Αλυσιδωτή Δικτυακή Ενημέρωση

Αλυσιδωτή δικτυακή ενημέρωση

Σε προηγούμενο άρθρο εξηγήθηκε πως λειτουργεί η Αλυσιδωτή  Δικτυακή Ενημέρωση / Πληροφόρηση. Δεν είναι Διαδικτυακή αλλά Δικτυακή. Βέβαια η ύπαρξη του Διαδικτύου είναι σημαντική διότι το Ίντερνετ μπορεί να δώσει μια πολύ σημαντική ώθηση στην Αλυσιδωτή Δικτυακή Ενημέρωση. Είναι περίπου κάτι που υπάρχει από τα αρχαία χρόνια, αυτό που ονομάζεται από στόμα σε στόμα αλλά πολύ πιο οργανωμένο.

Ο κάθε άνθρωπος έχει πολλούς γνωστούς, ένα δίκτυο γνωστών. Στην Αλυσιδωτή Δικτυακή Ενημέρωση / Πληροφόρηση, ο πολίτης γίνεται το μέσο που μεταφέρει την πληροφορία, την αλήθεια, την γραμμή στο δίκτυο των γνωστών του. Αυτό προχωράει αλυσιδωτά. Όσοι αποκτούν την γνώση και την πληροφορία, την μεταδίδουν στο δικό τους δίκτυο γνωστών.

Πόσους γνωστούς έχει ο μέσος άνθρωπος; Μια έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο μέσος άνθρωπος έχει 150 γνωστούς. Μια άλλη έρευνα στις ΗΠΑ, διαπίστωσε πως ο μέσος Αμερικάνος έχει 600 γνωστούς και 245 φίλους στο Facebook. Εξαρτάται βέβαια από τον ορισμό του γνωστού. Δεν υπάρχει σαφής ορισμός και καθένας τον ορίζει διαφορετικά.

Μας σύστησαν κάποιον πριν από δέκα χρόνια, δεν μιλήσαμε καθόλου πέρα από το τυπικό «χαίρω πολύ», δεν θυμόμαστε το όνομα του και δεν έχουμε στοιχεία επικοινωνίας. Είναι γνωστός; Μάλλον δεν θεωρείται γνωστός. Αν όμως όταν μας τον σύστησαν, μιλήσαμε για αρκετή ώρα, ανταλλάξαμε τηλέφωνα, θυμόμαστε το όνομα του και τον έχουμε ως επαφή σε κάποια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, τότε μάλλον θεωρείται γνωστός.

Αν έχουμε κάποιον απλά στους φίλους στο Facebook, χωρίς να τον έχουμε συναντήσει ποτέ δια ζώσης, μάλλον δεν θεωρείται γνωστός. Αν τώρα έχουμε επικοινωνήσει αρκετά Διαδικτυακά όπως πχ στο Messenger του Facebook, τότε μάλλον θεωρείται γνωστός, ακόμη και αν δεν έχουμε συναντηθεί εκ του σύνεγγυς. Είναι κάποιοι που σίγουρα ανήκουν σε μία από τις δύο κατηγορίες.

Κάποιοι άλλοι που βρίσκονται ενδιάμεσα και δεν ξέρουμε αν μπορούμε να τους βάλουμε στους γνωστούς. Είναι κάπως ασαφές ποιος θεωρείται γνωστός και ποιος όχι. Πάντως ο μέσος άνθρωπος δεν έχει λίγους γνωστούς είτε είναι 150 είτε είναι 600. Καθένας έχει το δικό του δίκτυο γνωριμιών. Αλυσιδωτά, μπορεί να φθάσει η ενημέρωση, η πληροφόρηση, η αλήθεια, η γραμμή, σε κοινό μεγαλύτερο από αυτό των ΜΜΕ που ελέγχονται από την ΝΤΠ - ΕΕ.

Είναι ένα ισχυρό όπλο που πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε ενάντια στους κατακτητές. Το από στόμα σε στόμα, υπάρχει από τα αρχαία χρόνια, πολύ πριν το Διαδίκτυο. Χρειάζεται να γίνει πιο οργανωμένα και πιο συστηματικά. Η χρήση του Διαδικτύου, μπορεί να του δώσει μια ώθηση. Καθένας να γίνει μέσο με το οποίο θα περάσει η αλήθεια στο δίκτυο του, στον κύκλο των γνωστών του. Αυτοί με την σειρά τους, να κάνουν το ίδιο στον δικό τους δίκτυο γνωριμιών.

Είδαμε πως με δέκα (10) γνωστούς, αν ξεκινήσουμε αρχικά με 1.000, φθάνουμε σε όλη την Ελλάδα, σε τέσσερις γύρους. Φανταστείτε τι θα γίνει, αν καθένας περάσει την αλήθεια και την γραμμή σε εκατό (100) γνωστούς. Τότε θα φθάσει σε όλη την Ελλάδα, σε δύο γύρους διότι 100 ^ 2, είναι 10.000 και αν το πολλαπλασιάσουμε επί τους αρχικούς 1.000 μας κάνει 1.000 Χ 10.000 = 10.000.000.

Θα είναι δέκα; Θα είναι εκατό; Θα είναι εκατό πενήντα; Θα είναι εξακόσιοι; Το ζητούμενο είναι καθένας να γίνει πηγή αληθινής ενημέρωσης, να μεταδώσει την αλήθεια και την γραμμή ενάντια στους κατακτητές και τους εγχώριους συνεργάτες τους. Ο αριθμός δεν θα είναι για όλους ίδιος ούτε θα χρησιμοποιήσουν όλοι τα ίδια μέσα. Να μεταφέρουν την αλήθεια και την γραμμή σε όσους περισσότερους μπορούν, με όποιο τρόπο μπορούν.

Τώρα μπορούμε να καταφέρουμε ένα πολύ σημαντικό πλήγμα σε αυτούς που υπηρετούν την ΝΤΠ - ΕΕ και έχουν υποδουλώσει την χώρα. Παρόλο που ελέγχουν τα ΜΜΕ, έχουμε τον τρόπο, την αλυσιδωτή δικτυακή ενημέρωση / πληροφόρηση. Μπορούμε με αυτό τον τρόπο να πολεμήσουμε την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου που είναι από τα βασικά όπλα των κατακτητών και των εγχώριων συνεργατών τους.

Συνειδητά κατέστρεψαν οικονομικά την χώρα και τις ζωές δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων, για να μην διαταραχτεί το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ. Όταν ηττηθεί παγκόσμια η ΝΤΠ - ΕΕ, θα καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία, συνωμοσία σε βάρος του ελληνικού λαού, συστηματική εξαπάτηση του ελληνικού λαού και πολλά άλλα αδικήματα. Η ώρα της πραγματικής Δικαιοσύνης δεν έχει φθάσει ακόμη. Βοηθείστε να φθάσει όσο το δυνατόν ταχύτερα, αξιοποιώντας το όπλο της Αλυσιδωτής Δικτυακής Ενημέρωσης / Πληροφόρησης.

Ηλίας

Scroll to Top