυτών που γράφω είναι να αποτρέψω τις ακραίες καταστάσεις.

Μιχαήλ

Scroll to Top