Ασυνείδητοι Νεοταξίτες

Ασυνείδητοι Νεοταξίτες

Δηλώνω πως είμαι εναντίον του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ αλλά αυτή την στιγμή που γράφω το άρθρο δεν είμαι μέλος της Αντίστασης. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει σύντομα δηλαδή θα ενταχθώ στους κόλπους της Αντίστασης. Μάλιστα προτρέπω κάθε αναγνώστη να κάνει το ίδιο για να εμποδίσουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Νεοταξική Δικτατορία.

Θεωρώ τους ευρώδουλους Νεοταξίτες ανόητους παλιανθρώπους γιατί προσπάθησαν με ένα παιδιάστικο σχέδιο να καταλάβουν τον κόσμο και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα. Οι ανόητοι άνθρωποι δεν υπολογίζουν τις συνέπειες και την αντίδραση που θα υπάρξει στις πράξεις τους. Να το πως αλλιώς, ο έξυπνος σκακιστής σκέφτεται την δική του κίνηση αλλά και του αντιπάλου μετά την δική του.

Οι ανόητοι ευρώδουλοι Νεοταξίτες θεωρούν βλακωδώς πως οι υπόλοιποι θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια και θα τους αφήσουν να τους υποδουλώσουν, να τους εκμεταλλεύονται, να τους καταστρέφουν, να τους εξαπατούν. Το ηλίθιο σχέδιο τους για κατάκτηση του κόσμου προέρχεται από τους Ουτοπικούς Σοσιαλιστές, δια μέσου των Ναζί που και αυτοί ήταν σοσιαλιστές.

Δεν θα τους περάσει. Μπόρεσαν για κάποια διάστημα να τα καταφέρουν όπως ο Χίτλερ κατάφερε για ένα διάστημα να κατακτήσει την Ευρώπη. Όμως «ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται» ή «μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και κακή του ώρα». Αυτοί είναι και ψεύτες και κλέφτες και απατεώνες και εγκληματίες. Είναι οι χειρότεροι παλιάνθρωποι που υπάρχουν.

Ο Σημίτης και ο Καραμανλής κατέστρεψαν μια χώρα ολόκληρη, την υποδούλωσαν, έφτασαν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού σε ακραίες καταστάσεις όπως να τρώει σε συσσίτια, να ψάχνει στα σκουπίδια και να κοιμάται στους δρόμους. Δεν το έκαναν μόνοι τους αλλά μαζί με τις κυβερνήσεις τους. Αυτοί όμως ήταν επικεφαλής. Πάραυτα έχουν ήσυχη την συνείδηση τους. Ο Καραμανλής πήγαινε στη Βουλή σαν να μην τρέχει τίποτα. Έτσι είναι όλοι αυτοί οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες, αμοραλιστές.

Εξαπατούν, κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν και έχουν ήσυχη την συνείδηση τους, κοιμούνται τα βράδια «σαν πουλάκια». Οι ενσυνείδητοι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν εύκολα κακό και όταν αναγκαστούν να κάνουν για σοβαρούς λόγους, αισθάνονται πολύ άσχημα. Το «κακό» είναι σχετικό. Όταν σκοτώνεις τον εχθρό που έρχεται να σε κατακτήσει είναι κακό; Είναι αναγκαίο κακό, μια υποχρέωση αλλά ο ενσυνείδητος άνθρωπος αισθάνεται άσχημα. Οι ασυνείδητοι όπως ο Σημίτης και ο Καραμανλής δεν νοιώθουν καθόλου τύψεις για τις χιλιάδες αυτοκτονίες που προκάλεσαν.

Οι ενσυνείδητοι άνθρωποι δυσκολεύονται να σκοτώσουν ακόμα και έναν παλιάνθρωπο όπως είναι ο Σημίτης και ο Καραμανλής που κατέστρεψαν και υποδούλωσαν μια ολόκληρη χώρα. Δεν είναι η επιχειρησιακή δυσκολία αλλά η ηθική δυσκολία. Όμως αποτελεί σοβαρό λόγο, αν αυτό θα εμποδίσει τους ευρώδουλους Νεοταξίτες να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα, να την εκμεταλλεύονται και να την εξαπατούν.

Είναι όπως με τον στρατιώτη που σκοτώνει τον εχθρό. Μπορεί αυτός που σκοτώνει να είναι καλός άνθρωπος. Σίγουρα έχει οικογένεια και ανθρώπους που τον αγαπούν. Μπορεί να έχει γυναίκα και παιδιά που θα μείνουν ορφανά. Έρχεται όμως να τον υποδουλώσει και είναι αναγκασμένος να τον σκοτώσει γιατί αν δεν το κάνει, τότε τον αφήνει να τον υποδουλώσει.

Μια ψευτοελίτ ασυνείδητων ανθρώπων προσπαθεί να υποδουλώσει, να εκμεταλλεύεται, να εξαπατά, να καταστρέψει τους Έλληνες. Αυτό βέβαια δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Είμαστε αναγκασμένοι να αμυνθούμε με οποιονδήποτε τρόπο διαθέτουμε γιατί η ψευτοελίτ έχει «φροντίσει» να κόψει τα καλώδια στις δημοκρατικές πολιτικές διαδικασίες, για να υποδουλώσει τους ανθρώπους.

Δανείστηκα τον όρο από άλλα άρθρα γιατί τον θεωρώ πολύ πετυχημένο. Μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων δεν εκφράζεται από κανένα κόμμα. Σε μία δημοκρατία, το κενό αυτό θα καλύπτονταν γρήγορα. Όμως οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες έχουν φροντίσει να ελέγχουν τα ΜΜΕ ώστε κάτι τέτοιο να μην είναι εφικτό. Εμποδίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο όσους έχουν αντίθετη άποψη, κατορθώνουν όλες οι επιλογές διαθέσιμες στους ψηφοφόρους να είναι δικοί τους. Φαινομενικά τα κόμματα είναι διαφορετικά αλλά πίσω από τα κόμματα της Βουλής είναι οι ίδιοι δηλαδή ΕΕ = ΝΤΠ (με εξαίρεση ίσως το ΚΚΕ).

Ακραίες καταστάσεις

Μιχαήλ

Scroll to Top