Δυναμική νίκη

Δυναμική νίκη

Βαθμοί διαχωρισμού

Για να πετύχουμε δυναμική νίκη επί των εξολοθρευτών του ελληνικού λαού, πρέπει οι πολίτες να διαδώσουν την αλήθεια και να περάσουν γραμμή σε όσους περισσότερους μπορούν, με όποιο τρόπο μπορούν. Αν ο καθένας έχει εκατό γνωστούς, τότε οι δέκα είναι το 10%. Αν έχει εκατό πενήντα όπως υποστηρίζει κάποια έρευνα, τότε οι δέκα είναι 6,67%. Ας πούμε πως είναι Α ο αριθμός των αναγνωστών που θα το κάνουν. Στον πρώτο γύρο ή επίπεδο θα είναι Α Χ 10, στον δεύτερο γύρο Α Χ 10 Χ 10, στον τρίτο Α Χ 10 Χ 10 Χ 10 κλπ.

Δηλαδή σε κάθε γύρο θα είναι μια δύναμη με βάση το 10 και εκθέτη την σειρά του γύρου. Στον τέταρτο γύρο θα είναι 10 ^ 4 (104) που μας κάνει 10.000. Δηλαδή το αναγνωστικό κοινό θα έχει μεγαλώσει κατά δέκα χιλιάδες φορές. Επειδή ως βάση επιλέχτηκε για χάριν ευκολίας το 10, θα είναι 1 και μετά τόσο μηδενικά, όσα η σειρά του γύρου ή του επιπέδου. Δεν έχουμε βάλει ακόμη στην εξίσωση το Α. Ας πούμε πως 1,000 αναγνώστες κάνουν αυτό που περιέγραψα.

Τότε μπορεί να φθάσει η αλήθεια και η γραμμή σε 1.000 Χ 10.000 = 10.000.000 δηλαδή όλη η Ελλάδα. Μπορεί να διαδωθεί η αλήθεια και να περάσει γραμμή σε όλη την Ελλάδα. Με το παράδειγμα ήθελα να δείξω πόσο εύκολο είναι, ξεκινώντας με 1.000 αναγνώστες, μέσα σε τέσσερις γύρους, να φθάσει σε όλη την Ελλάδα, αν καθένας μπορέσει να πείσει και να δώσει γραμμή σε δέκα ανθρώπους. Δεν θέλω να αποκαλύψω τον αριθμό των αναγνωστών του ιστότοπου. Ενδεικτικά χρησιμοποίησα το 1.000.

Είναι περισσότερο από τόσοι αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει το κοινό των καναλιών. Μπορεί όμως ο μικρός, ο ταλαιπωρημένος, ο βασανισμένος, ο εξαθλιωμένος, ο κατεστραμμένος από την ΝΤΠ - ΕΕ, να πολεμήσει την Νεοταξική ψευτοελίτ, τους χειρότερους παλιανθρώπους, τους συνεχιστές των Ναζί, τους συνεργάτες των κατακτητών. Να μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία πως η χώρα βρίσκεται υπό Κατοχή από την ΝΤΠ - ΕΕ.

Έχουμε πάνω από δύο βδομάδες για τις εκλογές. Δεν είναι αργά αλλά πρέπει να δράσετε, να τα δώσετε όλα τις δύο τελευταίες εβδομάδες! Διαδώστε την αλήθεια και περάστε γραμμή σε όσους περισσότερους μπορείτε. Αν γίνει αυτό, μπορούμε να κερδίσουμε τα τέρατα που μας κατέστρεψαν την ζωή, για να υπηρετήσουν τα αφεντικά τους και να εφαρμόσουν το σχέδιο της ΝΤΠ - ΕΕ.

Πρέπει όμως να το κάνετε. Δεν χρειάζεται να πείτε την αλήθεια και να περάσετε γραμμή σε όλους τους γνωστούς σας. Κάνε τε το στον πιο στενό σας κύκλο. Όλοι έχουν είκοσι άτομα στον στενό τους κύκλο, συγγενείς, φίλους κλπ. Στους μισούς περίπου να περάσετε την αλήθεια και να δώσετε γραμμή, αρκεί αλλά πρέπει να συνεχιστεί για 4 - 5 γύρους τουλάχιστον. Αν καθένας σκέφτεται δεν πειράζει ας το κάνουν οι άλλοι, τότε θα χάσουμε.

Τότε δεν θα το κάνει κανείς ή θα το κάνουν πολύ λίγοι και δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβώς δέκα οι γνωστοί που περάσετε την αλήθεια και θα δώσετε γραμμή. Για κάποιους μπορεί να είναι λιγότεροι και για κάποιους άλλους να είναι περισσότεροι. Ενδεικτικά χρησιμοποίησα αυτό το νούμερο επειδή είναι εύκολες οι πράξεις και με δεδομένο πως καθένας κατά μέσο όρο έχει παραπάνω από εκατό γνωστούς, δεν είναι καθόλου υπερβολικό.

Χρησιμοποιήστε ό,τι τρόπο μπορείτε. Η ύπαρξη του Διαδικτύου σαφώς και διευκολύνει τα πράγματα αλλά συμπληρωματικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τηλεφωνικές ή προσωπικές συζητήσεις. Μπορεί κανείς να βγει μια βόλτα στην γειτονιά ή να πάει σε όλη την πολυκατοικία. Παλαιότερα πήγαιναν πόρτα πόρτα. Στην Κατοχή μοίραζαν φυλλάδια της Αντίστασης, πόρτα - πόρτα. Πάλι Κατοχή έχουμε από την ΝΤΠ. Μπορούμε να δώσουμε ένα μάθημα σε αυτά τα τέρατα, τους εξολοθρευτές του ελληνικού λαού.

Καλά δεν μπορεί να κάνει το ίδιο το Καθεστώς ΝΤΠ - ΕΕ; Μπορεί αλλά δεν θα κερδίσει τίποτα. Ούτως η αλλιώς, με τον έλεγχο των ΜΜΕ, η δική του εικονική πραγματικότητα δηλαδή τα ψέματα με τα οποία έχουν φλομώσει τον ελληνικό λαό, φθάνουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων. Το θέμα είναι πως η αλήθεια και η γραμμή για ψήφο της Αντίστασης, μπορεί να φθάσει κοινό ανάλογο ή μεγαλύτερο από των Νεοταξικών ΜΜΕ.

Να κάνω μια υπενθύμιση της γραμμής : α) δεν απέχει κανείς β) δεν ρίχνει κανείς Λευκό - Άκυρο γ) δεν ψηφίζετε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ δ) ψηφίζετε μικρά κόμματα, κατά προτίμηση Αντινεοταξικά ε) προσέχετε μην κατακερματιστεί ή αντισυστημική (κατά όσων κυβέρνησαν) ψήφος σε πολλά κόμματα και ανέβει ψηλά το ποσοστό των κομμάτων εκτός Βουλής στ) πείτε σε αυτούς που θα πείσετε να κάνουν το ίδιο και στους δικούς τους γνωστούς ώστε να μην σπάσει η αλυσίδα ζ) σε όσους δεν πείθονται, κρύψτε τις ταυτότητες.

Μαυρίστε τα τέρατα! Δώστε τους να καταλάβουν ποιο είναι το αφεντικό τους που πρέπει να υπηρετούν. Δώστε τους να καταλάβουν πως το αφεντικό τους είναι ο ελληνικός λαός και αυτόν πρέπει να υπηρετούν, όχι την ΝΤΠ-ΕΕ. Χρειάζεται προσοχή γιατί κυκλοφορούν κάποιες φήμες πως ετοιμάζουν νοθεία. Όποιοι μπορούν ας βοηθήσουν στα εκλογικά τμήματα. Να πέσουν κάτω από 25% και ακόμη καλύτερα στα χαμηλά του 20%

Πυθαγόρας

Scroll to Top