Βαθμοί διαχωρισμού

Βαθμοί διαχωρισμού
Η Αντί-ΝΤΠ, τελικά θα επικρατήσει για μια σειρά από λόγους. Ένας από τους δεκάδες λόγους είναι η ανωτερότητα των επιστημόνων της Αντί-ΝΤΠ. Θα πρέπει να αντιλαμβάνεται πλέον η ΝΤΠ-ΕΕ πως δεν θα επικρατήσει και να σπεύσει σε μια συνθηκολόγηση. Όσο περνάει ο καιρός και δεν συνθηκολογούν, τόσο χειρότερες για αυτούς συνθήκες θα πετύχουν.
Σε πολλά προηγούμενα άρθρα, εξηγήσαμε πως οι ρυθμοί ανάπτυξης, σε βάθος χρόνου, έχουν μεγάλη επίπτωση. Ένας ρυθμός ανάπτυξης 3%, σε σαράντα χρόνια τετραπλασιάζει το εισόδημα διότι η 47η δύναμη του 1,03 δηλαδή 1,03 ^ 47 (1,0347) μας κάνει 4. Το 1,03 είναι η βάση και το 47 είναι ο εκθέτης. Κατά τον ίδιο τρόπο, σε βάθος χρόνου, ο πληθωρισμός ανεβάζει πολύ το επίπεδο τιμών. Σύμφωνα με την ΕΛΣΑΤ, έχει ανέβει περισσότερες από πενήντα φορές, από το 1974.
Το 1927, ο Ούγγρος συγγραφέας Κάρινθι, ισχυρίστηκε στο θεατρικό έργο «Αλυσίδες» πως υπάρχουν έξι βαθμοί διαχωρισμού μεταξύ όλων των ανθρώπων του κόσμου. Δηλαδή μέσω πέντε γνωστών μπορεί κανείς να φθάσει σε οποιονδήποτε άνθρωπο του κόσμου. Οι έξι βαθμοί διαχωρισμού έγινε θεατρικό και κινηματογραφικό έργο που δεν είχαν σχέση βέβαια με αυτό στο οποίο αναφερόταν ο Κάρινθι. Έγινε επίσης παιχνίδι «έξι βαθμοί διαχωρισμού από τον Kevin Bacon».
Στην δεκαετία του '60 είχε γίνει ένα σχετικό πείραμα, Small World. Τελευταία η Microsoft βρήκε τους βαθμούς του διαχωρισμού να είναι 6,6 ενώ το Facebook 4,74. Eίναι δυνατόν κάτι τέτοιο; Είναι δυνατό και αποδεικνύεται μαθηματικά. Ας υποθέσουμε πως ο κάθε άνθρωπος γνωρίζει εκατό άλλους ανθρώπους. Δεν είναι υπερβολικό. Δεν χρειάζεται να τους γνωρίζει καλά, απλά να τους γνωρίζει. Μια έρευνα είχε βγάλει το συμπέρασμα πως κατά μέσο όρο ο κάθε άνθρωπος έχει εκατό πενήντα γνωστούς.
Παίρνω το εκατό γιατί βολεύει τις πράξεις. Μπορεί να είναι ένα νούμερο μεταξύ εκατό και εκατό πενήντα. Στον πρώτο γύρο ή στο πρώτο επίπεδο είναι από τον έναν στους 100. Στον δεύτερο γύρο είναι άλλοι 100, για τον καθένα από τους εκατό δηλαδή 100 ^ 2 = 10.000. Στον τρίτο βαθμό διαχωρισμού είναι 10.000 Χ 100 = 100 ^ 3 = 1.000.000. Στον πέμπτο λοιπόν βαθμό διαχωρισμού είναι 10 ^ 5 που είναι ίσο με 10 δις και είναι περισσότερο από τα 7,5 δις που είναι οι κάτοικοι του πλανήτη.
Για να βγει περίπου ο σημερινός πληθυσμός χρειάζονται 94 γνωστοί ανά άνθρωποι γιατί 94 ^ 5 = 7,34 δις. Κάποιοι κάνουν το λάθος και χρησιμοποιούν ως εκθέτη το 6 και βγάζουν πως χρειάζονται 44 ^ 6 που μας κάνει 7,26 δις. Ο πρώτος βαθμός διαχωρισμού είναι από τον αρχικό άνθρωπο στους γνωστούς του. Δηλαδή όταν έχουμε φθάσει στους 94, βρισκόμαστε ήδη στον πρώτο βαθμό διαχωρισμού και έχουμε άλλους πέντε, όχι άλλους έξι.
To 1900 ήταν 1,6 δις ο πληθυσμός του πλανήτη και το 1927 2 δις. Το 70 ^ 5 μας κάνει 1,68 δις και το 73 ^ 5 είναι 2 δις. Επομένως το 1900 χρειαζόντουσαν 70 γνωστοί και το 1927 χρειαζόντουσαν 73 γνωστοί κατά μέσο όρο ανά άνθρωπο, για να φθάσει κάποιος μέσω έξι βαθμών διαχωρισμού σε οποιονδήποτε άνθρωπο στον πλανήτη. Η παραπάνω ανάλυση είναι κάπως απλουστευμένη αλλά σωστή στην βάση της.
Η ίδια λογική μπορεί να χρησιμεύσει και για άλλα πράγματα. Η ΝΤΠ - ΕΕ βάσει σχεδίου έχει αποκτήσει τον έλεγχο των ΜΜΕ και έχει δημιουργήσει μια Νεοταξική ψευτοελίτ που έχουν όλες τις καλές θέσεις. Η ψευτοελίτ, οι χειρότεροι παλιάνθρωποι που έχει βγάλει αυτή η χώρα, είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό του συνόλου. Έτσι όπως έχουν φτιάξει το σύστημα στα μέτρα τους, συγκεντρωτικό, έχουν δυσανάλογη δύναμη, με τα ποσοστά τους.
Η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ θα αποκτήσει τον έλεγχο μεγάλων καναλιών και ΜΜΕ, μέσω των Αντινεοταξικών keiretsus και τότε θα μπορέσουν Αντινεοταξικά κόμματα να κερδίσουν τις εκλογές. Οι Νεοταξίτες θα μπουν στην φυλακή και θα κατασχεθεί η περιουσία τους για τα πολλά και βαριά εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος του ελληνικού λαού και την καταστροφή που προκάλεσαν.
Τι γίνεται ΤΩΡΑ όμως έτσι όπως έχει ακόμη η κατάσταση; Μπορούμε να νικήσουμε την ΝΤΠ - ΕΕ; Μπορούμε να νικήσουμε αυτούς που μας εξαπατούν, μας ταλαιπωρούν, μας εκμεταλλεύονται, μας καταπιέζουν, μας βασανίζουν, μας καταστρέφουν; Μπορούμε να τους κερδίσουμε μαθηματικά με τις αλυσίδες και τις δυνάμεις.
Ένας ιστότοπος σαν κι αυτόν που βρίσκεστε, δεν έχει το κοινό των μεγάλων καναλιών. Δεν ισχύει μόνο για τον συγκεκριμένο αλλά και για άλλους όπως και για λογαριασμούς social media. Πως μπορεί λοιπόν να έχει την επίδραση των μεγάλων καναλιών; Μπορούμε να πετύχουμε δυναμική νίκη, με την χρήση των μαθηματικών και συγκεκριμένα των δυνάμεων.
Αν βοηθήσουν οι αναγνώστες και οι πολίτες. Όλοι έχουν τουλάχιστον εκατό γνωστούς. Σύμφωνα με μια έρευνα, κάθε άνθρωπος έχει κατά μέσο όρο εκατόν πενήντα γνωστούς. Ο καθένας χρειάζεται να διαδώσει την αλήθεια και να περάσει γραμμή, σε ένα μικρό ποσοστό από τους γνωστούς του, όχι σε όλους. Κάθε αναγνώστης χρειάζεται να πείσει και να δώσει γραμμή πχ σε δέκα γνωστούς.
Πυθαγόρας