Αντινεοταξικά keiretsus

Αντινεοταξικά keiretsus

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να καταλάβουν τι συμβαίνει διότι είναι ενάντια στην λογική. Αποδείχθηκε πως για τριάντα χρόνια μας κορόιδευαν με την ΕΕ. Η ευρωπαϊκή πορεία δεν έφερε οικονομική σύγκλιση με τις πιο πλούσιες χώρες της ΕΕ αλλά οικονομική καταστροφή και υποδούλωση. Παρόλο που απέτυχαν παταγωδώς και έφεραν την καταστροφή και την υποδούλωση, εξακολουθούν να βρίσκονται στην εξουσία. Από την μία είναι ενάντια στην λογική, αν εξετάζει κανείς τα πράγματα επιφανειακά. Από την άλλη υπάρχει λογική εξήγηση, αν καταλάβουμε το παρασκήνιο.

Είναι μια συνωμοσία των σοσιαλιστικών κέντρων που κρατάει τουλάχιστον από την περίοδο του Μεσοπολέμου. Σύμφωνα με μια άποψη, είναι παλαιότερη καθώς τα σοσιαλιστικά κέντρα συνωμοτούσαν από την περίοδο των πρώτων σοσιαλιστών όπως του Ανρί Ντε Σαιντ Σιμόν, για το πως θα επιβάλλουν μια σοσιαλιστική δικτατορία στην Ευρώπη και στον κόσμο. Με την δύναμη των όπλων απέτυχαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Έτσι άλλαξαν τρόπους αλλά ο σκοπός παραμένει ίδιος, η Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία. Το συνωμοτικό Νεοταξικό σχέδιο έχει διάφορα σημεία ελέγχου όπως ο έλεγχος των ΜΜΕ, η δημιουργία μιας ψευτοελίτ, η οικονομική δύναμη με την συσσώρευση πλούτου από την ψευτοελίτ κλπ. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η δημιουργία δικτύου εταιριών που υπηρετεί τους σκοπούς της ΝΤΠ - ΕΕ. Σε διεθνές επίπεδο, η ΝΤΠ έχει εταιρείες που εργάζονται για τους σκοπούς της.

Είναι εταιρείες όπως Goldman Sachs, Deutshe Bank, Siemens, Novartis και πολλές άλλες. Εδώ στην Ελλάδα, είναι ελληνικές εταιρείες και Έλληνες επιχειρηματίες που δουλεύουν για τους σκοπούς της ΝΤΠ. Το καταλαβαίνετε πως γίνεται! Δίνει πχ η Siemens ή η Novartis λεφτά σε κόμματα και πολιτικούς που υπηρετούν τους σκοπούς της ΝΤΠ, σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού. Γιατί όλοι τα έπαιρναν από την Siemens;

Γιατί η Siemens είχε αυτόν τον σκοπό, παράλληλα με τις αληθινές επιχειρηματικές δραστηριότητες. Τα λεφτά που έδινε σε πολιτικούς και κόμματα, τα έπαιρνε πίσω και με το παραπάνω από δουλειές που της έδιναν οι πολιτικοί και τα κόμματα που χρηματοδοτούσε, όταν έρχονταν στην εξουσία. Τελικά τους πολιτικούς και τα κόμματα, τους χρηματοδοτούσε ο ελληνικός λαός, πέρα από αυτά που έπαιρναν σε μορφή επιδοτήσεων και δανείων.

Αυτά τα λεφτά που έκλεβαν με χίλιους δύο τρόπους, υπάρχουν εταιρείες του χρηματοοικονομικού χώρου που βοηθούν να κρυφτούν. Άντε να βγάλει κανείς άκρη, σε δισεκατομμύρια συναλλαγές που κάνει μια εταιρεία σαν την Goldman Sachs ή την Deutshce Bank. Χάνονται τα λεφτά. Επικουρικά, η Goldman Sachs ανεβάζει την Ελλάδα σε επενδυτική βαθμίδα για να ανεβάσει τον Μητσοτάκη προεκλογικά.

Το σχέδιο της ΝΤΠ είναι πολύ δουλεμένο αλλά έχει και πολλές αδυναμίες. Η μεγαλύτερη αδυναμία που δεν μπορούσαν με τίποτα να την αποφύγουν ήταν πως θα μαθευόταν. Ένα παγκόσμιο σχέδιο για παγκόσμια κυριαρχία μιας ψευτοελίτ δεν μπορούσε να μείνει κρυφό. Άλλα σημεία έγιναν αντιληπτά, άλλα μαθεύτηκαν από εσωτερική πληροφόρηση. Η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ, έχει εντοπίσει πάρα πολλές αδυναμίες.

Τα δίκτυα εταιρειών της ΝΤΠ και της Αντί - ΝΤΠ παρομοιάζονται με keiretsus για να γίνει αντιληπτό πως λειτουργούν. Δεν είναι keiretsus ακριβώς αλλά μοιάζουν κάπως με keiretsus. Τα keiretsus είναι συνηθισμένα στην Ιαπωνία. Το keiretsu είναι ένας πολύ - πολύ μεγάλος όμιλος εταιρειών. Περιλαμβάνει συνήθως μια τράπεζα. Επίσης οι εταιρείες έχουν σχέση κάθετης και οριζόντιας διαφοροποίησης.

Κάθετη είναι όταν ο όμιλος επεκτείνεται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω στην παραγωγική διαδικασία. Αν πχ μια εταιρεία παραγωγής αυτοκινήτων, αποκτήσει εταιρεία παραγωγής ελαστικών, είναι κάθετη διαφοροποίηση προς τα πίσω. Αν αποκτήσει εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων, είναι κάθετη διαφοροποίηση προς τα εμπρός. Οριζόντια είναι η επέκταση σε παρεμφερείς κλάδους όπως πχ όταν μια εταιρεία παραγωγής αυτοκινήτων επεκτείνεται σε παραγωγή μοτοσυκλετών ή φορτηγών.

Τα δίκτυα της ΝΤΠ μοιάζουν με keiretsus με την έννοια ότι είναι κοινοί ιδιοκτήτες. Στην περίπτωση πχ του keiretsu της Toyota είναι φανερά η Toyota ενώ στα δίκτυα της ΝΤΠ, οι ιδιοκτήτες είναι Νεοταξίτες που συντονίζονται μεταξύ της δηλαδή κρυφά είναι η ΝΤΠ που τα ελέγχει. Στα keiretsus οι σκοποί είναι οικονομικοί ενώ στα Νεοταξικά επιχειρηματικά δίκτυα, ο σκοπός είναι πολιτικός που υποβοηθείται από επιμέρους οικονομικούς σκοπούς.

Η Αντί - ΝΤΠ δεν δυσκολεύεται να δημιουργήσει ένα αντίπαλο δίκτυο εταιρειών σε αυτό της ΝΤΠ. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσει εταιρείες εξαρχής. Το κάνει με τους ανταγωνιστές των εταιρειών που υπάρχουν στα Νεοταξικά επιχειρηματικά δίκτυα. Για κάποιους από αυτούς, αποτελεί έκπληξη όταν τους εξηγείται πως ανταγωνιστικές εταιρείες βρίσκονται στην πραγματικότητα σε ένα τεράστιο κρυφό Νεοταξικό keiretsu.

Με μεγάλη προθυμία συμμετέχουν στο Αντινεοταξικό τεράστιο keiretsu. Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται. Δεν σκέφτηκαν πως οι αντίπαλοι, όσοι είναι ενάντια στην ΝΤΠ - ΕΕ, θα καταλάβαιναν πως λειτουργεί η συνωμοσία; Δεν σκέφτηκαν πως και οι αντίπαλοι θα μπορούσαν να κάνουν τα ίδια; Αυτό επηρεάζει και τον έλεγχο των ΜΜΕ.

Τα ΜΜΕ είναι εταιρείες. Τα Νεοταξικά ΜΜΕ εντάσσονται στο τεράστιο Νεοταξικό keiretsu όπως τα Αντινεοταξικά ΜΜΕ θα εντάσσονται στο τεράστιο Αντινεοταξικό keiretsu. Απλά θέλει τον χρόνο του για να γίνει. Οι αντίπαλοι, η ΝΤΠ, το δουλεύουν το συνωμοτικό σχέδιο για δεκαετίες. Ό,τι τους πήρε πολλές δεκαετίες για να το καταφέρουν, δεν μπορεί να το κάνει η Αντί - ΝΤΠ σε 2-3 χρόνια.

Όταν λέμε πως αποκλείεται τελικά το σχέδιο της ΝΤΠ να επικρατήσει δεν αποτελεί απλά μια ευχή, μια επιθυμία που γίνεται πρόβλεψη. Στηρίζεται σε πληροφορίες που έχουμε από την Ελληνική Αντίσταση που συνεργάζεται με την Διεθνή Αντίσταση σε ΝΤΠ. Η Ελληνική Αντίσταση θα αποκτήσει τον έλεγχο μεγάλων καναλιών και μεγάλων ΜΜΕ στην Ελλάδα. Δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε χρονικά αλλά θα γίνει.

Θωμάς

Scroll to Top